Flash MOB tym razem KRAKÓW, 4.10.2009

Pomysły na spotkania fanów, imprezy MJówkowe, zloty, opisy przeżyć po nich, zaproszenia na imprezy itp.
Awatar użytkownika
madzia06

Post autor: madzia06 »

aha no to super- nastepne,nowe filmiki doszły hehe:) juz nie wiem ile ich jest teraz- chyba 18scie:)
"Człowiek, który nie ma pasji, w moim prywatnym rankingu, jest trochę jak inwalida drugiej grupy." Kuba Wojewódzki

Obrazek
Awatar użytkownika
Pattolek

Post autor: Pattolek »

No niestety więcej pań niż panów było... ale bardzo dobrze im szło. Ich taniec wyglądał naturalniej:) bo to w końcu taki układ:P ale jeżeli komuś przeszkadza, że tak mało panów to zapraszamy na kolejne FMy :D tym razem Thriller:D
* The way You make me feel Michael *
Misfortune007

Post autor: Misfortune007 »

Hejka! komentuje pierwszy raz, więc chce wszystkich na dobry początek pozdrowić ;) Właśnie wrzuciłam na youtube nowy filmik z krakowskiego Flash moba , który dostałam od Kanoi ;* Widok z pomnika A. Mickiewicza na nasze popisy na rynku głównym : http://www.youtube.com/watch?v=mhf7JKfAhYM
Annie Angel

Post autor: Annie Angel »

Misfortune007 Również pozdrawiamy :) Dzięki za ten filmik japrosic Chociaż jeden, który pokazuje nas z góry. A przez to widać jak dużo nas było i widać nasze synchrony nenene
Ale najlepszy jest ten moment, jak za drugim razem szliśmy do przodu (na zwrotce), a wszyscy ludzie, którzy się przyglądali i byli na przeciw nas zaczęli się cofać :smiech:

A ma ktoś jakieś filmiki albo zdjęcia z naszej zabawy po ostatnim występnie na rynku? ;-)
Awatar użytkownika
m_ary_jane

Post autor: m_ary_jane »

Annie Angel pisze:A ma ktoś jakieś filmiki albo zdjęcia z naszej zabawy po ostatnim występnie na rynku?
O właśnie, bo ja na to czekam i czekam i doczekać się nie mogę, a człowiek strasznie niecierpliwy ze mnie...chcę zobaczyć radość na naszych twarzach w chwili gdy zadźwięczały pierwsze nutki i wszyscy poderwali się do tańca.
Ja na twarzy miałam chyba największy uśmiech w życiu, tak mnie to zaskoczyło i ucieszyło! :D

Misfortune007 Nawet nie wiesz jak się ciesze, że dodałaś ten filmik! Teraz nareszcie widać jak wspaniale nam to wyszło...te ręce machające w powietrzu, fale, wymachy nogami. Wszytko to wygląda niesamowicie...i ci ludzie którzy przed nami stali, a potem musieli uciekać;) Coś pięknego. Dziękuję Ci.
Obrazek
Awatar użytkownika
madzia06

Misfortune007 pisze:Hejka! komentuje pierwszy raz, więc chce wszystkich na dobry początek pozdrowić ;) Właśnie wrzuciłam na youtube nowy filmik z krakowskiego Flash moba , który dostałam od Kanoi ;* Widok z pomnika A. Mickiewicza na nasze popisy na rynku głównym : http://www.youtube.com/watch?v=mhf7JKfAhYM
-SUPEROWY filmik,tak jak napisalam w komencie do niego- dziekuje bardzo tej osobie,ktora go nagrala- dzieki,ze ktos pomyslal o nagraniu 'z góry' ,bo reszta osob na które liczylam nas olała niestety:] wiec dziekuje jeszcze raz,ze nie zawiedliście:)
Annie Angel pisze:A ma ktoś jakieś filmiki albo zdjęcia z naszej zabawy po ostatnim występnie na rynku?
- no wlasnie Madzialenka cos mowila,ze ma to nagrane- prosimy wrzucic to na sendspace tudzien YT i podac linka:):)
"Człowiek, który nie ma pasji, w moim prywatnym rankingu, jest trochę jak inwalida drugiej grupy." Kuba Wojewódzki

Obrazek
Misfortune007

Post autor: Misfortune007 »

Podzienkowania należą się Kanoi a właściwie jej tacie bo to on dzielnie nagrywał ;) Ciesze się że wam się podoba filmik ;-)
Z tamtego tańcowania najbardziej zapamientałam moment kiedy ten samochód próbował się przebić przez rynek w jakże "odpowiednim" momencie a my tańczyliśmy centralnie przed maską tego auta :dance: więc musiał zaczekac do końca bo go nie przepuściliśmy - i dobrze mu tak !
Awatar użytkownika
madzia06

aha no to w takim razie składam gorące podziękowania dla Taty dziewczynki o nicku Kanoi :) ps.ja tego auta nie zauwazylam w ferworze tańca:p

Obrazek
Awatar użytkownika
Pattolek

Post autor: Pattolek »

Gratulacje Madzialenka :D nie wiem czy uda mi się być 17 bo pewnie do pracy będę musiała iść ale na próbie generalnej na pewno będę. DO tego czasu będę dzielnie sama ćwiczyć. Powodzenia we wszystkim :D
* The way You make me feel Michael *
Awatar użytkownika
m_ary_jane

Post autor: m_ary_jane »

http://www.youtube.com/watch?v=al0auHzXAVY

Znalazłam jeszcze jeden filmik z pod Galerii:)
Obrazek
Awatar użytkownika
madzia06

hehe dzieki za linka:)

Obrazek
Awatar użytkownika
jaga

Post autor: jaga »

Wiem, że to inny temat, ale czy ktoś wie o jakiś zajęciach tanecznych, gdie uczą choreografii Michaela, w Krakowie ????? :-)
Odpiszcie proszę!.
JACKSON FUN
Awatar użytkownika
Malenka35

Post autor: Malenka35 »

Pattolek pisze:No niestety więcej pań niż panów było... ale bardzo dobrze im szło. Ich taniec wyglądał naturalniej:) bo to w końcu taki układ:P ale jeżeli komuś przeszkadza, że tak mało panów to zapraszamy na kolejne FMy :D tym razem Thriller:D
mam pytanie kiedy planujecie flashMoba z Thrillerem. uczę się tego układu w Łodzi i chciałabym wziąć udział :)
Awatar użytkownika
LiberianGirl1989

Post autor: LiberianGirl1989 »

Kurcze świetne są takie flash moby! Czemu Wrocławscy fani są tacy zamuleni i nie robią takich rzeczy:( chyba ze to ja jestem zamulona i nie widziałam jak robili...;] ale kurcze ja tez tak chce! :happy: mam nadzieje ze na 25.06 nam się uda:)

a mam jeszcze pytanie: czy jak fani robią te flash moby to jakoś to wcześniej ćwiczą? bo z jednej strony raczej ciężko by było żeby tak duża grupa osób to wcześniej razem ćwiczyła. Wygląda to raczej na jakiś spontan, że ludzie z ulicy, którzy się nie znają dołączają się i tańczą. Ale jeśli tak to skąd wszyscy wiedzą jak maja tańczyć? jakim cudem wszyscy tańczą tak samo i jeszcze w miare sie ze sobą zgrywaja?;P Chyba że jest parenaście osób, którzy to razem ćwiczyli i oni się umawiaja, biora Bom Boxa ida tańczyc na rynek, a reszta przypadkowych ludzi się do nich dołącza:) To by już było bardziej prawdopodobne;D No to jak to jest? bo bardzo mnie to cikawi? glupija
Awatar użytkownika
moni

Post autor: moni »

LiberianGirl1989 próby do naszego flash moba trwały ok 5 tygodni - spotykalismy sie raz,dwa razy w tygodniu na 2 godzinnych próbach, gdzie uczyliśmy chętnych wszytstkiego :mj: . Prócz tego przed samym flasmobem mieliśmy rano jedną wielką próbę szczeólnie dla tych, którzy byli spoza Krakowa i nie mogłi przyjechać na wcześniejsze.
Najważiejsze i zarazem najtrudniejsze jest zebrać ludzi i ich zachęcić. Nam się to udało - było nas ponad 120 osób (liczylyłysmy :):).
Tak więc życzę powodzenia bo to naprawdę faja sprawa. :happy:
Being crazy is a lonely road, but I've got only one life to live.
ODPOWIEDZ