Spotkania fanów w Łodzi

Pomysły na spotkania fanów, imprezy MJówkowe, zloty, opisy przeżyć po nich, zaproszenia na imprezy itp.
Awatar użytkownika
Maharet

Post autor: Maharet »

Dobrze, ale to nie temat o filmikach, rozckliwiać się nad sobą na forum też nie będę. Linka Izy nie obejrzę. Chociaż dziś rano wpadłam w dołek z pewnych przyczyn wolę się chociażby Basi w rękaw wypłakać niż stukać w tą skrzeczącą, nieszczęsną klawiaturę. Jestem w nastroju bojowym.

Co do naszej soboty, to na kręglach było fantastycznie, wyników do wglądu nie podajemy. Oczywiście zaliczyłyśmy KFC, co w przypadku spotkań z MJówkami stało się normą...Trochę mi tam odwalało, ale kto mnie zna, to wie, że jestem niezidentyfikowanym bliżej osobnikiem o dziwacznym przysposobieniu. glupija
Zazdroszczę Wam strasznie, że miałyście dla siebie więcej czasu, a ja nieszczęsna na busa do domu :surrender:
ale już więcej nie dam się tak wyrolować i będę Bad...(Basiu pozwalam Ci się porwać ;-) ) :smiech:

My się spotykamy w środę. (czyż nie - użytkowniczko po-cichu?? :knuje:)
Jak tylko wyżej wymieniona użytkowniczka skończy prace????

dobra - kto ma czas w środę tak po 16.00?????? No to zgadamy się jeszcze jutro. Tylko dajcie znać kto może być.....
Agnieeeszkii??????
Dominiiika????
Martaaa????
Izaa?????
i spółkaa????
:knuje:
Awatar użytkownika
justBeatIt

Post autor: justBeatIt »

rzeczywiscie jestes w bardzo bojowym nastroju.
ja w srodę mogę byc, ale muszę zdążyc na autobus o 19
Awatar użytkownika
Elen

Post autor: Elen »

Ja, ja, ja mogę :happy: :happy: :happy: :happy: :happy:
Tylko,że ja po 17 :)
Obrazek
Awatar użytkownika
Maharet

Post autor: Maharet »

Dobrze, dobrze, cieszę się niezmiernie :happy: :happy:
(tylko uprzedzam, że muszę zaliczyć DUŻEGO Twistera z KFC i Bibliotekę :knuje: ) oraz wyrobić się na 20.10 na ostatniego busa...chociaż gdyby tak pokombinować, to w tygodniu ostatnie busy jeżdżą póznieeej ....się zobaczy :knuje:

Elen pisze:Tylko,że ja po 17 :)
No jasne...są telefony się znajdziemyyy... (och..jak to Basia zestresowana mnie prowadziła telefonicznie na Plac Wolności.......... :dance: ) ale miałam zabawę :smiech:
Madziula9

Post autor: Madziula9 »

Niektórzy to mają fajnie i w środe do szkoły nie idą a ja niestety muszę ale o 16.00 z chęcią sie spotkam.
Awatar użytkownika
Dangerous_Dominika

Post autor: Dangerous_Dominika »

a ja nie wiem.. bo miałam na cmentarz jechac :smiech: i zrobic tam prawdziwego Thrillera - ale to tak całkiem na serio ;D

ale jeszcze zobacze, ustalajcie a jak bede mogła to się odłącze :mj:

-----------------
ps. przepraszam Basiu ze nie zbyt dobrze kontaktowałam w sobote, ale nagle wszyscy wszystko ode mnei chcieli i jeszcze garnek mi eksplozował ;/
"Jestem
Powątpiewaniem w sens
Formą ponad treść
Bywam protestem, planem B
I wlepką w metrze" - HEY
Awatar użytkownika
Cicha_WoDa

Post autor: Cicha_WoDa »

Madziula9 pisze:Niektórzy to mają fajnie i w środe do szkoły nie idą a ja niestety muszę
Dokładnie niektórzy poprostu muszą-ale nie martw sie Madzia nie jesteśmy same na tym forum ;-)
I'm gonna make a change,
for once im my life
It's gonna feel real good,
gonna make a diference
Gonna make it right...
Awatar użytkownika
ioreta

Post autor: ioreta »

Dobra, jak się dzisiaj zdążę przeprowadzić, to w środę widzimy się na pewno. Przecież tyle już Was nie widziałam!!! Ale ja o 17" kończę pracę, a trzeba jeszcze dojechać. A jakieś konkretniejsze plany? :)

Hmm... Piosenka This Is It w całości, ale pewnie wszyscy już słyszeli :mj:
http://memories.michaeljackson.com/
Awatar użytkownika
madziam.j

Post autor: madziam.j »

Ja niestety nie moge sie zwami spotkać w środe:(
Jestem w trakcie przeprowadzki i w poniedziałek ide juz do nowej szkoły!!!
Awatar użytkownika
niespodzianka

Post autor: niespodzianka »

Ja mam teraz baaardzo dużo czasu - 2 tyg. urlopu, więc mogę się z Wami spotykać nawet codziennie :smiech: To gdzie i o której? ;>
Obrazek
Awatar użytkownika
justBeatIt

Post autor: justBeatIt »

mam do Was pytanie co do płyty This is it, kupujecie? jak myślicie lepiej zamówic przez internet w empiku, czy może kupujemy 27-ego przed This is it Night ? ;-)
Awatar użytkownika
vkmaxx

Post autor: vkmaxx »

Odnośnie TII czy kupujemy sobie bilety osobno, czy ktoś prowadzi listę z rezerwacją?

Mój hołd dla Króla japrosic
Niedopracowany ale nie miałem wpływu na datę pokazu...
Ostatnio zmieniony wt, 13 paź 2009, 0:16 przez vkmaxx, łącznie zmieniany 1 raz.
Malwina27

Post autor: Malwina27 »

No i zakupilam IDDE jezu jak sie ciesze !!!!!
Obrazek

Twitter @Malwi27
Awatar użytkownika
xBuu93

Post autor: xBuu93 »

Cześć dziewczyny :P
Przepraszam, że się wtrącam tutaj do was, ale widzę, że wybieracie się 27 października na premierę :). No więc ja też jestem chętna, jutro mam zamiar wpłacić pieniądze Kindze, tylko że.. ja jestem z Tomaszowa i nie najlepiej orientuję się w Łodzi. Nawet gdybym miała przy sobie mapkę, to bym się zgubiła, tym bardziej, że teraz to już po 18 jest ciemno. No i mam tutaj do Was pytanie : Czy znajdą się jakieś dobre dusze, które mogłyby odebrać mnie z dworca? I czy w ogóle jesteście w stanie mnie przygarnąć :P?
Awatar użytkownika
niespodzianka

Post autor: niespodzianka »

justBeatIt pisze:mam do Was pytanie co do płyty This is it, kupujecie? jak myślicie lepiej zamówic przez internet w empiku, czy może kupujemy 27-ego przed This is it Night ? ;-)
Ooo, możemy się wybrać razem, tylko żeby się nie zdziwili tam, jak wykupimy im całe zapasy ;)
vkmaxx pisze:Odnośnie TII czy kupujemy sobie bilety osobno, czy ktoś prowadzi listę z rezerwacją?
Chyba coś przegapiłeś, bo my już w czwartek byłyśmy razem kupić bilety ;) Jakby co, to mamy środkowe miejsca w rzędach: X i IX, więc możesz wybrać miejsce gdzieś koło nas.
xBuu93 pisze:Czy znajdą się jakieś dobre dusze, które mogłyby odebrać mnie z dworca? I czy w ogóle jesteście w stanie mnie przygarnąć :P?
Na pewno ktoś się znajdzie, kto mógłby Cię odebrać. A o której przyjeżdżasz?
Ostatnio zmieniony pn, 12 paź 2009, 20:14 przez niespodzianka, łącznie zmieniany 1 raz.
Obrazek
ODPOWIEDZ