Mike pisze:Hej, wiecie, co na Jacksonworld, jakoś tak, źle mi jest ostatnio, bo jakos niecierpliwi tam ludzie są, nawet bym wymienił, ale nie. Naczytałem się pewnych opini, na temat Michaela i singla i uważam, że tam powróce w krótce, po wydaniu singla bo inaczej, to się załamie, tam poziom zaczyna gwałtowanie spadać, więc, zapytam was a także, i siebie: Na co najpierw spojżycie w singlu? Muzyka, słowa, ludzi, okładka, cena?
Bo, ja tym razem zrobię odwrotnie, najpierw spojżę, na tekst a po tę na muzykę, i w tedy będę myślał, czy dobry jest czy nie. Zrobię, tak ponieważ, Michael daje z sibie wiele własnie w teksce, i dla tego najpierw sprawdze przesłanie a po tę muzykę. I w ogule jakie macie oczekiwania od Singla charytatywnego? Ja napiszę później.
Moim zdaniem to po pierwsze (sorry nie obraz sie) ale naucz sie pisac

Ja rozumiem ze to jest forum, net itd itp i sie nie chce pisac polskich liter itd ale jak widze jak pisze " a po tę" ??? chyba ma byc a potem ???
To tylko taki moje spostrzezenia
A co do singla to wydaje mi sie ze chyba raczej wogole nie zostanie wydany, a jak juz zostanie wydany to bedzie mialo taka promocje jak "What more .." czyi zadna. Nigdzie teledysk nie bedzie puszczany i nigdzie singiel nie bedzie grany. Mam nadzieje ze sie myle, ale cos narazie na to sie zanosi. Singiel mial byc juz gotowy w listopadzie, a juz jest prawie koniec grudnia a singal jak nie bylo tak i nie ma.
No niestety ale takie sa fakty