Thrill the world 2010
anialim nie dołączę, tak pytam z ciekawości ;) Nawet nie mam możliwości przyjazdu do Krakowa w następny weekend.
Może nawiążcie kontakt z tymi osobami, które brały udział we flashmobie a nie udzielają się na forum(czytałem gdzieś, ze było 100 uczestników), bo przy takiej liczbie chętnych efekt nie będzie aż tak 'piorunujący'.
W każdym razie trzymam kciuki za powodzenie inicjatywy :)
Może nawiążcie kontakt z tymi osobami, które brały udział we flashmobie a nie udzielają się na forum(czytałem gdzieś, ze było 100 uczestników), bo przy takiej liczbie chętnych efekt nie będzie aż tak 'piorunujący'.
W każdym razie trzymam kciuki za powodzenie inicjatywy :)
- m_ary_jane
Hmmm...a w tamtym roku w TTW w jakimś kraju tańczyły tylko dwie osoby, a gdzie indziej 1;) To nie ma takiego znaczenia ile osób tańczy ważne, że cały świat.Mental pisze:bo przy takiej liczbie chętnych efekt nie będzie aż tak 'piorunujący'.
W ogóle TTW to nie Flash Mob i zazwyczaj ludzie nie tańczą w miejscach publicznych tylko w salach gimnastycznych, tanecznych, a nawet w domach. I po prostu ktoś to nagrywa...
Ach wiecie...został nam już tylko tydzień. Nie mogę się doczekać! A strój jeszcze nie kompletny...ale jutro sobota, więc...

P.S. Ściągnął ktoś plik audio ze strony TTW zanim Sony (

- MadziaLenka
moja osobista opinia jest taka:
JUTRO PRÓBA - bo jakby nie było każdemu z nas ona cos da - wymienimy sie spostrzezeniami, wskazówkami co do układu, organizacji, choreografii itd. i nikomu nie zaszkodzi!! ja nikogo nie zmuszam - jak ktoś nie chce to przeciez nie musi, ale zachęcam bo fajnie by było sie spotkac i potrenowac razem!!!! proponuje o godzinie 15. przeciez za sale nic nie płacimy wiec w czym prblem:/?? chyba lepiej poc iwczyc razem niz osobno:P
a co do próby 24.10 - OCZYWISCIE ZE OBOWIAZKOWO!!!!!! ja moge nawet od 8 rano:D ale tak obiektywnie to proponuje wtedy od około 15 by miec jeszcze czas wróćic do domku zjesc cos, wykapac sie itd:)
to kto przychodzi jutro:>?:D: czekam na odzew:P
JUTRO PRÓBA - bo jakby nie było każdemu z nas ona cos da - wymienimy sie spostrzezeniami, wskazówkami co do układu, organizacji, choreografii itd. i nikomu nie zaszkodzi!! ja nikogo nie zmuszam - jak ktoś nie chce to przeciez nie musi, ale zachęcam bo fajnie by było sie spotkac i potrenowac razem!!!! proponuje o godzinie 15. przeciez za sale nic nie płacimy wiec w czym prblem:/?? chyba lepiej poc iwczyc razem niz osobno:P
a co do próby 24.10 - OCZYWISCIE ZE OBOWIAZKOWO!!!!!! ja moge nawet od 8 rano:D ale tak obiektywnie to proponuje wtedy od około 15 by miec jeszcze czas wróćic do domku zjesc cos, wykapac sie itd:)
to kto przychodzi jutro:>?:D: czekam na odzew:P
Ostatnio zmieniony pt, 16 paź 2009, 18:38 przez MadziaLenka, łącznie zmieniany 1 raz.
- MadziaLenka
jak to co robimy?:) oczywiscie, że idizmey:Daokins pisze:co robimy? IDZIEMY! Nawet w trójkę.
jaką trójke:D?? jestem ja, TY, Madzia06, anialim i moja kolezanka, ktora bedzie sie przygladac albo tanczyc:d wiec ja wciagniemy:D z reszta dzis już przychodiz do mnie i bedziemy ćwiczyc:d co fakt, to fakt - weźcie buty na przebranie:D
HE'S not coming back
Because he's SLEEPING WITH ME !!!!!
- MadziaLenka
PRÓBA:
17.10.2009r.godz. 15:00
ZESPÓŁ SZKÓŁ ELEKTRYCZNYCH nr. 2 Na OSIEDLU SZKOLNYM 26.
najepiej dojechac tu tramwajami numer: 4, 16, 21, 22
lub autobusami numer: 111,123,132,139,142,153,163
PRZYSTANEK, na którym nalezy wysiąść nazywa sie STRUGA.
szkoła znajduje sie obok teatru Łaźnia Nowa - zawsze mozna kogos zapytać w razie problemów z dotarciem na miejsce:)
można tez zadzonic do mnie na tel. komórkowy i wytłumacze droge lub tez przyjde na przytanek:)
jezeli, ktoś chce do mnie numer niech napisze na pw:)
do zobaczenia jutro:D
17.10.2009r.godz. 15:00
ZESPÓŁ SZKÓŁ ELEKTRYCZNYCH nr. 2 Na OSIEDLU SZKOLNYM 26.
najepiej dojechac tu tramwajami numer: 4, 16, 21, 22
lub autobusami numer: 111,123,132,139,142,153,163
PRZYSTANEK, na którym nalezy wysiąść nazywa sie STRUGA.
szkoła znajduje sie obok teatru Łaźnia Nowa - zawsze mozna kogos zapytać w razie problemów z dotarciem na miejsce:)
można tez zadzonic do mnie na tel. komórkowy i wytłumacze droge lub tez przyjde na przytanek:)
jezeli, ktoś chce do mnie numer niech napisze na pw:)
do zobaczenia jutro:D
- MadziaLenka
apropos naszych kostiumów to zastanawiałam się dziś i chyba ściągne pomysł z rodziny Adamsów i zronie z siebie mortycje = mroczna kobiete wampa:D dodam jeszcze troche natapirowanych włosów, krwi, gwoździ itd itp.:d koncepcja jakas jest:D ide jutro na skopping, ale jakbyscie cos zauwazyli u siebie w ciucholanadach to dajcie znac:d
HE'S not coming back
-
jejku.. dołączyłabym z ogromną mega wielką chęcią, ale Kraków... to dla mnie za daleko :( znaczy, dla mnie nigdy nie jest za daleko, no ale rodzice, szkoła...
eh, szkoda, ale poczytam sobie o was za rok w Księdze Rekordów Guinessa ;)
i mam nadzieję że to będzie nagrywane, bo z chęcią sobie obejrzę ;)
*
i mam taką propozycję - za rok w Warszawie? ;D
eh, szkoda, ale poczytam sobie o was za rok w Księdze Rekordów Guinessa ;)
i mam nadzieję że to będzie nagrywane, bo z chęcią sobie obejrzę ;)
*
i mam taką propozycję - za rok w Warszawie? ;D
I am just like a Billie Jean - I claim that Mike is the one.
,,Jeśli chcesz zmienić świat na lepsze, zacznij od siebie'' - dziękuję Ci za wszystko, również za to, że tak powiedziałeś..
,,Jeśli chcesz zmienić świat na lepsze, zacznij od siebie'' - dziękuję Ci za wszystko, również za to, że tak powiedziałeś..
ja oczywiscie tez jest za jak najwieksza iloscia prób- JUTRO, np. w PRZYSZŁY PIATEK i juz w SOBOTE-generalna:) musimy sie zsynchronizowac:] pamietacie ile problemow tak nagle wyniklo przy 'beat it' ? a tam bylo tylko pare kroków:] :)
JA - przychodze na probe nawet jakbym miala tanczyc we 2jke:p:)
mental - ale z drugiej strony musimy miec tez na uwadze m2 jakimi dysponujemy w klubie- to nie bedzie platforma o wymiarach rynku:] :) wiec 100osob nie mialoby nawet tego jak zatanczyc w ograniczonym klubie (+jeszcze trzeba meic na uwadze obok stojace osoby 'zwykle'- ktore tez troche miejsca zajma,a przeciez my sie ruszamy a nie stoimy w miejscu:)
madzialenka- dzieki za salke jeszcze raz i za info jak i czym dojechac:p btw. odnosnie Twojego kostiumu - haha gwozdzie- dobry pomysł:p
btw. moja kolezanka z baletówki ,ktora dolaczyla do nas przy FM tez ma sie jutro zjawić:p
ps. dzis sie w zasadzie w 1,5 godzinki nauczylam ukladu w mojej szkole baletowej (siedzialam tam do 21:30 az mnie sekretarka przegonila,bo juz chciala isc do domu:] i jak narazie idzie mi dobrze (-czasem sie jeszcze waham co dalej..) ,choc nie chce zapeszac-mam nadzieje,ze jutro rownie dobrze bedzie mi szlo i Wam tez- musimy w siebie wierzyc i wzajemnie sie wspierac hehe:p
JA - przychodze na probe nawet jakbym miala tanczyc we 2jke:p:)
mental - ale z drugiej strony musimy miec tez na uwadze m2 jakimi dysponujemy w klubie- to nie bedzie platforma o wymiarach rynku:] :) wiec 100osob nie mialoby nawet tego jak zatanczyc w ograniczonym klubie (+jeszcze trzeba meic na uwadze obok stojace osoby 'zwykle'- ktore tez troche miejsca zajma,a przeciez my sie ruszamy a nie stoimy w miejscu:)
madzialenka- dzieki za salke jeszcze raz i za info jak i czym dojechac:p btw. odnosnie Twojego kostiumu - haha gwozdzie- dobry pomysł:p
btw. moja kolezanka z baletówki ,ktora dolaczyla do nas przy FM tez ma sie jutro zjawić:p
ps. dzis sie w zasadzie w 1,5 godzinki nauczylam ukladu w mojej szkole baletowej (siedzialam tam do 21:30 az mnie sekretarka przegonila,bo juz chciala isc do domu:] i jak narazie idzie mi dobrze (-czasem sie jeszcze waham co dalej..) ,choc nie chce zapeszac-mam nadzieje,ze jutro rownie dobrze bedzie mi szlo i Wam tez- musimy w siebie wierzyc i wzajemnie sie wspierac hehe:p

- Dzwoneczek MJJ
- Lokalizacja: Nie wiesz skąd jest Dzwoneczek MJJ? To co Ty tu jeszcze robisz?
Szkoda, że jutro nie idę do pracy chętnie bym wpadła Was odwiedzić, gdyż pracuję w Teatrze Łaźnia Nowa.
Niestety nie wezmę udziału w imprezie, gdyż nie zczaiłam dat, a właśnie 24.10 to bardzo ważny dla Mnie dzień i nie potrafiłabym go spędzić od tak w klubie nawet z tak kochanymi ludźmi jak Wy, strasznie przepraszam - wiem... sentymentalny ze Mnie Dzwoneczek. Mam nadzieję, że zrozumiecie... <3
Love You! :*
Będę trzymać kciuki i wiem, że wyjdzie Wam to świetnie!

Niestety nie wezmę udziału w imprezie, gdyż nie zczaiłam dat, a właśnie 24.10 to bardzo ważny dla Mnie dzień i nie potrafiłabym go spędzić od tak w klubie nawet z tak kochanymi ludźmi jak Wy, strasznie przepraszam - wiem... sentymentalny ze Mnie Dzwoneczek. Mam nadzieję, że zrozumiecie... <3
Love You! :*
Będę trzymać kciuki i wiem, że wyjdzie Wam to świetnie!

One by one
Only the Good die young
They're only flying too close to the sun
And life goes on -
Without you...
PS - Kociuuu, dobrze że nie Misiaaa! ;D Znajdziemy pekińczyka takiego jaki ma być! :*
Only the Good die young
They're only flying too close to the sun
And life goes on -
Without you...
PS - Kociuuu, dobrze że nie Misiaaa! ;D Znajdziemy pekińczyka takiego jaki ma być! :*
- MadziaLenka
i jak na razie przy dobrych lotach bedzie nas 11:) jezeli natomiast te osoby, które do mnie pisały, że może przyjdą i nie dadza rady to bedzie nas 9 wiec myśle, że superrr:DD:
przypominam: weźcie ze sobą obuwie na zmiane:P by wygodniej nam sie tańcyzło i by nienabrudzic w szkole:)
przypominam: weźcie ze sobą obuwie na zmiane:P by wygodniej nam sie tańcyzło i by nienabrudzic w szkole:)
Ostatnio zmieniony sob, 17 paź 2009, 2:08 przez MadziaLenka, łącznie zmieniany 2 razy.