Thrill the world 2010

Pomysły na spotkania fanów, imprezy MJówkowe, zloty, opisy przeżyć po nich, zaproszenia na imprezy itp.

"Thrill the world 2009" w Krakowie?

Czas głosowania minął pt, 25 wrz 2009, 17:10

Głupi pomysł, kolejny FM, na pewno nie wezmę w tym udziału
1
3%
Pomysł ok, jeśli mi się uda - będę
28
70%
I'm in!
11
28%

Liczba głosów: 40

Awatar użytkownika
gosieq

Post autor: gosieq »

Marie pisze:Ej, widziałam dzisiaj zęby wilkołaka za 2 zł. Może kupimy sobie wszyscy, będzie troche straszniej ?:D
O ja, o ja! Gdzie?? Bo pewnie ze zgłoszeniem się spoźniłam :PP
madzia06 pisze: -haha ja tez o tym zapomniałam:]:) w zasadzie to nawet lepiej,moze zatanczymy dwa razy:)

Noooo, to jak już tyle osób jest za... :D:D
Obrazek
Obrazek
Liberian*Girl

Post autor: Liberian*Girl »

w Łodzi się odbędzie to, prawda? hmm postaram się przybyć, sama jestem z Warszawy i mam 13 lat ale w sumie niedługo się jedzie..

mam pytanie: będziemy tańczyli thrillera czy poprostu maszerowali ulicami słuchając thrillera, ghosts czy is it scary? :D
I am just like a Billie Jean - I claim that Mike is the one.

,,Jeśli chcesz zmienić świat na lepsze, zacznij od siebie'' - dziękuję Ci za wszystko, również za to, że tak powiedziałeś..
Awatar użytkownika
anialim

Post autor: anialim »

Liberian*Girl Thrill The World odbywa się w tym roku w Krakowie. W Łodzi jest thrillerowanie w ramach premiery TTI, odbywa się - jeśli się nie mylę - we wtorek, 27.10. My tańczymy już w tę sobotę
Awatar użytkownika
m_ary_jane

Post autor: m_ary_jane »

Mógłby mi ktoś wysłać nagranie audio do którego będziemy tańczyć?
Zależy mi na tym, a nie mogę się nikogo doprosić żeby mi to wysłał... :surrender:
Obrazek
Awatar użytkownika
anialim

tańczymy do tej wersji (bez skryptu)
Wszystkie audio, ze skryptami i bez, także widea - wszystko jest pod tym linkiem, który w mailu Wam wysłałam...
nie słuchajcie jutro ani eski ani vox fm... I tak, dzięki Madzia06, że ich załatwiłaś (bo zakładam, że to Twoja interwencja, a nie info ode mnie ich zainteresowało
Ostatnio zmieniony wt, 20 paź 2009, 19:55 przez anialim, łącznie zmieniany 1 raz.
kasiahp

Post autor: kasiahp »

Do wersji -50 ? :-o A dlaczego nie do wersji 00 ?
Awatar użytkownika
anialim

kasiahp zabij mnie... albo ktokolwiek inny... proszę...
Thriller 5min, no script
przepraszam za zamieszanie, już nie panuję nad niczym;/
kasiahp

Post autor: kasiahp »

Oj tam, każdemu się może zdarzyć ;-) szeczgólnie jak się ma tyle na głowie co Ty.
Bez Ciebie to byśmy tu wszyscy już dawno przepadli :D
Awatar użytkownika
MadziaLenka

Post autor: MadziaLenka »

sala na piatek - potwierdzona:D Pani dyrektor po tym jak jej opowiedziała co robimy była pod wrażeniem i powiedziała zebysmy cwiczyły ile chcemy:d także super:D:D<jupi>

co do stroju to dzis bylam na zakupach i spraiwłam sobie kilka patałaszków - moja wstępna wizja wizerunku to cyganka-zoombie:d zobaczymy co z tego wyjdzie przy obróbce materiału:d
HE'S not coming back
Because he's SLEEPING WITH ME !!!!!
Awatar użytkownika
Piotrusia Pani

Post autor: Piotrusia Pani »

MadziaLenka pisze:
zgadzam się z Tobą:d i musimy poćwiczyc ostro w domu, na piątkowej i sobotniej próbie, a jak nawet to bedzie mało to ja proponuje od tego zacząc nasze pierwsze ćwiczenia razam z aikoinc na MJ CRACOW DANCE TEAM:D by wyglądać "prawie: jak oryginał, bo przeciez nigdy nam sie nie uda osiągąc ideału:P

Właśnie! Miałam o to zapytać! O co chodzi z tym MJ CRACOW DANCE TEAM, bo nie jestem wtajemniczona? Ale już teraz wiele się domyślam i mogę sobie wyobrazić :-)
Zgadzam się MadziaLenka, że oryginału nigdy nie osiągniemy, to niewykonalne , ale zawsze możemy podejść jak najbliżej ;-)
Love lives forever
aokins

Post autor: aokins »

Ja w końcu znalazłam dla siebie rolę: będę kościotrupem!!! Wreszcie spełni się me marzenie by być szczupłą nenene
Smile, though your heart is beating...
Awatar użytkownika
Piotrusia Pani

Post autor: Piotrusia Pani »

I super że salka będzie!!!! Pozdrowienia dla Pani Dyrektor!!!! ;-)
Love lives forever
Awatar użytkownika
Aniate

Post autor: Aniate »

Ha! A ja do dzisiaj nie wiedziałam, czy będę mogła się zjawić, ale już wiem. Będę z Wami na pewno :happy:
Awatar użytkownika
MadziaLenka

Post autor: MadziaLenka »

wlasnie wykonałam make up i natapirowaąm włosy:D wglądam hmmm -masakra<lol2> a jak wygląda łazienka, w której sie przygotowywałam<lol2>
wiem na pewno, ze połaczenie kremu u maki powoduje zrobienie sie takich drudek, ktore po rozmazianiu na twarzy wyglądaja jak robaki:D

aktualnie jestem na etapie tworzenia kreacji:d a wam jak idzie:D??

co myslicie o tym by na probie generealnej w sobote przebrac sie w nasze stroje:d by zobaczyc jak to wszytko wygląda no i w razie czego udzielic jeszcze jakis wskazówek:d cos zgapic itd:>?? (oczywiscie same stroje bez fryzury i make up)
Awatar użytkownika
m_ary_jane

Post autor: m_ary_jane »

anialim pisze:Wszystkie audio, ze skryptami i bez, także widea - wszystko jest pod tym linkiem, który w mailu Wam wysłałam...
Właśnie problem z tym, ze ja żadnego maila nie dostałam...Nawet zaczęłam się obawiać, ze jakąś literówkę zrobiłam. Wyślę Ci jeszcze raz e-mail na pv, ok?

Ach, i dziękuję za linka;)
Obrazek
ODPOWIEDZ