dzięki Mike,
Michael wygląda jak dla mnie tu na prawdę niesamowicie korzystnie i pozytywnie, a i jaki twoarzyski gość z niego :) co to za imprezka? ;>
Dzięki raz jeszcze!
SUNrise pisze:
A zdjęcia to są chyba tak sprzed 3-4 lat.
Wiesz, szczerze w to wątpie, bo 3-4 lata temu, Michael zupełnie inaczej wyglądał, nie te włosy, w 2001-2 miał o wiele krutsze, wystarczy spojżeć, na koncert z 2001 roku i na zdjecie Michaela z 2002 roku, to nie ten Michael, te zdjecia mają maks kilka mieś. jak nie kilka tyg. nie wiadomo, gdzie Michael ich spotkał, byc może, że to było nawet w Londynie.
Mike pisze:
te zdjecia mają maks kilka mieś. jak nie kilka tyg.
Oj...Mike chyba lekka przesada To nie są nowe zdjęcia, tych ujęć po prostu wcześniej nie pokazywano. Zresztą ujęcie MJ’a z Hilton jest już od bardzo dawna znane, według mnie zostały zrobione w 2002 lub nawet 2003, grubo przed procesem.
Jak te zdjęcia mogą być z ostatnich miesięcy, a już szczególnie z Londynu (Mike, Mike...), jak fotografia z Paris Hilton dostępna była zanim doszło do procesu?
Niom ja jusb widzialem oile sie niemyle wszystkie fotki na Jacksonworldzie niemniej jednak i tutaj moge napisac ze najbardziej podoba mi sie zdjecie z Paris Hilton :D sam niweiem dlaczego ale ona jest poprostu swietna :)
Jakos tak nienaturalnie wyglądaja kobiety przy Majkim jakoś mam takie wrażenie że chiały by go tylko wykorzystać ale nie sexualnei <choć może też> ale tak ogólnie ze chiały by miec jakaś tylko i wyłacznie przyjemnosc dla sibei jak jakaś takaa zabawke ..
PS.Tez bym wybrał ta po naszej prawej , Thriller...mimo jej z byt wyrazistej szminki ale to po <naszej> lewej jakaś taką Germańską urode ma < zakładajać że GER maja jaką kolwiek urode> mogła by być oan zupełnie nowym doznaniem :)
...:::But They Told Me A Man Should Be Faithful And Walk When Not Able And Fight Till The End:::..
Te zdjecia sa stare juz dawno dostepne na forach zagranicznych .Sa z 2001 roku .Byla to impreza pisarza zaprosil MJ bo promowal swoja nowo wydana ksiazke .MJ przyszedl ze swoim przyjacielem Bradem Ratnerem , ktory jest z nim na zdjeciu i chrzesnica Nicole Richie. Nicola zaprosila Paris Hilton i jej siostre z chlopakiem , poniewaz wtedy byly mocno zaprzyjaznione .