Liberian*Girl Thrill The World odbywa się w tym roku w Krakowie. W Łodzi jest thrillerowanie w ramach premiery TTI, odbywa się - jeśli się nie mylę - we wtorek, 27.10. My tańczymy już w tę sobotę
tańczymy do tej wersji (bez skryptu)
Wszystkie audio, ze skryptami i bez, także widea - wszystko jest pod tym linkiem, który w mailu Wam wysłałam... nie słuchajcie jutro ani eski ani vox fm... I tak, dzięki Madzia06, że ich załatwiłaś (bo zakładam, że to Twoja interwencja, a nie info ode mnie ich zainteresowało
Ostatnio zmieniony wt, 20 paź 2009, 19:55 przez anialim, łącznie zmieniany 1 raz.
sala na piatek - potwierdzona:D Pani dyrektor po tym jak jej opowiedziała co robimy była pod wrażeniem i powiedziała zebysmy cwiczyły ile chcemy:d także super:D:D<jupi>
co do stroju to dzis bylam na zakupach i spraiwłam sobie kilka patałaszków - moja wstępna wizja wizerunku to cyganka-zoombie:d zobaczymy co z tego wyjdzie przy obróbce materiału:d
HE'S not coming back
Because he's SLEEPING WITH ME !!!!!
MadziaLenka pisze:
zgadzam się z Tobą:d i musimy poćwiczyc ostro w domu, na piątkowej i sobotniej próbie, a jak nawet to bedzie mało to ja proponuje od tego zacząc nasze pierwsze ćwiczenia razam z aikoinc na MJ CRACOW DANCE TEAM:D by wyglądać "prawie: jak oryginał, bo przeciez nigdy nam sie nie uda osiągąc ideału:P
Właśnie! Miałam o to zapytać! O co chodzi z tym MJ CRACOW DANCE TEAM, bo nie jestem wtajemniczona? Ale już teraz wiele się domyślam i mogę sobie wyobrazić
Zgadzam się MadziaLenka, że oryginału nigdy nie osiągniemy, to niewykonalne , ale zawsze możemy podejść jak najbliżej
wlasnie wykonałam make up i natapirowaąm włosy:D wglądam hmmm -masakra<lol2> a jak wygląda łazienka, w której sie przygotowywałam<lol2>
wiem na pewno, ze połaczenie kremu u maki powoduje zrobienie sie takich drudek, ktore po rozmazianiu na twarzy wyglądaja jak robaki:D
aktualnie jestem na etapie tworzenia kreacji:d a wam jak idzie:D??
co myslicie o tym by na probie generealnej w sobote przebrac sie w nasze stroje:d by zobaczyc jak to wszytko wygląda no i w razie czego udzielic jeszcze jakis wskazówek:d cos zgapic itd:>?? (oczywiscie same stroje bez fryzury i make up)
anialim pisze:Wszystkie audio, ze skryptami i bez, także widea - wszystko jest pod tym linkiem, który w mailu Wam wysłałam...
Właśnie problem z tym, ze ja żadnego maila nie dostałam...Nawet zaczęłam się obawiać, ze jakąś literówkę zrobiłam. Wyślę Ci jeszcze raz e-mail na pv, ok?