Słuchajcie, ja nie wiem, czy ktoś z Was zdał sobie z tego sprawę (może to ja mam kiepski reflex), ale...lol... "W nocy z soboty na niedzielę (24 na 25 października) zmienia się czas z letniego na zimowy. Wskazówki zegarów należy cofnąć z godz. 3.00 na godz. 2.00."
Wygląda więc na to, że tej wyjątkowej jakże (oj, jeszcze bardziej wyjątkowej, jak widać) nocy godzina 2:30 wybije nam aż dwa razy! xD xD
Co Wy na to, żeby wykorzystać ten fakt i zatańczyć o....obu 2:30?? ^^'
gosieq wiemy, wiemy:) przez to masa zamieszania z ustalaniem godziny Thrillera była ;) Na pewno o 2.30 starego czasu tańczymy... aaale, jak dla mnie możemy to powtórzyć i o nowym czasie:)
(szołder-step-notyn-step. szołder-step. szołder-step)
mam pytanie natury technicznej :) bo mnie nie było nas probie i w piątek też nie dam ray - dopiero na generalnej :) Czy jak jest ten element że idzie sie raz w prawo a potem w lewo ten taki "KROK WAMPIRA" podniesionymi rękami to robimy wszyscy na raz tak jak jest w filmie instruktażowym czyli wszyscy w jedną stronę. Czy tak jak na teledysku że połowa zombie w jedną połowa z przeciwna i stykają się na sodku a potem wracaja na swoje miejsca. Nie wiem czy wiecie o co mi chodzi :) nie moge wstawić filmiku z YT bo nie mam w pracy Java :(
Being crazy is a lonely road, but I've got only one life to live.
anialim pisze:przez to masa zamieszania z ustalaniem godziny Thrillera była ;) Na pewno o 2.30 starego czasu tańczymy... aaale, jak dla mnie możemy to powtórzyć i o nowym czasie:)
Hej dziewczynki wiem, że z niecierpliwością czekacie na filmik. Wybaczcie mi ten dzień nieobecności, ale na prawde mam taki kocioł teraz, ze nie wyrabiam:( dzis kończe zajecia o 17, wiec bede w domu po 18. Zatem filmik postaram się przesłac jakoś po 19:)
a jak wam idzie?? jak próby w domu:D:D? ja dzis uczę się troche z filmików - trzeba szlifowac warsztat:D:D
moni pisze: Czy jak jest ten element że idzie sie raz w prawo a potem w lewo ten taki "KROK WAMPIRA" podniesionymi rękami to robimy wszyscy na raz tak jak jest w filmie instruktażowym czyli wszyscy w jedną stronę. Czy tak jak na teledysku że połowa zombie w jedną połowa z przeciwna i stykają się na sodku a potem wracaja na swoje miejsca.
wiem o co chodzi, ale sama nie wiem, którą opcje bedizmey tańczyć:D według mnie fajnie wygląda jak polowa idzie w jedna a druga połowa w druga:D:D nawet w klubie fajnie to wyjdzie jak w obie strony zacznie zooombie podchodzic do ludzi którzy zaczna uciekać, a nie tylko w jedna:D
a jakie jest wasze zdanie:>?
a ja stwierdziłem że jednak się uczę:D i idzie mi całkiem nieźle, ale taka próba całościowa jak było przed "beat it" by się przydała.
i pytanie podobne do tego Gosi(m_ary_jane) garderoba to pikuś, ale czy tam przyjdziemy już wymalowani???
gosieq - bedziemy pewnie wracac nocnymi autobusami, jesli kilka osob bedzie jechało w ta sama strone to mozna zamowic ICARAUTO - ciezko jest sie tam dodzowic ale maja o wiele tansze przejadzy niz zwykla taksowka, poniewaz nie maja zadnych stref czy taryf nocnych lub weekendowych. Ostatnio z Matecznego na Prokocim w nocy zapłaciłam 19 zl :)
My z Magda mieszkamy kolo siebie i postanowilysmy że nie bedziemy sie przebieraz po Thrillerze ani zmywać makijazu tylko wrocimy tak do domu hahahaha ludzie w autobusie beda miec FAZE jak nas zobaczą :) pewnie połowa ucieknie :)
memek91 impreza zaczyna sie od 20 wiec nie przychodzimy umalowani bo przeciez nie bedziemy tak siedziec az do 2 w nocy. Bedziemy sie malowac na miejscu pewnie ok 24 juz powinniysmy zaczac sie przebierac itp...Stroje przynosimy w rece. PROSZE KUPCIE SOBIE PUDER DLA DZIECI W ZASYPCE ! bo moj moze nie starczyć dla wszystkich :)
anialim - moge jeszcze dać znac ludziom z radia VOX oraz ESKA ktorzy byli z nami na FM :) oraz panu z TVP ktory mial przyjechac ale redaktor nie udostepnil kamery...moze bedą zainteresowani a Radio mogloby nam zalawic chyba reklame za FREE - czkam tylko na Twoją aprobatę. :)
Ja na razie załatwiam jeszcze 3 profesjonalnych fotografów.
anialim powinna już dostac na poczte odpowiedniego linka więc co obiecałam to zrobiłam:)
jutro rano postaram sie dostać do LO i potwierdzić sale na piatek - mysle, ze to formalnośc, ale kultura wymaga bym poszła zapytac:D
HE'S not coming back
Because he's SLEEPING WITH ME !!!!!
moni, jak masz kontakty, to jasne. Mnie szczególnie na mediach nie zależy, tylko kazali z TTW, ale przeciwko też nic nie mam. Więc jeśli uda Ci się coś załatwić, to super;)
Ej, widziałam dzisiaj zęby wilkołaka za 2 zł. Może kupimy sobie wszyscy, będzie troche straszniej ?:D
Co do próby w piątek, można by zacząć tak o 17 30 albo 17 40 czy organizatorzy nie dadzą rady? Bo w sumie to nie chcę żebyście wszyscy zmieniali plany ze względu na jedną osobę bo ja na próbie i tak będę tylko tak chciałam zapytać na boczku ;)
p.s Już się soboty doczekać nie mogę
P.s 2 Kto chce te zęby pisać na pw to kupię ;)
Madzia, jutro ci zakupię ;D i dla mnie 18 może jak najbardziej być ;)
Ostatnio zmieniony pn, 19 paź 2009, 20:30 przez Marie, łącznie zmieniany 2 razy.
Marie pisze:Ej, widziałam dzisiaj zęby wilkołaka za 2 zł.
ja bym chciała bardzo chętnie:D:D mozesz mi kupic i przyniesć w piatek na próbie:D wtedy Ci zapłace:D:D
Marie pisze:Co do próby w piątek, można by zacząć tak o 17 30 albo 17 40
jeżeli chodzi o mnie to nie dam rady:(kończe o 17 zajęcia i w domu jestem dopiero o 18, wiec nawet nie jedzac nic, nie przebierając się i nie zostawiając ksiazek i zeszytów jestem na tzw. "styk":(
HE'S not coming back
Because he's SLEEPING WITH ME !!!!!