Majtki Michaela :-)

O Michaelu rozmowy luźne.

Moderators: DaX, Sephiroth820, MJowitek, majkelzawszespoko, Mafia

Jeanny100

Post by Jeanny100 »

hmmm...mnie ten temat po prostu rozbawił i nic więcej.....
jak dobrze jest dowiadywac się o MJu coraz to więcej....
Image

Post by wojtek_p-ce »

A kogo to obchodzi jakie Michael Jackson ma majtki, najważniejsze jest to jakim jest człowiekem.
Yana

Post by Yana »

Pierwszy raz zabieram głos w tym temacie i niew mam innego wyjścia jak tylko zgodzic się całkowicie z moim przedmówcą.
Michael is the best !!!
billie_jean

Post by billie_jean »

Yana wrote:Pierwszy raz zabieram głos w tym temacie i niew mam innego wyjścia jak tylko zgodzic się całkowicie z moim przedmówcą.
więc po co ten post...? :-/

#b_j#
"- I have stones to sell, fat to chew, and many different men to see about many different ducks, so if I am not rushing you...
- Slow down, Franky, my son. When in Rome...
- I am not in Rome, Doug. I am in a rush. "
Xscape

Post by Xscape »

THRILLER wrote:
Mike wrote: bo to by tak samo było, gdybysmy sie zastanawiali, jakie nosi np. Ja, Rałał, Thriller czy Buszmen,

Ja nie nosze wcale :-)
No proszę jaki ciekawy temat przeoczyłem.Ja np najbardziej lubię nosić ładnie przylegające do ciała boksereczki .We białym koloru.Nie lubię spać bez majtek,nie lubie nie mieć ich na sobie pod ubraniem.Nie lubie firmy atlantic.Najbardziej podoba mi sie bielizna calvina,H&M,i niektóre majtki z tandetnej firmy new yorker.

Uważam że roztrząsanie się nad tym czy to dobry post czy nie.......czy obniża loty forum (które obniżyć już raczej trudno) jest zbędne.Głupkowatych tematów na forum znajdą się jeszcze tysiące i będzie ich przybywało bardzo często.Dla mnie ten post wcale nie był jakiś obraźliwy i wcale nie poczułem sie jak w bandzie pod szyldem obniżonych lotów.Skoro tak sie wszyscy "mądrzy" wytrząsają nad mądroscią kazdego z postów (bo to już przeszło tu do codzienności) to może zróbcie osobny dział o nazwie "GŁUPIE TEAMTY".I jeśli ktoś będzie uważał że jego post jest głupi to tam go zamieści.Sorry długo się zastanawiałem nad tymi obniżonymi lotami i stwierdzam ze idiotyzmem jest robić z siebie takich mądro piszacych a przy okazji próbowanie uzdrowić forum.Aby nie było głupich tematów.Macie takie marzenia jak małe dzieci.Forum nie będzie nigdy wyglądało tak mądro jak wy chcecie bo różni ludzie i różne potrzeby.Sam do pewnego czasu tkwiłem w tej beznadziei jeśli chodzi o myślenie na temat głupich tematów i obniżaniu lotu.Mimo to że tak jest to należy to również przyjmować bo każdy jest inny i nie sposób wyeliminowac z forum ani takich ludzi ani takich tematów.Fakt faktem preawda jest też taka że Thriller dobrze napisał że tak naprawde to nie ma o czym pisać na tym forum.Tematy zawsze się znajdą ale to już są coraz nudniejsze tematy.Nie oszukujmy się jesli chodzi o michaela to już nie ma za bardzo o cyzm pisać.Mi ostatni przyszedł jeden mądry pomysł do głowy.Czy na koncercie z trasy dangerous w bukareszcie były sektory.Już ciekawszych rzeczy trudno nawymyślać prawda.Porównajcie sobie teraz madonne a rczej jej fanów.....oni cały czas mają o cyzm rozmawiać.Mają tyle tematów do dyskusji że głowa boli a my hahahah od dwóch miesięcy zastanawiamy sie co z piosenką charytatywną.......koszmar!!!!!!!!!!

Wracając do mądrości postów.Albo najlepiej zaprzestac uczęszczania na forum albo nie mądrzy wyrzycą niemądrych z forum albo niech zrobią sobie nowe inteligentne forum a to pozostawia głupków.Buszmen kiedyś napisał " aby słuchac takze ignorantów i głupków bo oni też mają swoją historie i coś do powiedzenia.Porównując się do innych możemy stać się próżni i zgorzkniali".
To jest moja opinia i tyle co mam do powiedzenia . Wydaje mi się że czas wypośrodkowac loty.
Kermitek

Post by Kermitek »

No proszę jaki ciekawy temat przeoczyłem.Ja np najbardziej lubię nosić ładnie przylegające do ciała boksereczki .We białym koloru.Nie lubię spać bez majtek,nie lubie nie mieć ich na sobie pod ubraniem.Nie lubie firmy atlantic.Najbardziej podoba mi sie bielizna calvina,H&M,i niektóre majtki z tandetnej firmy new yorker.

Uważam że roztrząsanie się nad tym czy to dobry post czy nie.......czy obniża loty forum (które obniżyć już raczej trudno) jest zbędne.Głupkowatych tematów na forum znajdą się jeszcze tysiące i będzie ich przybywało bardzo często.Dla mnie ten post wcale nie był jakiś obraźliwy i wcale nie poczułem sie jak w bandzie pod szyldem obniżonych lotów.Skoro tak sie wszyscy "mądrzy" wytrząsają nad mądroscią kazdego z postów (bo to już przeszło tu do codzienności) to może zróbcie osobny dział o nazwie "GŁUPIE TEAMTY".I jeśli ktoś będzie uważał że jego post jest głupi to tam go zamieści.Sorry długo się zastanawiałem nad tymi obniżonymi lotami i stwierdzam ze idiotyzmem jest robić z siebie takich mądro piszacych a przy okazji próbowanie uzdrowić forum.Aby nie było głupich tematów.Macie takie marzenia jak małe dzieci.Forum nie będzie nigdy wyglądało tak mądro jak wy chcecie bo różni ludzie i różne potrzeby.Sam do pewnego czasu tkwiłem w tej beznadziei jeśli chodzi o myślenie na temat głupich tematów i obniżaniu lotu.Mimo to że tak jest to należy to również przyjmować bo każdy jest inny i nie sposób wyeliminowac z forum ani takich ludzi ani takich tematów.Fakt faktem preawda jest też taka że Thriller dobrze napisał że tak naprawde to nie ma o czym pisać na tym forum.Tematy zawsze się znajdą ale to już są coraz nudniejsze tematy.Nie oszukujmy się jesli chodzi o michaela to już nie ma za bardzo o cyzm pisać.Mi ostatni przyszedł jeden mądry pomysł do głowy.Czy na koncercie z trasy dangerous w bukareszcie były sektory.Już ciekawszych rzeczy trudno nawymyślać prawda.Porównajcie sobie teraz madonne a rczej jej fanów.....oni cały czas mają o cyzm rozmawiać.Mają tyle tematów do dyskusji że głowa boli a my hahahah od dwóch miesięcy zastanawiamy sie co z piosenką charytatywną.......koszmar!!!!!!!!!!

Wracając do mądrości postów.Albo najlepiej zaprzestac uczęszczania na forum albo nie mądrzy wyrzycą niemądrych z forum albo niech zrobią sobie nowe inteligentne forum a to pozostawia głupków.Buszmen kiedyś napisał " aby słuchac takze ignorantów i głupków bo oni też mają swoją historie i coś do powiedzenia.Porównując się do innych możemy stać się próżni i zgorzkniali".
To jest moja opinia i tyle co mam do powiedzenia . Wydaje mi się że czas wypośrodkowac loty.
Ciekawa opinia .... Mądrze powiedziane.Co do tematu tego postu no cóż może głupi , a może nie .Ludzie za to czytając wasze posty nieźlie boki można zrywać glupija :smiech: . Proponuje wszystkim zrobić sobie z miesiąc albo dwa przerwy od lektury a potem przysiąć do czytania to zobaczycie sami jak ubawić się mozna . :wariat: Bierzcie też pod uwagę że niektórzy mogą to traktować jako fajną formę rozrywki i naprawdę nie ma sie co oburzać ze komuś czyjeś gatki są na myśli to jego sprawa.A połowa z was daje sie wpuszczać w maliny i jest wielce zbulwersowana głupimi zachowaniami ludzi glupija :wariat: Dobra skoro tak to mam pytanie do wszystkich . Czy nie uważacie , że MJ czasami też głupio sie zachowuje albo palnie jakieś gafy i głupoty? Co wasz idol nie jest człowiekiem jest święty?! Zastanówcie sie dobrze.Źle że wszystko traktujemy tak poważnie
Kultura umożliwia rozkwit najpiękniejszych zdolności człowieka
thewiz

Post by thewiz »

Kermitek wrote:Ciekawa opinia .... Mądrze powiedziane.Co do tematu tego postu no cóż może głupi , a może nie .Ludzie za to czytając wasze posty nieźlie boki można zrywać glupija :smiech: . Proponuje wszystkim zrobić sobie z miesiąc albo dwa przerwy od lektury a potem przysiąć do czytania to zobaczycie sami jak ubawić się mozna . :wariat: Bierzcie też pod uwagę że niektórzy mogą to traktować jako fajną formę rozrywki i naprawdę nie ma sie co oburzać ze komuś czyjeś gatki są na myśli to jego sprawa.A połowa z was daje sie wpuszczać w maliny i jest wielce zbulwersowana głupimi zachowaniami ludzi glupija :wariat: Dobra skoro tak to mam pytanie do wszystkich . Czy nie uważacie , że MJ czasami też głupio sie zachowuje albo palnie jakieś gafy i głupoty? Co wasz idol nie jest człowiekiem jest święty?! Zastanówcie sie dobrze.Źle że wszystko traktujemy tak poważnie

Traktujemy sporo podobnych postow i wypowiedzi coraz powazniej,bo nie jest to przelotny trend.Po prostu atmosfera sie psuje i ludzie to czuja.W zwiazku z tym kazdy "glupi" post zaczyna ich wnerwiac.Po prostu mierzymy wysoko,ale ostatnio upadamy coraz nizej :wariat:
kaem

Post by kaem »

Do tego co napisała thewiz, dodam jeszcze jedno. Takie posty po prostu są nudne. Tzw. niskie poczucie humoru może i bawi, ale bardzo krótko.
Abe

Post by Abe »

hm....posty tego forumowicza sa coraz bardziej....hm...mowiac delikatnie..denne...szkoda ze to forum zamienia sie powoli w stragan, na ktorym slychac tylko zgielk jazgoczacych przekupek...

...ja zapisujac sie tu, mialem nadzieje dowiadywac sie czegos wartosciowego o MJ...mam nadzieje ze tak bedzie... :-/
kaem

Post by kaem »

Już nie wspomnę o wymianie zdań kilka postów dalej od pierwszego. To już dla mnie nie ma nic wspólnego z jakimkolwiek poczuciem humoru.
Bartek13

Majteczki

Post by Bartek13 »

Ten temat nikogo nie obraża. Ja myśle że to tylko fajna ciekawostka na temat MJ. Nie wiem o co się wam rozchodzi, że trzeba zamknąć ten temat. Ciekawy i zabawny. Troche wyluzujcie, a nie tylko naskakujecie na siebie z byle czego. MJ nie jest Bogiem !

:mj:
Pank

Re: Majteczki

Post by Pank »

Jeżeli w temacie o majtkach Michaela będziemy pisać, kto uważa, że jest za, a kto przeciwko takim tematom, to lepiej zamknąć.
Locked