Spotkania fanów w Poznaniu
-
- MichaelsAngel
Jeśli w sensie angielskiej to coś takiego kurzy się na mojej półce więc wisz Werko przy brofku pogadamy i mogę pożyczyćTrinity pisze:W sensie, że w wersji angielskiej??weronika_poznan pisze:
słuchajcie mam mega pytanie - czy ktoś z Was mógłby mi pozyczyć autobiografię MJ ale w wersji oryginalnej? oddam na 100%!

Przy brofku jakby nie było

jupiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
jennnnnnnnnnnnyyyyyyyyyyyyyyyyy!!!!!!!!!!!!!!!!
bardzo dziekuję! kupiłam ost moonwalk tegoroczne wydanie. masakryczne. pożyczyłam od Basi starszy przekład, bo tego mojego nie da się czytać. to tak, jakby tłumaczyc z obcego języka ze słownikiem w ręku - słowo po słowie, po kolei, do tego szybko. wychodzi kaszana, kali jeść, kali pić. jakby pisał 10 latek. starsze wydanie jest duzo lepsze, płynne, bardziej zrozumiałe, sprawne, mądrzejsze. ale ja chce zrozumieć więcej i chce przeczytać to co mj napisał naprawde. przekład to jednak tylko przekład...
ja chce koniecznie gdzieś pójść na browar po seansie, bo czuję, że będę chciała to przegadać. kto idzie?
jennnnnnnnnnnnyyyyyyyyyyyyyyyyy!!!!!!!!!!!!!!!!
bardzo dziekuję! kupiłam ost moonwalk tegoroczne wydanie. masakryczne. pożyczyłam od Basi starszy przekład, bo tego mojego nie da się czytać. to tak, jakby tłumaczyc z obcego języka ze słownikiem w ręku - słowo po słowie, po kolei, do tego szybko. wychodzi kaszana, kali jeść, kali pić. jakby pisał 10 latek. starsze wydanie jest duzo lepsze, płynne, bardziej zrozumiałe, sprawne, mądrzejsze. ale ja chce zrozumieć więcej i chce przeczytać to co mj napisał naprawde. przekład to jednak tylko przekład...
ja chce koniecznie gdzieś pójść na browar po seansie, bo czuję, że będę chciała to przegadać. kto idzie?
Primum non nocere.
Karolinko umiesz czytać ze zrozumieniem?Pytanie było kto idzie z nami na brofka a nie kto nie może ok?W przeciwnym razie znów namnoży nam się pięć stron z dylematami typu a dlaczego nie mogę itp.My wiemy że to jest środek tygodnia,macie szkołę i wogóle dlatego chcemy zebrać tych co mogąMJ_Angel pisze:ja nietety nie dam rady sie spotkać po bo to jest środa a ja w czwartek mam kupe nauki..;/

Ale to jest środek tygodnia,myślę że nie ma sensu robić rezerwacji ponieważ:
-nie wiemy ile jeszcze osób się pisze na brofka
-to jest środek tygodnia ze środy na czwartek i chyba puby nie są tak bardzo oblegane.
No chyba że zapisze się dużo osób w co wątpię choć na razie na liście mamy:
1.Weronika
2.Basia
3.Trinity
4.Jeanny100
Czekamy na resztę chętnych
-nie wiemy ile jeszcze osób się pisze na brofka
-to jest środek tygodnia ze środy na czwartek i chyba puby nie są tak bardzo oblegane.
No chyba że zapisze się dużo osób w co wątpię choć na razie na liście mamy:
1.Weronika
2.Basia
3.Trinity
4.Jeanny100
Czekamy na resztę chętnych