Narysowane...
- insomniaof
- nie-innaczej
nie-innaczej
Ja też tworze takie różne rzeczy w zeszytach, i właśnie głównie na matmie, bo babka na mnie nigdy uwagi nie zwraca...xD
insomniaof kurde, aaaaaaaaaaaaaaaaaaa te cienie!!!
Astarte jejuniu!!! Włosy po prostu NIESAMOWITE!! Tylko mam takie wrażenie, że nos zlał się trochę z twarzą... Ale ogólnie....wow... I te oczy.... super!!!

insomniaof kurde, aaaaaaaaaaaaaaaaaaa te cienie!!!
Astarte jejuniu!!! Włosy po prostu NIESAMOWITE!! Tylko mam takie wrażenie, że nos zlał się trochę z twarzą... Ale ogólnie....wow... I te oczy.... super!!!
- m_ary_jane
Boże wy tu wszyscy jesteście tacy utalentowani! Te rysunki są piękne. Ja jestem kompletnym beztalenciem ech...No ale naskrobałam dzisiaj w szkole rysunek który miał przedstawiać Michaela z okładki Invincible , oczywiście wyszło mi to średnio, ale zrobiłam zdjęcie co by ludzie widzieli co się w szkole robi
(na zastępstwie rysowałam, żeby nie było).

Astarte na jakim formacie to rysowałaś i ile czasu Ci to zajęło...i jakimi ołówkami?
nie mogę nadziwić sie tym włosom, trzeba mieć cierpliwość..i są takie...szczegółowe (?- nie wiem jak to określić)
jej, dziewczyny, strasznie Wam zazdroszczę, ja uwielbiam rysować, ale co poradzić że talentem specjalnie nie zostałam obdarzona...ale za to uwielbiam oglądać takie prace jak Wasze. Brzmi trochę lizusowsko ale to szczera prawda.

nie mogę nadziwić sie tym włosom, trzeba mieć cierpliwość..i są takie...szczegółowe (?- nie wiem jak to określić)
jej, dziewczyny, strasznie Wam zazdroszczę, ja uwielbiam rysować, ale co poradzić że talentem specjalnie nie zostałam obdarzona...ale za to uwielbiam oglądać takie prace jak Wasze. Brzmi trochę lizusowsko ale to szczera prawda.

When will this mystery unfold?
serce pragnie uwierzyć, rozum nie daje na to zgody...
Ojka rzeczywiście, ale wolałam już żeby zostało niewyraźnie niż przedobrzyć bo zdjęcie z którego rysowałam było niewyraźne, a ja z wyobraźni za grosz nie umiem rysować ;P
aga.mj To jest na trochę mniejszym niż A3 (musiałam przed narysowaniem trochę przyciąć, bo by mi się już do żadnej teczki nie zmieściło) Włosów najbardziej nie lubię robić. Sto lat się jej rysuje xD Ołówkami... tysiąc ich koło mnie leży zawsze. Głównie 7B 3B i 5H(do drobniutkich szczegółów i lekkich cieni, np na białkach)
Zajęło mi tylko 4 dni po 6 godzin rysowania xD
aga.mj To jest na trochę mniejszym niż A3 (musiałam przed narysowaniem trochę przyciąć, bo by mi się już do żadnej teczki nie zmieściło) Włosów najbardziej nie lubię robić. Sto lat się jej rysuje xD Ołówkami... tysiąc ich koło mnie leży zawsze. Głównie 7B 3B i 5H(do drobniutkich szczegółów i lekkich cieni, np na białkach)
Zajęło mi tylko 4 dni po 6 godzin rysowania xD
- nie-innaczej
Astarte, powala mnie misterny sposób narysowania włosów. Podoba mi się :)
jokero222, lubię ten rysunek. Wisi u mnie na szafce i poprawia mi nastrój w złych chwilach :)

jokero222, lubię ten rysunek. Wisi u mnie na szafce i poprawia mi nastrój w złych chwilach :)

Fill my heart with song and let me sing for ever more. You are all I long for all I worship and adore. In other words, please be true. In other words I...
Unforgettable, that's what you are.
-
Widziałam ten sam rysunek na ... jakiejś amerykańskiej stronce o karykaturach z Michaelem.jokero222 pisze:A tu moje kolejne bazgrołki:P na wesoło tym razem
Hmm.. Pomysł nie jest Twój, bo cały obrazek jest po prostu ściągnięty ;)
Ale sam go przerysowałeś/aś.
When we meet again, I'll ask you how you're doing
And you'll say fine and ask me how I'm doing
And then I'll lie and I'll say ordinary, It's just an ordinary day.
And you'll say fine and ask me how I'm doing
And then I'll lie and I'll say ordinary, It's just an ordinary day.