Thriller live czyli Warszawa (2009)

Pomysły na spotkania fanów, imprezy MJówkowe, zloty, opisy przeżyć po nich, zaproszenia na imprezy itp.
Awatar użytkownika
intelmet

Post autor: intelmet »

no i właśnie dlatego Was kocham, że nie muszę Was ciągnąć na siłę. Czyli podsumujmy: stroje mamy ustalone, tylko SZEŚĆSET`a kombinuje wyłom, ale jej akurat wolno, bo ma już swój funclub. Podejrzewam, że przyjdzie w złotym body :smiech:
W razie obciach, nakryjemy ja naszymi płaszczami. Poproszę o dokładny adres tego klubu mniemam, że gdzieś w pobliżu można po ludzku zaparkować. Będę na pewno bezpośrednio z trasy, ale trzeba być twardym a nie mientkim,. Łajzowanie chyba tym razem nie wchodzi w grę, bo znajdą nas rano zamarzniętych pod Centralnym. Musimy mieć lokal. Może jest jakiś klub, który puszcza kawałki MJ`a? Moglibyśmy go zdominować. :dance:
byłeś w moim życiu, gdy w moim pokoju wisiała jeszcze huśtawka ... i nadal jesteś ... dziękuję Ci za ... Rodzynka...
P.S. Misiuuuuu kazali mi zdjąć Pekińczykaaaaa....abuuuuuu...abuuuu....abuuuu!!!!!
Awatar użytkownika
ghost_ola

Post autor: ghost_ola »

Super! Ja dwoma łapkami podpisuje się pod planem wspólnego spotkania, kapelutków, mokrych włoszek, opasek i oczywiscie jakiejs milutkiej afterki :)
Beyond these boundaries, he wanted to fly
In nature's scheme, never to die
http://mjtranslate.com
ulikmike

Thriller

Post autor: ulikmike »

Witam wszystkich ;-) jestem tu nowa, ale też nie umiem żyć bez Mike i nie mogę się doczekać filmu i musicalu, na wszystko mam już po kilka biletów....trzymajmy się razem
Michael, na zawsze!!!!!
Awatar użytkownika
madisson

Post autor: madisson »

anialim pisze:Bilety zamówiłam na 10.12, godz. 20. I jadę z Krakowa. Na miejscu spotykam się z ekipą z Białegostoku :)
moge się przyłączyć do wspólnej podróży?? :D:D
Awatar użytkownika
anialim

Post autor: anialim »

madisson jasne. Jak jakieś szczegóły będą, napiszę tutaj.
Awatar użytkownika
intelmet

Post autor: intelmet »

ale jazda, czyli będzie aftera 10 XII a czy chcemy zaszaleć również w piątkowy wieczór???? Please Please kolorujmy ten weekend na MJowo. Skoro już sie tak zwalamy, rozumiem, że większość ma spanie w Wawce, tak jak ja załatwione, to dawajcie, przedłużmy zabawę. Skołujmy jakiś lokalik z przekupnym DJ, który nie pożałuje nam MJowych kawałków. Please :happy:
byłeś w moim życiu, gdy w moim pokoju wisiała jeszcze huśtawka ... i nadal jesteś ... dziękuję Ci za ... Rodzynka...
P.S. Misiuuuuu kazali mi zdjąć Pekińczykaaaaa....abuuuuuu...abuuuu....abuuuu!!!!!
Awatar użytkownika
akaagnes

Post autor: akaagnes »

intelmet - jestem jak najbardziej ZA, razem z koleżanką Estrellą :D
tylko jeszcze nie wiem gdzie będziemy spać. ale pomysł popieram. :happy:
E2

Post autor: E2 »

Ja też jestem za spotkaniem w piątkowy wieczór Bardzo żałuję, że nie będę mogła sie z Wami spotkać w czwartek ale mam bilety na środę
Awatar użytkownika
akaagnes

Post autor: akaagnes »

Hej.

Mam do sprzedania bilet na Thriller Live Musical,
Sala Kongresowa/ Warszawa,
1o.12. godz.20.
Amfiteatr, wej.12-13, rząd30, miejsce97
.Razem z BAD Team w pakiecie. :party:
cena: 130 zł

{ Estrelka się nie odzywa, więc wystawiam publicznie.;-) }

p.s. Proszę być świadomym, że my się będziemy Bawić! :):)
Awatar użytkownika
SZEŚĆSETBANIEK

Post autor: SZEŚĆSETBANIEK »

IIIIIIIIIIHIIIIIIIIIIIIIIII

Co do afterki mam pewną ideę, jednak nie wiem czy wypali... chociaż mam nadzieję. Nie chcę mówić, aby nie zapeszyć. Jakby co, wszyscy wierzący (i nie tylko) módlcie się, aby się udało. :D

IIIIIIIIIIIIIHIIIIIIIIIIIII
Obrazek Obrazek Obrazek
roberto

Post autor: roberto »

Jeżeli można się w trącić co do afterka to ja proponuje zgłosić się do Erwina(777) i on napewno jakiś klub wynajdzie i będzie muza MJ . calutką noc :dance: jestem za afterkiem w klubie zmuzą MJa. oczywiście niewiem co wymyśliła SZEŚĆSETBANIEK ale i tak wierzę że jej się uda :-)

a może polecicie jakieś dobre miejscówki w kongresowej , mało się tam orientuje a chiałbym wykupić jakieś dobre miejsce japrosic

pozdrawiam :mj:
MICHAEL -na zawsze pozostaniesz w moim sercu - Przyjacielu
ulikmike

Thriller

Post autor: ulikmike »

Kochani miód na serce czytać tak piękne Słowa o Michaelu, wielka radość, że tak wielu ludzi Go kocha, tu z Wami czuję się spełniona, w moim środowisku nikt mnie nie rozumie, a najbliżsi wręcz są "zazdrośni" o moją miłość. Cieszę się, że w najbliższym czasie czeka mnie tyle imprez związanych z Mikem, idę z cała rodziną mężem i corką, synem i ekipą znajomych, może moja miłość okaże się zarazliwa. Będę szukać ludzi z MJPT. Dzięki Wam za wszystko.
Kocham Cię Michael!!!
Michael, na zawsze!!!!!
Awatar użytkownika
SZEŚĆSETBANIEK

Post autor: SZEŚĆSETBANIEK »

ulikmike witamy wśród swoich. :happy: :happy:

Rozumiem, że Twoja pasja i miłość do Michaela przeszła na Twoje dzieci. Kolejne pokolenia kochające MISTRZA są dowodem na to, że Michael będzie żył wiecznie.

IIIIIIIIIIIIIHIIIIIIIIIII
Obrazek Obrazek Obrazek
Awatar użytkownika
billiejean89

Post autor: billiejean89 »

czy ktos idzie moze 9 grudnia na 18?
Obrazek
Robaczek M.

Post autor: Robaczek M. »

Dobra... ja oczywiście na szarym końcu (jak zwykle zreszta) :D
Powiedzcie mi...bo ja tak oglądam te miejsca do rezerwacji z każdej strony i jakoś połapać się nie mogę. Wg mnie wychodzi na to że na czwartek na godz. 20 jest pare miejsc wolnych.
I tu pytanie do Krakowskiej ekipy... mogłabym dołączyć jakby udało się mi dorwać ten bilet?:)
Michaelu <3
Uśmiechaj się do Nas z góry...[*]
ODPOWIEDZ