Poszukiwani fani z Bydgoszczy
- DirtyDiana1983
- DirtyDiana1983
Ehh ,super by było iść z maluchem do parku Jacksonamjrink pisze:Słuchajcie.Ja i jeszcze parę innych osób myślimy jak Bydgoszcz mogłaby uczcić pamięć MJ.Tablice z autografami na Długiej raczej odpadają bo w regulaminie mówi się, że to ma być osoba żyjąca.Napisałem maila do multikina, aby jedną z sal nazwać imieniem MJ.Mamy jeszcze pomysł na plac zabaw jego imienia np. Family Park w Fordonie.
Piszcie co o tym myślicie.Nowe pomysły mile widziane.

Dziecko może nauczyć dorosłych trzech rzeczy: cieszyć się bez powodu, być ciągle czymś zajętym i domagać się ze wszystkich sił, tego czego się pragnie...
- DirtyDiana1983
- DirtyDiana1983
Hmm...albo imprezka przy muzyce MJ-a
Warunkiem uczestnictwa było by posiadanie czegoś charakterystycznego dla Michaela np kapelusza
Co Ty na to Kentis?

Dziecko może nauczyć dorosłych trzech rzeczy: cieszyć się bez powodu, być ciągle czymś zajętym i domagać się ze wszystkich sił, tego czego się pragnie...
- DirtyDiana1983
Kentis , organizujemy imprezkę MJ-owa???

To nie czat, a forum... 3 posty pod rząd jeden pod drugim. Używaj edycji postów zamiast pisać zaraz nowy pod spodem!

To nie czat, a forum... 3 posty pod rząd jeden pod drugim. Używaj edycji postów zamiast pisać zaraz nowy pod spodem!

- DirtyDiana1983
-
Siemka.Jeśli chodzi o upamniętnienie MJ w Bydgoszczy to jak na razie kiepsko.Multikino wogóle nie odpowiedziało, a Family Park z Fordonu grzecznie, ale stanowczo odmówił.
Pisałem do prezydenta odnośnie bydgoskich autografów.Może to się uda.Ma to być osoba żyjąca i zasłużona dla miasta.Michael zasłużył się dla caego świata więc i dla Bydgoszczy też.Nie żyje, ale śmierć artysty nie powinna wykluczać go z grona godnych uchonorowania.Takich użyłem argumentów.Piszcie też do prezydenta jeśli to popieracie.Może potraktują nas poważnie jeśli zobaczą,że jest nas więcej.Ja pisałem w imieniu wszystkich fanów MJ z Bydzi, ale lepiej żeby dostali więcej maili.Trzeba próbować, może się uda.
Jeśli to nie wypali to mam jeszcze jeden pomysł.Na wyspie młyńskiej budują amfiteatr, więc może im.MJ?Macie własne pomysły piszcie.Fajnie byłoby mieć w Bydzi jakieś miejsce gdzie można by się spotykać i pogadać o Michaelu i nie tylko.
Pisałem do prezydenta odnośnie bydgoskich autografów.Może to się uda.Ma to być osoba żyjąca i zasłużona dla miasta.Michael zasłużył się dla caego świata więc i dla Bydgoszczy też.Nie żyje, ale śmierć artysty nie powinna wykluczać go z grona godnych uchonorowania.Takich użyłem argumentów.Piszcie też do prezydenta jeśli to popieracie.Może potraktują nas poważnie jeśli zobaczą,że jest nas więcej.Ja pisałem w imieniu wszystkich fanów MJ z Bydzi, ale lepiej żeby dostali więcej maili.Trzeba próbować, może się uda.
Jeśli to nie wypali to mam jeszcze jeden pomysł.Na wyspie młyńskiej budują amfiteatr, więc może im.MJ?Macie własne pomysły piszcie.Fajnie byłoby mieć w Bydzi jakieś miejsce gdzie można by się spotykać i pogadać o Michaelu i nie tylko.
This is it-Bydgoszcz; 12 luty!
Witam wszystkich.
Zapraszam na impreze THIS IS IT !
Data: 12 luty
Godzina 20.00
Bilety(u mnie):7 zł, w dniu imprezy 10 zł.
Miejsce: El Paso Bydgoszcz, ul.Marcinkowkiego 3.
Patronaci medialni: klubowa.pl; radio ESKA.
Chętnych proszę o kontakt na PW lub mail'a.
ZAPRASZAM!!!!
Zapraszam na impreze THIS IS IT !
Data: 12 luty
Godzina 20.00
Bilety(u mnie):7 zł, w dniu imprezy 10 zł.
Miejsce: El Paso Bydgoszcz, ul.Marcinkowkiego 3.
Patronaci medialni: klubowa.pl; radio ESKA.
Chętnych proszę o kontakt na PW lub mail'a.
ZAPRASZAM!!!!