Doskonale wiedza ile michael znaczył dla ludzi,jego twórczość jest swego rodzaju lekiem(przynajmniej dla mnie) a oni TII traktują jak kolejny dobrze sprzedany produkt.. Ehh przez tą piosenkę chodzę jakaś przybita..
Moderators: DaX, Sephiroth820, MJowitek, majkelzawszespoko, LittleDevil
Mam te same odczucia. To jest bezczelnosc co sie dzieje z ta piosenka od poczatku do końca. Ponoć wypowiedź Paulaanialim wrote:piosenka wciąż mi się podoba, nawet coraz bardziej :) Ta wersja, gdzie $ony jak najmniej majstrowało (ta bez orkiestry) jest o niebo lepsza od tej orkiestrowej.
W Faktach w RMFie mówili o Ance i jego roszczeniach. I tak sobie myślę, że teraz te całe cyrki z tym starym-nowym singlem to nic innego, jak kolejne świństwo, które $ony wyrządza MJowi, bo oczywiście w newsach teraz najbardziej podkreśla się, to że miał on wykraść ten kawałek, nie, że był jego współautorem.
Piosenke stworzyl Michael razem z Paulem Anką w 1983 rokuboskar2007 wrote:Ciekawi mnie jedna rzecz,kto tak właściwie napisał tę piosenkę"?
Nie wiem, powinniśmy im jakoś dać znać, że już dawno ją mamy?He said he was happy Jackson's estate agreed. John McClain, a record executive who's also an executor of Jackson's estate, played him some other songs from Jackson's 26-year-old tapes, one of which made Anka blurt out: "That's mine, too."
It's titled Love Never Felt So Good, and there are plans to put it on the next release of Jackson songs, said Anka, who was left laughing at the discovery.
To już mnie zabiło. Jak to nie jest w typie Michaela, to ja już nie wiem co jest.nie jest w typie kawałków, jakie miał w zwyczaju pisać Michael Jackson.
A informacja tę podał Piotr Stelmach w swojej autorskiej audycji Myśliwiecka 357, co wzbudziło moje pozytywne zaskoczenie.guruFARMI wrote:Mała informacja dla słuchaczy pr 3.
Właśnie w radiowej trójce zapowiedziano, że This Is it będzie piosenką dnia w najbliższy poniedziałek
Tak, jesli to nie jest w typie Michaela...to ja chyba zupełnie nie znam się na jego twórczościAstarte wrote:Na mnie piosenka od początku zrobiła wielkie wrażenie... piękna, delikatna, pełna ciepła. Miałam takie samo uczucie... przypływ wspomnień i takie dziwne wrażenie, że Michael śpiewa to dla nas, mimo, że już go tu nie ma..
Zrobiono z Michaela wszystko co najgorsze za życia, teraz zrobią z niego złodzieja? Przecież to paranoja. Po co miał 'wykradać' (litości) piosenkę, którą zaśpiewał i której słowa były napisane przez niego xd Miał do niej wszelkie prawa xdTo już mnie zabiło. Jak to nie jest w typie Michaela, to ja już nie wiem co jest.nie jest w typie kawałków, jakie miał w zwyczaju pisać Michael Jackson.