Witam wszystkich fanów. Domi;)))

W tym dziale 'Michael Jackson Polish Team Forum' możesz się przedstawić pozostałym MJówkom (czyli fanom z MJPT). Dział przeznaczony przede wszystkim dla nowoprzybyłych osób. Swoją przygodę z forum zacznij od tego działu, napisz o sobie, swoim fanowaniu... co uznasz za odpowiednie.
Awatar użytkownika
DoMi;)

Witam wszystkich fanów. Domi;)))

Post autor: DoMi;) »

Cieszę się bardzo, ze w końcu jestem na porządnym forum poświęconym w całości Michaelowi;)
Może kilka słów o sobie: Nigdy nie interesowałam się szczególnie Michaelem. Aż tu pewnego dnia (a było to z jakiś rok temu) zobaczyłam w telewizji Billie Jean z jakiegoś koncertu. Zaczęłam oglądać w necie jego inne piosenki, i kolejne i kolejne...Obejrzałam jego wywiady, poczytałam sporo o nim samym. Wtedy poprostu zakochałam się w nim do szaleństwa, no i tak mi już zostało. Kocham Michaela za jego głos, za jego ruchy, za jego taniec, ale też za to jakim był człowiekiem. On był taki dobry, taki mądry i tak bardzo pokrzywdzony przez los. Cieszę się, że nareszcie będę mogła porozmawiać z ludźmi, którzy myślą tak samo, z prawdziwymi fanami, a nie tylko z takimi co interesują się nim, bo przyszła taka moda po jego śmierci. Mam też nadzieję, że rozmowa na forum przekształci się też w różne zloty i będziemy mogli pogadać sobie też na żywo;)) Pzdr;)) :dance:
I'll never let you part
For you're always in my heart.
Obrazek
Awatar użytkownika
Solange

Post autor: Solange »

DoMi;) pisze:Mam też nadzieję, że rozmowa na forum przekształci się też w różne zloty
Już się tak dzieje :)
Witam i życzę miłego spędzania czasu na forum.
Obrazek
Fill my heart with song and let me sing for ever more. You are all I long for all I worship and adore. In other words, please be true. In other words I...
Unforgettable, that's what you are.
Awatar użytkownika
Susie.

Post autor: Susie. »

Witam serdecznie ;-)
Obrazek
Awatar użytkownika
fanka_14

Post autor: fanka_14 »

Witam. Zainteresowałam się Michaelem po jego śmierci, ale nie dlatego, że przyszła taka moda, poprostu wcześniej nie miałam styczności z jego muzyką. Miłego postowania. Pozdrawiam.
''Another day has gone
I'm still all alone
How could this be
You're not here with me
You never said goodbye...''
Awatar użytkownika
Damianos60

Post autor: Damianos60 »

Witam cie:)
Awatar użytkownika
Jeanny100

Post autor: Jeanny100 »

Witam na forum imienniczkę ;-)
Obrazek

Post autor: Jarmein »

Witaj w naszym gronie przyjaciół Michaela Jacksona.
Awatar użytkownika
okussa

Post autor: okussa »

hej:)

DoMi;) pisze:. Mam też nadzieję, że rozmowa na forum przekształci się też w różne zloty i będziemy mogli pogadać sobie też na żywo;))
no to ja z gory mowie bo pewnie Cie to zainteresuje ze obywaja sie Minizloty w Katowicach wiec..daleko nie masz;p

Baw się dobrze ;-)
Awatar użytkownika
DoMi;)

Daleko nie mam, więc pewnie nie raz się przyłączę;)
I'll never let you part
Obrazek
Awatar użytkownika
tancerz

Post autor: tancerz »

Witamy ;) Zloty są organizowane co chwila w Katowicach wystarczy śledzić wątek w spotkaniach Fanów na śląsku ;) Akuratnie spotykamy się 29 o godz. 19:45-20:00 w Kinie Helios aby iść razem w 20 coś osób na THIS IS IT pozdrawiam .
http://michalkrawiec.iportfolio.pl/
NASZ PIERWSZY TANIEC NA WESELU :)
http://www.youtube.com/watch?v=cEQN4965I4A
It's all for love L.O.V.E
Awatar użytkownika
DoMi;)

Akuratnie spotykamy się 29 o godz. 19:45-20:00 w Kinie Helios aby iść razem w 20 coś osób na THIS IS IT pozdrawiam .
Właśnie tylko problem w tym, że ja już mam bilet do Heliosa na 30:( Ale chyba niedługo znowu się spotkacie? :mj: :-/
I'll never let you part
Obrazek
ODPOWIEDZ