Sprzedam, kupię, oddam, przyjmę, zamienię, szukam...
Moderatorzy: DaX, Sephiroth820, MJowitek, majkelzawszespoko, Mafia
- SmoothCriminalistka
-
2 BILETY DO ODSPRZEDANIA NA THIS IS IT!!!
Mam do odsprzedania 2 bilety na 28 października (dzień premiery) do Multikina w Złotych tarasach na This is it, godz. 18:30. Kupiłam bilety i okazało sie, ze tego dnia nie moge. Ulgowe, po 18 złotych.
ogłoszenie mojej koleżanki spoza forum, kto jest zainteresowany, pisać na priv, podam kontakt do niej.
ogłoszenie mojej koleżanki spoza forum, kto jest zainteresowany, pisać na priv, podam kontakt do niej.
I am just like a Billie Jean - I claim that Mike is the one.
,,Jeśli chcesz zmienić świat na lepsze, zacznij od siebie'' - dziękuję Ci za wszystko, również za to, że tak powiedziałeś..
,,Jeśli chcesz zmienić świat na lepsze, zacznij od siebie'' - dziękuję Ci za wszystko, również za to, że tak powiedziałeś..
-
naszyjnik z Michaelem? nie wiem, ale możesz sobie kupić zwykły naszyjnik z otwieranym serduszkiem (z pewnością dostaniesz na allegro) i wyciąć sobie zdjęcie Michaela skądś, odpowiednich rozmiarów, i włożyć do serduszka :) ja przynajmniej takie mam.
POSZUKUJE płyty HIStory od dawień dawna. Niestety, sprawdzałam w empiku i kilku innych sklepach muzycznych - i nic. Według empiku - jest tylko kilka sztuk na sprzedaż w całej Polsce. Wprawdzie nie sprawdzałam na allegro, ale jak wpisuję Michael Jackson to nie ma tj płyty. A bardzo mi na niej zależy.
POSZUKUJE płyty HIStory od dawień dawna. Niestety, sprawdzałam w empiku i kilku innych sklepach muzycznych - i nic. Według empiku - jest tylko kilka sztuk na sprzedaż w całej Polsce. Wprawdzie nie sprawdzałam na allegro, ale jak wpisuję Michael Jackson to nie ma tj płyty. A bardzo mi na niej zależy.
- insomniaof
-
o, dziękuję bardzo :)
w takim razie zajrzę i tu i tam :)
i jeszcze raz dziękuję, bo naprawdę nigdzie nie mogłam jej znaleźć :)
w takim razie zajrzę i tu i tam :)
i jeszcze raz dziękuję, bo naprawdę nigdzie nie mogłam jej znaleźć :)
Kurtka MJ History - 1996r
Witam wszystkich na forum:)! Niedawno na swoim strychu znalazłem kurtkę z koncertu Michaela Jacksona z 1996r:)! Jest ona w świetnym stanie. Do tego znalazłem tylko jedną taką po śmierci MJ wystawioną na allegro i sprzedaną za prawie 800zł! Bardzo lubię muzykę i taniec MJ lecz kurtka już na nic mi się nie przyda i chciałbym ją sprzedać. Pomyślałem że warto najpierw napisać do fanów Michaela niż od razu wystawić ją na allegro. Jeśli ktoś chciałby kupić takową kurtkę zachowaną w świetnym stanie proszę pisać na PW, gg ew maila. Zdjęcia pokażę wkrótce:).
Pozdrawiam:)...
Pozdrawiam:)...
- MJdoris
- Skąd: "... i znów szybki kawy łyk i uczucie ,że nie rozumie nikt.."
prośba - > płyta The Jackson's Moving Violation 1975
poszukuję płyty The Jackson's :
Moving Violation -1975
zwracam się z prośbą o pomoc
Moving Violation -1975
zwracam się z prośbą o pomoc

Michael, świat będzie za Tobą tęsknił...;(...
" Był Królem serc, wokalistów i tancerzy,
królem wyobraźni, królem ojców, królem
przyjaciół...Był darem od Boga, który pokazał
nam jak żyć, jak kochać "
" Był Królem serc, wokalistów i tancerzy,
królem wyobraźni, królem ojców, królem
przyjaciół...Był darem od Boga, który pokazał
nam jak żyć, jak kochać "
http://www.amazon.co.uk/Dancing-Machine ... 853&sr=8-2
kaem-> pozwoliłem sobie zmienić linka, bo ta oferta jest tańsza i bardziej dostępna. Tańsza nawet, niż na fan.pl.
kaem-> pozwoliłem sobie zmienić linka, bo ta oferta jest tańsza i bardziej dostępna. Tańsza nawet, niż na fan.pl.