aaaach wyglada na to że spotkanie odbedzie sie beze mnie..:(
Małe problemy rodzinne zawsze potrafia stanąć na przeszkodzie w drodze do celu...mam nadzieje że nastepnym razem uda mi sie z wami zaszaleć!
Bawcie sie zaczepiście!!!
i zdajcie relacje jak było xD
Dziękuję wszystkim za świetną imprezę :) Szkoda, że nie wszyscy doczekali pokazu barmańskiego, chłopak jeden żonglował butelkami, zrobił 5 różnokolorowych drinków, które o dziwo można było sobie zabrać ^^
Pozdrawiam naszą coraz bardziej powiększającą się paczkę.
Uwaga rekord! Na wczorajszym spotkaniu było nas 14 osób
bawiłem się fenomenalnie :) dziękuję wszystkim... co prawda było ciasno, ale za to przytulnie ;) musiałem wcześniej wyjść i nie widziałem pokazu barmańskiego, ale wierzę, że był profesjonalny... jeśli frekwencja na następnych spotkaniach będzie podobna, to może lepiej wcześniej zrobić rezerwację?
cholera jasna szkoda że nie ejstem z Poznania bo Wy sie taką fajną grupą wydajecie
A pomyślałby kto że miałam studiować w Poznaniu a nie we Wrocku. Ech
Pozdrawiam superową poznańską ekipę
Załuje ze niemogłam przyjsc ... no nic, mam nadzieje ze na nastepne spotkanie pójde xD
People say I'm not okay
Cause I love such elementary things ...
It's been my fate
To compensate
For the childhood I've never known...
Heve You seen my childhood ?
była była xD
haha co do pokazów barmańskich to gdybym nie wzięła tego drinka to żaden z was by sie nie odważył xP zwała była xD
i poznałam nowego kolegę xD
zgadzam się z delfinem. następnym razem robimy rezerwację :)) bo tak z letka ciasnawo było i w sumie nie za bardzo wiem o czym gadaliście w tym kręgu najbliżej stołu...
Hej! Dziękuję za naprawdę bardzo fajne spotkanie i żałuję, że tak szybko musiałam się ulotnić :( Następnym razem - jeśli mnie przyjmiecie - zostanę dłużej ;) Miło było mi Was poznać no i na pewno jeszcze na This is it się spotkamy :)
Just Open The Door And You Will See
This Passion Burns Inside Of Me
Don't Say To Me You'll Never Tell
Touch Me There! Make The Move! Cast The Spell!
Pewnie, że Cię przyjmiemy Agnieszko, do nas może każdy dołączyć, wszyscy są mile widziani, poznajemy nowych ludzi, nowe teorie spiskowe, nowe spojrzenia na świat :) Anet18 dziękujemy za komplement, jak kiedyś będziesz w Poznaniu to ozwij się na forum, zorganizujemy wyjątkowe spotkanie =D
Pozdrawiam!
Dzieki wszystkim za swietne spotkanie, oby wiecej takich ;Djestem pod wrazeniem Trinity! dziewczyno Ty to masz energie do tańca :P az by sie chciało umiec tanczyc w michaelowym stylu, no ale ja niestety jestem stworzona do czegos innego :P
rezerwacja to bardzo dobry pomysł, troszke ciasnawo było przy tym małym stoliczku, no ale później sie rozluźniło na szczescie ;)
mam nadzieje ze nie zabraknie mnie na nastepnym spotkaniu, ah no i oczywiscie na This is it, choc co do tego mam watpliwosci, no ale przyjde raczej;P
do zobaczenia!
PS najbardziej w pamiec zapadło mi wyczekiwane przeze mnie The way you make me feel
Weroniko szkoda że z Basią nie dotarłyście ale z tego co pamiętam byłaś na jakimś koncercie?Jak było?No niestety nie poszliśmy do tego pubu gdzie leciały te zajebiaszcze remixy-w sumie nie wiem dlaczego-poznaniacy są zamknięci na nowości .Tak pozatym to zabawa była bardzo udana-fakt miejsca troszkę mało ale to chyba nie był problem.
Pozdrawiam Was i do zobaczenia następnym razem.
A najbardziej pozdrawiam osobę o najseksowniejszych gestach i pozach w naszym składzie
P.S.Mam już trzy bilety na This Is It-szkoda że wszystkie na tą samą datę.Myślicie że da się to odkręcic i pozamieniać na inne daty