Szansa na Sukces do Piosenek Króla!

Tu zamieszczamy i prosimy o materiały graficzne, audio i wideo. Zakaz udostępniania plików wydanych oficjalnie - szczegóły w regulaminie.
Magican Lipton

Szansa na Sukces do Piosenek Króla!

Post autor: Magican Lipton »

Witajcie!
Będzie ktoś to oglądał? Otóż w tą niedziele będzie specjalny odcinek do piosenek naszego Króla:)
Ja otóż iż jadę na ślub zwracam się z prośbą o nagranie jeśli ktoś może;) :surrender:

Pozdrawiam
Michał :mj: :mj:

---------------------------------------------------------------------
Willy: program dostępny tu:
http://www.forum.mjpolishteam.pl/viewto ... 819#183819
Awatar użytkownika
angelamw

Post autor: angelamw »

ja to będę oglądać :D
niestety ja nie nagram bo nie mam takiej możliwości, ale dobrze byłoby aby ktoś to nagrał i wrzucił to na nasze forum
Obrazek
Whatever Happens, Don't Let Go Of My Hand...
Awatar użytkownika
babybemine

Post autor: babybemine »

będę oglądać oczywiście,. ale niestety również nie mam możliwości nagrania ;<
Obrazek
Justine1304

Post autor: Justine1304 »

To leci na programie 2 prawda? O której? Rzadko to oglądam.
Ciekawe kto będzie tam gościem.
Obrazek
Awatar użytkownika
cicha

Post autor: cicha »

Wspomnienie - Michael Jackson
Ewa Farna, Kasia Cerekwicka i Juliusz Kamil Kuźnik to pozostali wykonawcy, którzy w Szansie mieli okazję już śpiewać i odnosić sukcesy. Repertuar Michaela Jacksona nie należy do łatwych, tym większe uznanie należy się występującym wokalistom. Michael Jackson rozpoczął karierę wokalną w wieku sześciu lat. Wychowywał się w wielodzietnej, muzycznej rodzinie, co sprzyjało muzykowaniu. Spośród wszystkich braci i sióstr wykazywał największe predyspozycje wokalne, z łatwością uczył się i zapamiętywał muzyczne frazy łącząc to z elementami choreografii. Od najmłodszych lat odnosił sukcesy z Jackson 5, potem skoncentrował się na karierze solowej. Klipy firmowane jego nazwiskiem były zawsze nowatorskie, wyprzedzały swoją dekadę i wytyczały trendy realizatorskie na całym świecie, między innymi dzięki temu był pierwszym czarnoskórym muzykiem, którego, w takim stopniu, promowała stacja MTV. Upowszechnił moonwalk i robot dance, które na stałe wpisały się do elementów choreografii wokalistów na całym świecie. Jego album Thriller sprzedał się w ponad stu milionach egzemplarzy, w sumie sprzedał około 400 milionów płyt na całym świecie, a jak wiemy liczba ta stale rośnie. Michael otrzymał 13 nagród Grammy… Artyści którzy wystąpią w Szansie nie są aż tak utytułowani, ale na pewno zawsze bardzo wysoko stawiają sobie poprzeczkę, czego dowodem są ich osiągnięcia muzyczne i udział w tym programie. Zapraszamy w niedzielę 25 października o 15.05.
Szansa na sukces tvp2

edit

Całkiem przyjemnie minął mi czas spędzony przy oglądaniu tego programu. Bardzo dziękuję, za upload i wersje dvd (bo z avi nie miałam dźwięku! :zly: ) japrosic

Moje ciepłe brawa dla wszystkich tam zgromadzonych (widowni, prowadzących-komentatorów i oczywiście wykonawców).

Byłam wzruszona, że tak z serca wypowiadali się o MJu i konfrontowali to ze swoimi możliwościami wokalno-tanecznymi.
Ostatnio zmieniony wt, 27 paź 2009, 18:46 przez cicha, łącznie zmieniany 3 razy.
B. Olewicz (...) co tak cenne jest, że ta nienazwana myśl rysą jest na szkle? (...)
E. Bodo To nie ty...
Awatar użytkownika
scorpio84

Post autor: scorpio84 »

Podpisuję się pod prośbą:
jeśli ktoś będzie w stanie nagrać ten program i wrzucić na jakąś stronkę, będę wdzięczny japrosic japrosic

pzdr
Awatar użytkownika
Willy

Post autor: Willy »

Da się zrobić.
Awatar użytkownika
scorpio84

Post autor: scorpio84 »

Willy pisze:Da się zrobić.
Z góry dziekuję :)
Awatar użytkownika
buziaczek

Post autor: buziaczek »

"...Specjalne wydanie programu poświęcone zmarłemu w tym roku królowi popu..."

:happy:

Fantastycznie!

Jedna niedziela...piosenki Michaela w TZG, druga niedziela Michael i SNS :-)

Dobrze, że chociaż po śmierci telewizje zaczynają go doceniać...bo zasługuje na to, jak mało który artysta.
1958 - forever...
Awatar użytkownika
Justine

Post autor: Justine »

Szkoda ze dopiero po smierci go doceniają. Jednak mimo wszystko miło, ale zobaczymy jak to im wyjdzie z wykonaniami
JUSTICE 4 MICHAEL!!
Janet Translate -> http://janettranslate.tnb.pl
JJPT -> www.jjpolishteam.fora.pl
Awatar użytkownika
angelamw

Post autor: angelamw »

Willy pisze:Da się zrobić.
dzięki wielkie, jesteś wielki!!
Obrazek
Whatever Happens, Don't Let Go Of My Hand...
koala57

Post autor: koala57 »

na pewno będe oglądać! :mj:
"With such confusions don't it
make you wanna scream
Your bash abusin' victimize
within the scheme"
Awatar użytkownika
Edzia

Post autor: Edzia »

Ja również będę oglądać. Dzisiaj widziałam zwiastun programu, śpiew uczestników w miarę, pokazali tylko fragmenty. Nikt nigdy nie dorówna Michaelowi pod każdym względem.
Ja w sobotę 31 października jadę do kina i już nie mogę się doczekać.
Pozdrawiam :mj:
Obrazek

:mj: :mj: :mj:
Awatar użytkownika
Baby Jane

Post autor: Baby Jane »

No właśnie. Twórczośc MJ nie należy do najłatwiejszych, więc szacun dla tych osób, co będą śpiewac, szczególnie dla E. Farnej, która jest młodziutka i nie ma doświadczenia wielkiego. Ciekawe jak sobie poradzą , pewnie jedni lepiej a drudzy gorzej, ale doświadczenie ciekawe:) mam nadzieję, że uda mi się obejrzec.
Awatar użytkownika
buziaczek

Post autor: buziaczek »

Baby Jane pisze:No właśnie. Twórczośc MJ nie należy do najłatwiejszych, więc szacun dla tych osób, co będą śpiewac, szczególnie dla E. Farnej, która jest młodziutka i nie ma doświadczenia wielkiego. Ciekawe jak sobie poradzą , pewnie jedni lepiej a drudzy gorzej, ale doświadczenie ciekawe:) mam nadzieję, że uda mi się obejrzec.
Piosenki Michaela, są trudne...do zaśpiewania, zatańczenia, do aranżu czy do wyrażenia emocji. Trzeba nie lada sztuki by się to udało.
Michael nikt nie przebije, ale może niektórym uda sie nie zepsuć tych hiciorów.
Jakoś mam odczucie, że Ewa poradzi sobie lepiej z muzyką Michaela niż Steczkowska :smiech:
Tej drugiej, nie widzę w piosenkach Michaela...
Ale najważniejsze, że piosenki króla popu, znowu będą brzmieć w wielu polskich domach :-)
1958 - forever...
ODPOWIEDZ