Thrill the world 2010
- m_ary_jane
moni pisze:Anialim wysylalas jakies wytyczne o ktorych pisałaś - osobom tanczącym na maila ? bo ja nic nie dostalam :((((
Właściwie też się nad tym zastanawiałam, bo wysłałam prywatną wiadomość ze zgłoszeniem, a potem jeszcze e-mail jak prosiliście, tylko że nie dostałam żadnej odpowiedzi i zastanawiałam się czy w ogóle ten mail dotarł...
Ha! A ja dzisiaj zrobiłam sobie wersję Soft makijażu i powiem wam że nawet w takiej delikatnej wersji wygląda to przerażająco...najlepiej wygląda, to jak się wszystkie kości (policzkowe, szczęka i oczodoły) pociągnie brązowym cieniem, aż mnie odrzuciło jak popatrzyłam do lustra

I jak już zmyłam to wszystko z twarzy to pomyślałam, ze mogłam zrobić zdjęcie, ale było już za późno...
Boje się pomyśleć jak to będzie wyglądało kiedy na prawdę się przyłożę do tego makijażu:D
Będzie strasznieeeee..

-haha ja tez o tym zapomniałam:]:) w zasadzie to nawet lepiej,moze zatanczymy dwa razy:)gosieq pisze:Słuchajcie, ja nie wiem, czy ktoś z Was zdał sobie z tego sprawę (może to ja mam kiepski reflex), ale...lol... "W nocy z soboty na niedzielę (24 na 25 października) zmienia się czas z letniego na zimowy. Wskazówki zegarów należy cofnąć z godz. 3.00 na godz. 2.00."
Wygląda więc na to, że tej wyjątkowej jakże (oj, jeszcze bardziej wyjątkowej, jak widać) nocy godzina 2:30 wybije nam aż dwa razy! xD xD
wiem o co ci chodzi, mysle ze fajniej by to wygladalo tak jak na teledysku -ze wlasnie w 2 strony sie idzie- i jestem za tym. Mysle sie te wszczegoły zrobimy na najblizszej probie- ja jeszcze musze przypomniec o ręce blisko klatki piersiowej (jak idziemy kroczkami w przód) , ruchach szyi przy slajdach i o tym,ze moze fajnie by bylo jakbysmy do ostatniego moentu trzymali twarze spuszczone w doł zeby potem na pierwsze takty dopiero je pokazac - wtedy bedzie wieksze wrazenie (tak mi sie wydaje:p :)moni pisze:mam pytanie natury technicznej :) bo mnie nie było nas probie i w piątek też nie dam ray - dopiero na generalnej :) Czy jak jest ten element że idzie sie raz w prawo a potem w lewo ten taki "KROK WAMPIRA" podniesionymi rękami to robimy wszyscy na raz tak jak jest w filmie instruktażowym czyli wszyscy w jedną stronę. Czy tak jak na teledysku że połowa zombie w jedną połowa z przeciwna i stykają się na sodku a potem wracaja na swoje miejsca. Nie wiem czy wiecie o co mi chodzi :) nie moge wstawić filmiku z YT bo nie mam w pracy Java :(
rozumiem,ze to w aptece? ale co sie nim potem robi,jakas mieszanke czy od razu na mordke?:>moni pisze:PROSZE KUPCIE SOBIE PUDER DLA DZIECI W ZASYPCE ! bo moj moze nie starczyć dla wszystkich :)
btw. w srode ide kupowac akcesoria do malowania twarzy do sklepow plastycznych - jakby ktos sie nie orientowal odwiedze 3: na łobzowskiej,asnyka i pijarskiej:) powinno cos byc ciekawego:p
Ostatnio zmieniony pn, 19 paź 2009, 21:47 przez madzia06, łącznie zmieniany 1 raz.
Madzia - ja jutro jadę do Tesco - zobacze za tym alantanem w na sali albo w aptece - nie pamietam juz gdzie był kupowany, ale chyba w aptece - kosztuje ok 5 zl.
Stosuje sie bardzo prosto - najpierw najlepiej posmarowac twarz lekko kremem aby sie puder trzymał. Potem sypiemy ile wlezie i mozna delikatnie rozmarowac. Fajnie tez wygląda posypany na głowie i włosach. :)
Bedę jeszcze jutro szukać tego barwnika - zrobię dla nas sztuczną krew - mam nadzieje że straczy dla wszystkich :) Jakby mi sie nie udało to może zobacz w skepie czy jest czerowna farbka do twarzy i ile kosztuje. Trzeba bedzie poszukać jakiegos substytutu :)
Stosuje sie bardzo prosto - najpierw najlepiej posmarowac twarz lekko kremem aby sie puder trzymał. Potem sypiemy ile wlezie i mozna delikatnie rozmarowac. Fajnie tez wygląda posypany na głowie i włosach. :)
Bedę jeszcze jutro szukać tego barwnika - zrobię dla nas sztuczną krew - mam nadzieje że straczy dla wszystkich :) Jakby mi sie nie udało to może zobacz w skepie czy jest czerowna farbka do twarzy i ile kosztuje. Trzeba bedzie poszukać jakiegos substytutu :)
Being crazy is a lonely road, but I've got only one life to live.
No właśnie co się wydarzyło, że takie tajemnicze jesteście? :p no ale nic obejdę się smakiem:P przynajmniej do czasu aż się spotkamy. wtedy coś może uda mi się od was wyciągnąć:P jeżeli planujecie próby już od 12 czy też 13 to przyjadę wraz z przyjaciółką na sam początek. Obu nam zależy żeby to dobrze wypadło (wiadomo Michael był perfekcjonistą więc i my musi dać z siebie wszystko). Ale mam nadzieje, ze jednak zaczniemy próby koło 13 bo chciałabym trochę się wyspać(w piątek pracuję do północy) a i na imprezie chcemy zostać więc potrzeba dużo siły :D tak czy owak jesteśmy w stanie dojść do rynku albo gdzieś w tamte okolice... no ostatecznie popytamy ludzi ale proszę zadbajcie o nas bo nasza orientacja (a raczej jej brak) wykracza poza wszelkie granice:P zatem czekam na dokładną godzinę zbiórki tak aby być na próbie od początku :D
* The way You make me feel Michael *
- Piotrusia Pani
Anialim: dzięki za mail i Tobie MadziaLenka za film
Anialim pisałaś w mailu przed próbą, żeby zajrzeć pod Carpe Diem, jeśli ktoś będzie tamtędy przechodził i sprawdzić plakaty, więc ja dziś tam byłam, ale plakatów nie ma
Też jestem za tym,żeby tańczyć tak jak to jest w teledysku, w obie strony. W ogóle nie mogę pojąć dlaczego tak dużo zmieniamy w tej choreografii, ja chciałabym tańczyć wszystko tak jak jest w oryginale, na tym polega ta cała niezwykła frajda, zauważyłam np. że całkiem jest opuszczona ta figura wybiegania do przodu z jednoczesnym jakby kołysaniem się na boki. Rozumiem, że dostałyśmy wytyczne, ale czy musimy się tak sztywno tego trzymać? Myślę,że jedynym autorytetem w tej sprawie powinien być dla nas Michael i to jak On to stworzył
Mam nadzieję, że się ze mną zgadzacie. Wiem też że musimy robić powtórzenia itp., bo tańczymy cały utwór, ale przynajmniej nie opuszczajmy tego co jest w teledysku 

Anialim pisałaś w mailu przed próbą, żeby zajrzeć pod Carpe Diem, jeśli ktoś będzie tamtędy przechodził i sprawdzić plakaty, więc ja dziś tam byłam, ale plakatów nie ma

Też jestem za tym,żeby tańczyć tak jak to jest w teledysku, w obie strony. W ogóle nie mogę pojąć dlaczego tak dużo zmieniamy w tej choreografii, ja chciałabym tańczyć wszystko tak jak jest w oryginale, na tym polega ta cała niezwykła frajda, zauważyłam np. że całkiem jest opuszczona ta figura wybiegania do przodu z jednoczesnym jakby kołysaniem się na boki. Rozumiem, że dostałyśmy wytyczne, ale czy musimy się tak sztywno tego trzymać? Myślę,że jedynym autorytetem w tej sprawie powinien być dla nas Michael i to jak On to stworzył

Love lives forever
- Piotrusia Pani
Anialim: no to super, że te plakaty są, ja już do środka nie wchodziłam, a przecież mogłam się domyslić, że tam są
Zobaczyłam sobie ten teledysk przed chwilką jeszcze raz dokładnie i spoko, te kroczki są u nas, ale robiłyśmy tak wolno, że nie skojarzyłam
, do tego nie robiłyśmy w tym czasie nic z rękami, a tam właśnie jaszcze jest.
Ale i tak jest jeszcze mnóstwo szczegółów, to co robi góra, nie tylko nogi, aby oddać oryginał. Wybaczcie, jeśli się czepiam, ale ja chyba też jestem perfekcjonistką, i mimo że mamy mało czasu na wszystko, to jednak zależy mi żebyśmy wszystkie były z tego jak najbardziej zadowolone

Zobaczyłam sobie ten teledysk przed chwilką jeszcze raz dokładnie i spoko, te kroczki są u nas, ale robiłyśmy tak wolno, że nie skojarzyłam

Ale i tak jest jeszcze mnóstwo szczegółów, to co robi góra, nie tylko nogi, aby oddać oryginał. Wybaczcie, jeśli się czepiam, ale ja chyba też jestem perfekcjonistką, i mimo że mamy mało czasu na wszystko, to jednak zależy mi żebyśmy wszystkie były z tego jak najbardziej zadowolone

Love lives forever
- MadziaLenka
zgadzam się z Tobą:d i musimy poćwiczyc ostro w domu, na piątkowej i sobotniej próbie, a jak nawet to bedzie mało to ja proponuje od tego zacząc nasze pierwsze ćwiczenia razam z aikoinc na MJ CRACOW DANCE TEAM:D by wyglądać "prawie: jak oryginał, bo przeciez nigdy nam sie nie uda osiągąc ideału:PPiotrusia Pani pisze:Ale i tak jest jeszcze mnóstwo szczegółów, to co robi góra, nie tylko nogi, aby oddać oryginał. Wybaczcie, jeśli się czepiam, ale ja chyba też jestem perfekcjonistką, i mimo że mamy mało czasu na wszystko, to jednak zależy mi żebyśmy wszystkie były z tego jak najbardziej zadowolone
HE'S not coming back
Because he's SLEEPING WITH ME !!!!!
Because he's SLEEPING WITH ME !!!!!
- MadziaLenka