Płyta MJPT
Moderatorzy: DaX, Sephiroth820, MJowitek, majkelzawszespoko, Mafia
- speechless26
Ej, ej.. Powoli...
Rozumiem waszą dociekliwośc i chęc działania zgodnie z prawem...
Ale ja się tym zajmę. Nie musicie się martwic.
Prawa do piosenek miec TRZEBA. Ale jak już mówiłam w przypadku TAKICH projektów nie nastawionych na ZYSK liczy się to inaczej i ZAIKs ma tu troszkę inną drogę postepowania.
Nie martwcie się.
Rozumiem waszą dociekliwośc i chęc działania zgodnie z prawem...
Ale ja się tym zajmę. Nie musicie się martwic.
Prawa do piosenek miec TRZEBA. Ale jak już mówiłam w przypadku TAKICH projektów nie nastawionych na ZYSK liczy się to inaczej i ZAIKs ma tu troszkę inną drogę postepowania.
Nie martwcie się.
I'm so proud to say- I love You.
Trochę naiwnie myślisz ;Danula__1994 pisze:Idąc Twoim tokiem rozumowania, musimy mieć i zgodę Michaela, a że go nie ma to trzeba się dogadać z rodziną...Dokładniej z dziećmi, tak?JPP pisze:to piosenka Akona, więc i 'On' by musiał wyrazić zgodę na umieszczenie utwory...
Oczywiście, będą mieli dla nas czas, przecież nie mają aktualnie nic innego na głowie...!.
Akon to firma, dlatego napisałem w cudzysłowu ;]
ok speechless, ufamy Ci :)
-
Myślę, ze prawnymi problemami można by się przejmować, gdybyśmy zamierzali nagrać super profesjonalny materiał i go opublikować, sprzedawać itd. A my pracujemy nad płytka, która będzie bardziej mila i sympatyczna, niż profesjonalna (inaczej by poszły na płytę tylko nagrania doskonale nagrane i technicznie i artystycznie, a to jest nieosiągalna utopia), wiec nie ma się czym przejmować chyba... Ale tak do końca się na tych prawnych kruczkach nie znam. Mnie jeszcze za moje covery na YouTube nikt nie gania :)
- speechless26
Jak sami widzicie, wszystko idzie BARDZO WOLNO. Powtarzam BARDZO.
Mam nadzieje, że to nie dlatego, że nic nie robicie, ale dlatego, że tak intensywnie cwiczycie... ?
W związku z tym, że mam dopiero kilka waszych gotowych piosenek, niestety nagranie w studio przesunie się. Nie listopad, ale prawdopodobnie styczeń.
Dlatego bardzo was proszę- do dzieła. Czekam na piosenki do końca grudnia.
Tak, to ostateczny termin.
Dla niezorganizowanych przypominam:
mjpttribute@gmail.com
Pozdrawiam,
Paulina
PS: Na chwilę obecną mam tak naprawde trzy gotowe piosenki:
Beautiful Girl
Smile
Childhood
Mam nadzieje, że to nie dlatego, że nic nie robicie, ale dlatego, że tak intensywnie cwiczycie... ?
W związku z tym, że mam dopiero kilka waszych gotowych piosenek, niestety nagranie w studio przesunie się. Nie listopad, ale prawdopodobnie styczeń.
Dlatego bardzo was proszę- do dzieła. Czekam na piosenki do końca grudnia.
Tak, to ostateczny termin.
Dla niezorganizowanych przypominam:
mjpttribute@gmail.com
Pozdrawiam,
Paulina
PS: Na chwilę obecną mam tak naprawde trzy gotowe piosenki:
Beautiful Girl
Smile
Childhood
I'm so proud to say- I love You.
Faktycznie, jakoś ucichliśmy, pewnie to przez to, że każdy wrócił do swoich obowiązków: praca, szkoła, studia. Ale też mam nadzieję, że wszyscy pilnie ćwiczą i przesłanie gotowych nagrań jest tylko kwestią czasu. Ja swoje miałam wysłać już dawno (tzn tak planowałam), ale z przyczyn niezależnych ode mnie nagranie przesunęło mi się w czasie i teraz muszę trochę kombinować, żeby zmieścić je w nawale codziennych obowiązków. Ale nic to, damy radę, jak tylko będzie gotowe od razu je wysyłam
Czy słyszysz, jak tam daleko muzyka gra?
- speechless26
Speechless
Są jakieś ograniczenia, jeżli chodzi o wybór repertuaru?
EDIT:
Są jakieś ograniczenia, jeżli chodzi o wybór repertuaru?
EDIT:
Heheh, OK to ja postaram się w takim razie coś nagrać i wysłać Tobie na e-maila. :)speechless26 pisze:tak:) Musi to byc piosenka Michaela Jacksona :D
Ostatnio zmieniony pt, 06 lis 2009, 16:39 przez Sybirra, łącznie zmieniany 1 raz.
- speechless26
Moim marzeniem było by aby to było to http://lisawallerrogers.files.wordpress ... -19951.jpg chyba jest to nie możliwe ale wyobraździe sobie takiego 10 metrowego Michaela przed pałacem kultury i nauki w Warszawie i pod tym napis '' Tu 20 września 1996 roku pisała się HIStoria Michaela Jacksona w której brało udział 120 tysięcy ludzi ''