Jeanny100 pisze:Liczę że zawita koleżanka hawana40,Basia i reszta osobników którzy pomelanżują troszkę dłużej niż do 23.00.
Ja będę na pewno! :) Tylko nie wiem jeszcze do której, ale już wszystko zaplanowałam tak abym mogła przyjść i z Wami trochę posiedzieć ;)
Zawsze można zrobić tak że np. Jeanny100 spotka się z osobami które są nowe pod Empikiem trochę wcześniej i dojdziemy po prostu pod koziołki na 20 razem ;)
Just Open The Door And You Will See
This Passion Burns Inside Of Me
Don't Say To Me You'll Never Tell
Touch Me There! Make The Move! Cast The Spell!
dobra kochane MJówki, w sobotę o 20:30 pod charyzmą :) jeanny odbierze wszystkich spod empiku o 20 oki? a ja poczekam na was na starym rynku gdzies koło koziołków :))
może być??
Hmmm....jeanny odbierze
Ustamy więc jedną ostateczną wersję tak jak wyżej napisała koleżanka MJ_DIablo a mianowicie ja się zjawię w okolicach Empiku o godzinie 20.00 ale nie będę czekać dłużej niż 20 minut na spóźnialskich i stamtąd odnajdziemy charyzmę tudzież koziołki poznańskie i ruszamy na balety kochaniiii
P.S.Ostrzegam że mam zero na koncie komórkowym dlatego też nie będę w stanie odpisywać na smsy
W sobotę (17.10) w tokyo underground (tak bynajmniej widziałam na plakacie na słupie bo na swojej stronienic nie piszą) ma być Michelowa impreza :/ Kurcze nie mogę pójśc bo wróciłam do Torunia na weeknd.... ktoś się wybiera?
Postaram się w tempie błyskawicy namierzyć ten lokal w Poznaniu a jaki mi się to uda to jak najbardziej jesteśmy za.A może komuś z Was się uda go odnaleźć to tyż dajcie cynka tu na forum
P.S.Udało mi się namierzyć ten pub w necie.Znajduje się przy ulicy Wrocławskiej 23 ale o imprezie w stylu MJowum ani widu ani słychu,natomiast jest info że w soboty i niedziele wstęp 10 zł.Ewentualnie jak będziemy szli do charyzmy można zajrzeć w okolice Wrocławskiej i się przekonać czy faktycznie taka impreza o jakiej pisze koleżanka ma miejsce.Szkoda że nie zrobiłaś foty tego plakatu
Mjabs pisze:W sobotę (17.10) w tokyo underground (tak bynajmniej widziałam na plakacie na słupie bo na swojej stronienic nie piszą) ma być Michelowa impreza :/ Kurcze nie mogę pójśc bo wróciłam do Torunia na weeknd.... ktoś się wybiera?
Zgadzam się z koleżanką ;] też widziałam te plakaty miedzy innymi porozwieszane na Starym Rynku ;]
Myślę, że może to być całkiem fajna impreza ( tym bardziej w rytm piosenek Michaela) :)
Rest in Peace Michael 1958 - 2009 [*]
"...W świecie pełnym rozpaczy, nadal musimy mieć odwagę, by marzyć..."
tam mają być mixy.. a ja nie lubie mixów bo według mnie psują oryginalne piosenki.. ale jak ktos chce isc to miłej zabawy:) ja jednak wolę ciepłe i normalne klimaty w chatyźmie :)