Billy Joel skrytykował Michaela Jacksona

Wyłącznie pewne i obiektywne informacje. Wielkie wydarzenia i ciekawostki, czyli kim jest naprawdę Michael Jackson. Uwaga - spamowanie w tym dziale jest niedozwolone.

Moderators: DaX, Sephiroth820, MJowitek, majkelzawszespoko, Mafia

Post Reply
kaem

Billy Joel skrytykował Michaela Jacksona

Post by kaem »

Michael Jackson został ostro skrytykowany przez Billy Joela. Joel stwierdził, że część gwiazd, którzy pracowali z Jacksonem nad We are the world, była nieszczególnie zachwycona piosenką. "Pamiętam, że większość z nas nie polubiła tej piosenki, ale nikt nie powiedział nie. Pamiętam jak Cyndi Lauper powiedziała mi, że WATW brzmi jak reklamówka Pepsi, a ja nie zaprzeczyłem".
Billy Joel dodatkowo ujawnił, że MJ ciągle był umalowany.
http://www.uk-flava.com/news/live/templates/?a=1867&z=3
eljiah

Post by eljiah »

A teraz sie pewnie szczyci ze w tej reklamowce pepsi zagral, co za idiota... Ludzie to po prostu mowia, zeby cos powiedziec. MICHAEL BYL UMALOWANY... WOOOOOOOOOOOOOOW! Co za nowosc... a nie zauwazyl ze mu nos odpadl podczas refrenu?!
Every day creates your HIStory...
Dav20

Post by Dav20 »

Co za wypowiedz ........ skoro nie byli zachwyceni to po co spiewali .... ?? ... Bo wiedzieli ze to dzieki tej piosence i dzieki MJ moze sie zrobic o Nich glosno ..... a co w tym zlego ze MJ byl umalowany ?? Przeciez jest On osoba na ktora patrzy caly swiat wiec dziwne zeby nie byl umalowany ..... wrrrr jak ja nie lubie czytac takich wypowiedzi.....
Image
ghoust

Post by ghoust »

Ta to musi byc skleroza :P po 20 latach przypomniec sobie ze ta piosenka sie komus niepodobala i ze przypominala reklamowke pepsi norlamnie smiac mi sie chce wydaje mi sie ze to ma zwiazek z tym ze osoba ktora wypowiedziala te slowa niezostala zaproszona do nagrania nowego singla :)
Image
wojtek_p-ce

Post by wojtek_p-ce »

ghoust wrote:Ta to musi byc skleroza :P po 20 latach przypomniec sobie ze ta piosenka sie komus niepodobala i ze przypominala reklamowke pepsi norlamnie smiac mi sie chce wydaje mi sie ze to ma zwiazek z tym ze osoba ktora wypowiedziala te slowa niezostala zaproszona do nagrania nowego singla :)
Zgadzam się z twoim zdaniem ghoust, po co komu słuchać co to dwadzieścia lat temu na wytworze singla We Are The World. Napewno nie został on zaproszony przez Jackosna na wytwór nowego singla, bo piosenka jest melodyjna i szybko wpada w ucho.
Post Reply