Ewelka pisze:Wiadomo coś więcej w sprawie tego Tribute Party? Już mamy pażdziernik
Wiadomo wiadomo. Impreza przeniesiona dopiero na 4 grudnia, bo wszystkie dobre terminy weekendowe są juz pozajmowane. Zależało nam na tym żeby to był weekend bo wiekszosc osob uczy sie,studiuje albo pracuje w tygodniu.
You see live is a crazy thing
There'll be good time and there'll be bad times
And everything in between
Przydało by sie dziewuszki w końcu spotkać,ale patrze,że coś ciężko,każdy ma swoje obowiązki,studia praca...eh..ale mam nadzieje,że w końcu nam sie uda,a najwcześniej to pewnie w kinie 28 o 15.45 :D:D Już sie nie moge doczekać. A tak w ogóle jak sie gdzieś spotykacie czy coś to piszecie mi na tel.ponieważ chwilowo mam ograniczony dostęp do neta i nie zawsze wiem co sie na forum dzieje,bo za często nie zaglądam...POZDRAWIAM WAS KOCHANI!!:-)
Witam po niedzjeli mam na 14 do pracy wiec nie bende mógl isc z wami do kina . Może chce ktos isc ze mna przed 14 lub za tydzien po 14 (jesli ktos wytrzyma)
P.s neta juz nie mam tak jak pisalem (písze z komy) chetne osby na wyjscie do kina prosze o kontakt 516 282 079
http://www.forum.mjpolishteam.pl/viewtopic.php?t=8545 Kochani wybieramy się prawda? Tylko trzeba wszystko ustalić. Moja mama nas wpuści na oddział tylko teraz co kupujemy i o której byśmy poszli?? 20 listopad to piątek. Białystok nie może zawieść