no i właśnie dlatego Was kocham, że nie muszę Was ciągnąć na siłę. Czyli podsumujmy: stroje mamy ustalone, tylko SZEŚĆSET`a kombinuje wyłom, ale jej akurat wolno, bo ma już swój funclub. Podejrzewam, że przyjdzie w złotym body
W razie obciach, nakryjemy ja naszymi płaszczami. Poproszę o dokładny adres tego klubu mniemam, że gdzieś w pobliżu można po ludzku zaparkować. Będę na pewno bezpośrednio z trasy, ale trzeba być twardym a nie mientkim,. Łajzowanie chyba tym razem nie wchodzi w grę, bo znajdą nas rano zamarzniętych pod Centralnym. Musimy mieć lokal. Może jest jakiś klub, który puszcza kawałki MJ`a? Moglibyśmy go zdominować.
byłeś w moim życiu, gdy w moim pokoju wisiała jeszcze huśtawka ... i nadal jesteś ... dziękuję Ci za ... Rodzynka...
P.S. Misiuuuuu kazali mi zdjąć Pekińczykaaaaa....abuuuuuu...abuuuu....abuuuu!!!!!
Witam wszystkich jestem tu nowa, ale też nie umiem żyć bez Mike i nie mogę się doczekać filmu i musicalu, na wszystko mam już po kilka biletów....trzymajmy się razem
ale jazda, czyli będzie aftera 10 XII a czy chcemy zaszaleć również w piątkowy wieczór???? Please Please kolorujmy ten weekend na MJowo. Skoro już sie tak zwalamy, rozumiem, że większość ma spanie w Wawce, tak jak ja załatwione, to dawajcie, przedłużmy zabawę. Skołujmy jakiś lokalik z przekupnym DJ, który nie pożałuje nam MJowych kawałków. Please
byłeś w moim życiu, gdy w moim pokoju wisiała jeszcze huśtawka ... i nadal jesteś ... dziękuję Ci za ... Rodzynka...
P.S. Misiuuuuu kazali mi zdjąć Pekińczykaaaaa....abuuuuuu...abuuuu....abuuuu!!!!!
Mam do sprzedania bilet na Thriller Live Musical,
Sala Kongresowa/ Warszawa,
1o.12. godz.20.
Amfiteatr, wej.12-13, rząd30, miejsce97
.Razem z BAD Team w pakiecie.
cena: 130 zł
{ Estrelka się nie odzywa, więc wystawiam publicznie. }
p.s. Proszę być świadomym, że my się będziemy Bawić! :):)
Co do afterki mam pewną ideę, jednak nie wiem czy wypali... chociaż mam nadzieję. Nie chcę mówić, aby nie zapeszyć. Jakby co, wszyscy wierzący (i nie tylko) módlcie się, aby się udało. :D
Jeżeli można się w trącić co do afterka to ja proponuje zgłosić się do Erwina(777) i on napewno jakiś klub wynajdzie i będzie muza MJ . calutką noc jestem za afterkiem w klubie zmuzą MJa. oczywiście niewiem co wymyśliła SZEŚĆSETBANIEK ale i tak wierzę że jej się uda
a może polecicie jakieś dobre miejscówki w kongresowej , mało się tam orientuje a chiałbym wykupić jakieś dobre miejsce
pozdrawiam
MICHAEL -na zawsze pozostaniesz w moim sercu - Przyjacielu
Kochani miód na serce czytać tak piękne Słowa o Michaelu, wielka radość, że tak wielu ludzi Go kocha, tu z Wami czuję się spełniona, w moim środowisku nikt mnie nie rozumie, a najbliżsi wręcz są "zazdrośni" o moją miłość. Cieszę się, że w najbliższym czasie czeka mnie tyle imprez związanych z Mikem, idę z cała rodziną mężem i corką, synem i ekipą znajomych, może moja miłość okaże się zarazliwa. Będę szukać ludzi z MJPT. Dzięki Wam za wszystko.
Kocham Cię Michael!!!
Rozumiem, że Twoja pasja i miłość do Michaela przeszła na Twoje dzieci. Kolejne pokolenia kochające MISTRZA są dowodem na to, że Michael będzie żył wiecznie.
Dobra... ja oczywiście na szarym końcu (jak zwykle zreszta) :D
Powiedzcie mi...bo ja tak oglądam te miejsca do rezerwacji z każdej strony i jakoś połapać się nie mogę. Wg mnie wychodzi na to że na czwartek na godz. 20 jest pare miejsc wolnych.
I tu pytanie do Krakowskiej ekipy... mogłabym dołączyć jakby udało się mi dorwać ten bilet?:)