Impreza / after party 28.10 po TII w Multikinie w Złotych T.

Pomysły na spotkania fanów, imprezy MJówkowe, zloty, opisy przeżyć po nich, zaproszenia na imprezy itp.

Ankieta na ten temat (więcej info w poście poniżej).

Idę do kina a potem na imprezę.
9
28%
Nie idę do kina, za to idę na imprezę.
6
19%
Idę do kina ale na imprezę - wątpliwa sprawa.
14
44%
Nie idę do kina ani na imprezę.
3
9%

Liczba głosów: 32

Awatar użytkownika
Solange

Post autor: Solange »

skrzynia58 pisze:Solange przyjdź proszę.
Ostatnio nie miałyśmy okazji pogadać dłużej.. Może tym razem się uda.
Mam nadzieję :) Miło Cię będzie znów zobaczyć.
Obrazek
Fill my heart with song and let me sing for ever more. You are all I long for all I worship and adore. In other words, please be true. In other words I...
Unforgettable, that's what you are.
roberto

Post autor: roberto »

Dziewczyny napewno sie uda życzę wam tego ,tylko trzeba się postarać żeby ten afterek się odbył ;-) tak jak pisze kolezanka Solange trza przyjść i zrobić tłum żeby organizator Erwin potem nie dostał po glowie hehe. martwi mnie tylko to że zawsze te same osoby piszą w sprawie afterku , trochę mnie dziwi że inni sie nie wypowiedzą . ale cóż będzie dobrze ;-) Erwin myśl pozytywnie i ludzi trochę przybedzie przynajmniej ztego co mi wiadomo jest sporo chętncyh aleczemu się tu nie wpiszą nie mam pojecia :wtf: tak jak już pisałem jest paru chętnych zpoza forum i myślę że trochę ludzi z grona pewnie wpadnie. ja powiadomiłem kogo mogłem i kogo znam :dance: liczę że zrobisz afterka i jakzawsze miła atmosfera będzie tego jestem pewien , bo muza wiadomo jak zawsze najlepsza DJ Erwinie :party:

Erwin bo może zrobić jakieś takie ulotki promujące tego afterka wiesz takie małe konkretne co gdzie i o której , wiesz ja chętnie coś takiego wykonam i rozdam ludziom w kinie (koleżanki pewnie mi pomoga rozdać), tylko wiesz muszę być pewny że tego afterka zorganizujesz. co ty na to przyjacielu ? daj znać.

POZDRO ALL :mj:
MICHAEL -na zawsze pozostaniesz w moim sercu - Przyjacielu
Awatar użytkownika
777

Post autor: 777 »

roberto pisze:martwi mnie tylko to że zawsze te same osoby piszą w sprawie afterku , trochę mnie dziwi że inni sie nie wypowiedzą . ale cóż będzie dobrze Erwin myśl pozytywnie i ludzi trochę przybedzie przynajmniej ztego co mi wiadomo jest sporo chętncyh aleczemu się tu nie wpiszą nie mam pojecia tak jak już pisałem jest paru chętnych zpoza forum i myślę że trochę ludzi z grona pewnie wpadnie. ja powiadomiłem kogo mogłem i kogo znam liczę że zrobisz afterka i jak zawsze miła atmosfera będzie tego jestem pewien , bo muza wiadomo jak zawsze najlepsza DJ Erwinie
Dziękuję Ci Roberto za promocję i wspaniałe chęci. Ogólnie wszystko zależy od ludzi oraz od szefa klubu, czy będzie możliwość zrobienia imprezy. Tzn. czy ktoś nie zarezerwuje w ten dzień imprezy. Cały tydzień w klubie są otrzęsiny UW oraz imprezy zamknięte.

Właśnie też tak się dziwie – tyle odwiedzającyh wątek a mało oddanych głosów w ankiecie.
No ale trudno, bądźmy dobrej myśli, że do środy 21.10 będę mógł przedstawić swój plan działania klubowi, a 28.10 nas nie zmaleje.
roberto pisze:Erwin bo może zrobić jakieś takie ulotki promujące tego afterka wiesz takie małe konkretne co gdzie i o której , wiesz ja chętnie coś takiego wykonam i rozdam ludziom w kinie (koleżanki pewnie mi pomoga rozdać), tylko wiesz muszę być pewny że tego afterka zorganizujesz. co ty na to przyjacielu ? daj znać.
Ulotki to już rzecz, w którą trzeba byłoby zainwestować. Klub i tak ma w planach inną imprezę, więc nie przeznaczy na tę akcję ani grosza. Ja też nic tu nie dostaję od klubu bo wypływam z luźną propozycją zmiany charakteru imprezy i muzyki bez gwarancji ile będzie osób w związku z tym.

Należy tez pamiętać, że osoby które deklarowały się wpaść po kinie, mogą być rzeczywiście w kiepskim nastroju do imprezowania. Ich wolę należałoby uszanować i przykładowych ulotek nie wciskać.
Obrazek
Awatar użytkownika
SZEŚĆSETBANIEK

Post autor: SZEŚĆSETBANIEK »

Ewentualnie, jak impreza nie wypali, zawsze możne iść na starówkę. :D
:mj: :mj: :mj: :mj: :mj: :mj: :mj: :mj: :mj: :mj: :mj: :mj:
i ponownie rozkręcić Zygiego. :D

IIIIIHIIIIIIIII
Obrazek Obrazek Obrazek
Awatar użytkownika
Nekro

Post autor: Nekro »

No Erwinku, jak wiadomo, na mnie możesz liczyć ;-) Będę na 100%
Awatar użytkownika
Sylwia_18

Post autor: Sylwia_18 »

Ja też raczej będe :) i to z koleżanką, to już dwie osoby więcej :D
Mam nadzieje, że po kinie będe w dobrym nastroju, żeby się troche pobawić przy jakże wspaniałej muzyce. A jeśli nie to chociaż spędzić czas w miłym towarzystwie :).

Czekam z niecierpliwością na wiadomość czy udało się załatwić klub

;-)
roberto

777 te ulotki to wiesz ja chciałem od siebie coś załatwić rozumiesz , taki mój osobisty wkład nie od klubu . spoko ja szanuję odczucia wszystkch i rozumiem , ale bardziej mi chodziło żeby wszyscy którzy będa w kinie chociaż wiedzieli o tym afterze , ale spoko zostaje poczta pantoflowa , która mam nadzieję zadziała ;-) i wiecie jeżeli będzie smutno to chociaż posiedzimy posłuchamy i pogadamy w miłej niepowtarzalnej atmosferze Michaelowskiej :macha: myślę że żadko mamy okazję posiedzieć przy MJa muzyce w towarzystwie ludzi z forum więc staram się to wykorzystać :-/ ale Erwinek polecam się na przyszłośc jakby co :dance:

a co do propozycji SZEŚĆSETBANIEK to spoko jestem za może być starówka atmosfere przecież tworzą ludzie :mj: ale może być ciut zimno :nerwy: więc jakby Erwinkowi nie wyszło to może zakotwiczymy gdzieś i też będzie miło ;-)

Erwin niewiem czy widziałeś temat THRILLER LIVE tam też się szykuje afterek i tak sobie pozwoliłem zaproponować twoją osobę jako Dja . może zajrzyj w tamten temat i napisz coś od siebie . pozdro :dance:
Awatar użytkownika
777

SZEŚĆSETBANIEK pisze:Ewentualnie, jak impreza nie wypali, zawsze możne iść na starówkę
Spoko. A jeśli wypali impreza to ja chcę usłyszeć z końca sali w odpowiednim MJ-owym momencie Twoje ”IIIIIHIIIIIIIII”
;-)
Nekro pisze:jak wiadomo, na mnie możesz liczyć Będę na 100%
- Ok. Dzięki za wsparcie.
:war: -(nie jako bojowy - wojna, tylko jako gotowy do służby za dobro ojczyzny)
roberto pisze:i wiecie jeżeli będzie smutno to chociaż posiedzimy posłuchamy i pogadamy w miłej niepowtarzalnej atmosferze Michaelowskiej myślę że żadko mamy okazję posiedzieć przy MJa muzyce w towarzystwie ludzi z forum
oraz
Sylwia_18 pisze:Ja też raczej będe :) i to z koleżanką, to już dwie osoby więcej :D
Mam nadzieje, że po kinie będe w dobrym nastroju, żeby się troche pobawić przy jakże wspaniałej muzyce. A jeśli nie to chociaż spędzić czas w miłym towarzystwie :).
- i tej wersji będziemy się trzymać.
roberto pisze:Erwin niewiem czy widziałeś temat THRILLER LIVE tam też się szykuje afterek i tak sobie pozwoliłem zaproponować twoją osobę jako Dja . może zajrzyj w tamten temat i napisz coś od siebie .
- tak widziałem temat. Dziękuję Ci bardzo. Mam takie plany szczególnie, że klub Mirage jest między wejściem A i B do Sali kongresowej. Na razie nic nie piszę, ponieważ nie wiem jak wyjdzie ta impreza a po drugie czy będzie możliwość w tym lub w innym klubie. Jeszcze pytanie się nasuwa kiedy? Czy w środę czy w czwartek będzie więcej naszych ;-) Ponad to skontaktował się ze mną organizator Thriller Live, ale jak wspomniałem o pomyślę after-party to kontakt się urwał. Ciekawe dlaczego?
Obrazek
E2

Post autor: E2 »

Ja do kina idę w czwartek ale postaram się pojawić na imprezie o ile oczywiscie czas pozwoli
Awatar użytkownika
Blanka-s

Post autor: Blanka-s »

Erwin super masz pomysł!ja sie na to pisze przeciesz nie musimy isc do klubu mozna zoraganizowac afterke na swierzym powietrzu;-)to co powtoreczka z rozryweczki?z tego co było ostatnio? :happy: super dozobaczona 28!
I'll never let you part,
For you're always in my heart.
Awatar użytkownika
SZEŚĆSETBANIEK

Post autor: SZEŚĆSETBANIEK »

Kiedy będzie wiadomo czy imprezka w klubie wypali? Bo jakby co to możemy wziąć namioty i rozbić się gdzieś w parku lub zbudować swój własny Neverland z kartonów... :D :D :D :D

:happy: :happy: :happy: :happy: :happy:
glupija glupija glupija glupija glupija

IIIIIIIIIIIIIIIIIHIIIIIIIIIIIIIIIIIII
Obrazek Obrazek Obrazek
roberto

Erwinku czekamy na info o afterku ;-) fajnie by było jak by klubik wypalił :picie: :dance: :wariat: glupija :siesta:
Awatar użytkownika
777

Info jest już na stronie www.michaeljackson.pl
W ciągu godziny podam to też na forum.
Obrazek
roberto

Erwin spisałeś sie na medal . Czyli after w klubie Mirage :mj:

Erwin do zobaczyska chłopie :party:

mam nadzieję że puścisz najnowszy kawałek Michaela THIS IS IT ? jest poporostu wspaniały :aniol:

pozdro loveMJPT
Awatar użytkownika
777

A kolega Mental to będzie na afterku / imprezie od teraz zwanej MJ Music Night? Chętnie kolegę poznam. Nie wiem tylko czy będzie nam dane pogadać ale liczy się kontakt.
roberto pisze:Erwin spisałeś sie na medal . Czyli after w klubie Mirage
Erwin do zobaczyska chłopie.
mam nadzieję że puścisz najnowszy kawałek Michaela THIS IS IT ? jest poporostu wspaniały
Dzięki, mam nadzieję że Wy wszyscy którzy chcieli iść spiszą się też na medal.
Info: http://www.forum.mjpolishteam.pl/viewtopic.php?t=8385
oraz www.michaeljackson.pl
Co do utworu to ciężko powiedzieć, ponieważ nie mam tej nowej składanki TII.
Jak ją sprezentujecie mi lub pożyczycie to mogę pościć. Ważne aby był oryginał. No i jak wiadomo oryginalne CD lepiej laser czyta.
Obrazek
ODPOWIEDZ