Agnieszka Chylińska i nowy singiel

Miejsce na tematy zupełnie nie związane z Michaelem Jacksonem. Tutaj możesz luźno podyskutować o czym tylko masz ochotę. Jedynie rozmowy te muszą być oczywiście kulturalne :) Zapraszam MJówki do pogawędek.

Jaką wolisz Agnieszkę Chylińską?

Czas głosowania minął czw, 08 paź 2009, 21:41

nową TECHNO
6
10%
Rockową
53
90%

Liczba głosów: 59

Michaelka111

Post autor: Michaelka111 »

Ymm..
Ja mam.. takie zdanie na ten temat:
Nigdy nie przepadałam na Agnieszką Chylińską. To znaczy za jej muzyką.
Niestety. Są gusta i guściki.
Jednak ta piosenka mnie jeszcze bardziej odtrąca.
Po prostu...
When we meet again, I'll ask you how you're doing
And you'll say fine and ask me how I'm doing
And then I'll lie and I'll say ordinary, It's just an ordinary day.
Awatar użytkownika
eMJotka

Post autor: eMJotka »

Uwielbiam Agnieszke,jedyna polska artystka ,ktorą bardzo ceniłam ,i ten singiel ,jak zarówno zapowiedź całej płyty nieźle mnie zszokował :podejrzliwy: hmn na początku potraktowałam to jako kolejny żart ,ale po obejrzzeniu wywiadów z nią ,wypowiedziach o całym procesie powstawania "modern rocking" ..zwalił mnie z nóg.Rozumiem,że każdy artysta dojrzewa..zmienia się,nie chce wciskac sie w wizerunek buntowniczej 18-nastki,ale tak diametralna zmiana ,zabiła fanów!To zupełnie nie nasz styl ..Nadal jestem jej fanką i będę ją szanować ,ale jej nowej twórczości nigdy nie popre.Dla mnie polski rock,umarł.W bólu i goryczy pożegnajmy najwspanialszą rockmanke [*] :surrender:
Life is hallucination ,death is awakening...
Awatar użytkownika
Margareta

Post autor: Margareta »

eMJotka pisze:Uwielbiam Agnieszke,jedyna polska artystka ,ktorą bardzo ceniłam ,i ten singiel ,jak zarówno zapowiedź całej płyty nieźle mnie zszokował :podejrzliwy: hmn na początku potraktowałam to jako kolejny żart ,ale po obejrzzeniu wywiadów z nią ,wypowiedziach o całym procesie powstawania "modern rocking" ..zwalił mnie z nóg.Rozumiem,że każdy artysta dojrzewa..zmienia się,nie chce wciskac sie w wizerunek buntowniczej 18-nastki,ale tak diametralna zmiana ,zabiła fanów!To zupełnie nie nasz styl ..Nadal jestem jej fanką i będę ją szanować ,ale jej nowej twórczości nigdy nie popre.Dla mnie polski rock,umarł.W bólu i goryczy pożegnajmy najwspanialszą rockmanke [*] :surrender:
Nie, no bez jaj z tym wpadaniem w żałobę... Przecież nie musisz być jej fanką do końca życia. Ja tam ją podziwiam za odwagę. Część fanów pewnie straci, ale i zyska nowych. Tym co zarzucają jej "sprzedanie się" mogę powiedzieć jedno: sprzedałaby się jeśli jechałaby cały czas na tym samym patencie.
Awatar użytkownika
Luna

Post autor: Luna »

Awatar użytkownika
Aisha

Post autor: Aisha »

Luna pisze:teledysk
Gdyby założyła róż, mogłabym pomylić z Madonną ;-) .

Okładka płyty może być - zobaczymy co z zawartością.
Obrazek

Kilka informacji dla zainteresowanych.

"18 października będzie emitowany duży wywiad z Agnieszką o nowej płycie - w
RMF FM
Od 19 października, każdego dnia po 18:00 (POPLISTA), na antenie RMF FM będą
emitowane kolejno 4 utwory z nowej płyty.

Trasa koncertowa jest obecnie organizowana i - jeśli wszystko dobrze pójdzie- odbędzie się na początku 2010 roku
"
"Sam tylko umysł siłą swą
Może uczynić niebo z Piekła i piekło z Nieba"

Obrazek
Viola.

Post autor: Viola. »

Wieeelkie rozczarowanie. Szkoda, bo Agnieszkę zawsze ceniłam. Płyta nie zapowiada się ciekawie, już bez tego 'smaku'..
Awatar użytkownika
tancerz

Post autor: tancerz »

Krótko - to tak jakby MJ stworzył płytę w stylu Hip Hop ... Może by dał radę tylko po co...

Tak samo z Chilińską piosenka ok, dała radę tylko ... patrz wyżej...
http://michalkrawiec.iportfolio.pl/
NASZ PIERWSZY TANIEC NA WESELU :)
http://www.youtube.com/watch?v=cEQN4965I4A
It's all for love L.O.V.E
Awatar użytkownika
viva201

Post autor: viva201 »

hmmm...z początku myślałam ...no ok...ciężko będzie się przestawić na taką Agnieszkę i musiałam kilka razy przesłuchać "Nie Mogę Cię zapomnieć" żeby odkodować sobie ten "stary" głos i styl Agnieszki...jak dla mnie jest ok, dała radę i życze jej jak najlepiej, ma prawo do zmiany może już nie czuła tamtego stylu, może teraz na ten aktualny styl jest większe parcie, może chciała iść za młodszym pokoleniem, dla mnie ok, ważne żeby nie zmieniała się wizualnie bo to juz by było za dużo, w końcu takich LADY GAG mamy dużo, i za niedługo część z nas zapomni o starej Agnieszce i bedzie pamietac tą aktualna, nie mówię tutaj o nas starych weteranach wychowanych na jej muzyce, ale o nowszych pokoleniach, szczerze to wolę, żeby moje dzieci jeśli już wychowywały się na Chylińskiej niz na GADZE
Obrazek
Awatar użytkownika
mrs_ewa

Post autor: mrs_ewa »

Co do piosenki jest dobrze, o ilem moge tak powiedziec, ale klip mnie powaił, w ogole nie pasuje do Agnieszki. Rozumiem to, ze Agnieszka jest piekną kobieta, która zdaje sobie sprawe ze swojej kobiecości, ale wyginanie sie w stroju gimnastyczni mi do niej nie pasuje. Spodziewałam się, czegoś całkiem innego. viva201 zgodze się ze Agnieszka Gaga nie jest zby ciekawa.
Awatar użytkownika
tanczacy delfin

Post autor: tanczacy delfin »

Ja lubię Chylińską z czasów "Kiedy Powiem Sobie Dość", lubię też jako jurorkę w moim ulubionym programie tv i lubię Chylińską w rytmach bardzo tanecznych - akceptuję ją prawdopodobnie bezwarunkowo :) nowy kawałek ma power, naprawdę mi się podoba :) Posłuchajcie wywiadu z nią ostatniego - wiele wyjaśnia. Co nie zmienia faktu, że autentycznie BYŁEM W SZOKU, jak usłyszałem "Nie Mogę Cię Zapomnieć". Sam klip - amatorski i generalnie mogłoby go nie być. Zalatuje kiczem...
Man In The Mirror
Awatar użytkownika
tancerz

Post autor: tancerz »

Teledysk bez sensu sorki ale wychowałem się na videoclipach mj tam jest taniec fabuła jakiś sens logiczny od początku do końca a tu ? Wyszła zaczęła się ruszać jak mucha w rosole nie do muzyki czytaj. za wolno. I zlepek tych ruchów bez sensu....... co z tego że ładne kolory ładne HD jak obraz bez sensu i nuda ... kto to kręcił?

P.S. Czy już napisałem że bez sensu? Jak nie to powtórzę: BEZ SENSU.. kicz wali w oczy...
http://michalkrawiec.iportfolio.pl/
NASZ PIERWSZY TANIEC NA WESELU :)
http://www.youtube.com/watch?v=cEQN4965I4A
It's all for love L.O.V.E
Awatar użytkownika
mrs_ewa

Post autor: mrs_ewa »

Moze to jakas wizja artystyczna, której my nie dostrzegamy i nie rozumiemy. W przyszłosci licze na cos lepszego
IloveYouMike

Post autor: IloveYouMike »

podobno ona chciała zrobić coś dla siebie i pokazać się z tej wrażliwej strony ..
hmmm...
Wcześniej była wyjątkowa nie poddawała się chwilowym modom była orginalna
a teraz ta piosenka jest taka jak miliony innych piosenek ...
przecież takich mamy od cholery jak się tylko włączy eskę to nic innego już prawie nie leci tylko taka komercyjna szmira
więc mamy jeszcze jeden utwór do kolekcji
oto co myślę o nowej Agnieszce Chylińskiej :)
I gues Heaven was needing a Hero
Somebody just like you
Brave enough to stand up
For what you believe
And follow in through

Don't matter how much I need you now
Heaven needing you more ... ;*

MICHAEL JACKSON
<3 my hero 1958 - forever
Mroczuś

Post autor: Mroczuś »

Póki co słyszymy jeden kawałek. Wolę poczekać na coś więcej, wtedy ocenię. Już wcześniej ktoś z Was napisał, że Aga chce czegoś innego. Może i tak jest, czemu nie ? Widać zmiany, może tego chciała. Czasem są potrzebne może się okaże, że reszta kawałków jest bardziej ''ognista''. Poczekajmy i wtedy osądźmy...proszę nie wyciągajmy pochopnych wniosków.
Awatar użytkownika
Agni

Post autor: Agni »

Fanką Chylińskiej jestem od kilku lat... szczerze powiem, że byłam zszokowana tą piosenką, której nie wysłuchałam do końca... Zresztą sama mówiła, że pora się ustatkować.... Uwielbiam tą starą, rockową Agę, bardzo ją cenię... Aczkolwiek widać, że na zawsze, tam w środku pozostanie tą dawna Agnieszką ;)
Last

Minun sydämeni kuuluu Suomelle.
Obrazek
ODPOWIEDZ