Thrill the world 2010

Pomysły na spotkania fanów, imprezy MJówkowe, zloty, opisy przeżyć po nich, zaproszenia na imprezy itp.

"Thrill the world 2009" w Krakowie?

Czas głosowania minął pt, 25 wrz 2009, 17:10

Głupi pomysł, kolejny FM, na pewno nie wezmę w tym udziału
1
3%
Pomysł ok, jeśli mi się uda - będę
28
70%
I'm in!
11
28%

Liczba głosów: 40

Awatar użytkownika
Marie

Post autor: Marie »

Ja będę :) Na niedługo ale będę ;)
Awatar użytkownika
Piotrusia Pani

Post autor: Piotrusia Pani »

Ja pewnie też będę :)
Love lives forever
Awatar użytkownika
Gusia_19

Post autor: Gusia_19 »

Ja też :mj:
Awatar użytkownika
madzia06

Post autor: madzia06 »

kasiahp pisze:Uważam, że skoro już przyjedziemy to fajnie by było to wykorzystać. Nie wiadomo kiedy znowu nadarzy się taka okazja. A jak coś to zawsze można zrobić FM'a z Thrillerem jeszcze raz, na wiosnę, już wtedy dla wszystkich.
Teraz tanecznie przygotowane będziemy, możemy wykorzystać tym razem wersję 3-minutową jeżeli tą uważacie za lepszą, pogodę sprawdzałam i wcale nie będzie taka kiepska, ma nie padać, temperatura 12-15 stopni (w zależności od źródła).
A co do sprzętu, to gdzie był załatwiany ten do "Beat it"?
hehe prosze bardzo-jesli zalatwisz porzadne naglosnienie i zbierzesz skacowanych ludzi po imprezie zeby wychodzac rano z knajpy wrocili na rynek z powrotem za pare godzin i zatanczyli-to spoko:) wtedy ja tez przyjde :) po drugie krotsza wersja rozni sie znacznie od dluzszej,nie tylko sekwencja krokow ale tez jest pare ruchow ktorych nie ma w dluzszej wersji,nie wiem kiedy chcialabys sie tego nauczyc- i nauczyc innych:) do 'beat it' zalatwialysmy z monia tydzien wczesniej u 'misjonarzy rytmu' ,pod galeria mialysmy farta z tym dawnym 'znajomym' moni-ze prowadzil te konferencje i nam puscil z wielkich glosnikow, a tak to z radia Dzwonka:) ale radio zdaje egzamin jedynie na probach i ew. na nieco zamknietej przestrzeni tak jak bylo na Florianskiej (blisko sciany kamienic) bo tak to pod gwiazda ledwo co bylo slychac-glos sie rozszedł.. :/

Marie- dzieki za zęby:)

Marie pisze:Pytanie następne moje, słuchajcie nie dałoby się zrobić próby tak gdzieś o 14-15 w sobotę?
mysle ze raczje nie bardzo -wiekszosc ludzi bedzie chciala wczesniej a i tak musimy sie dostosowac do mozliwosci wynajmu sali -a pewnie bedziemy mogly wlasnie kolo poludnia... :/ :)

moni- nie slyszalam tych reklam (choc sluchalam tych radyjek w miare jak mialam mozliwosc.. zeby wlasnie cos wychaczyć) , trzeba bedzie ich potem troche pomędzić zeby wyslali nam to na maila tak samo jak po FM:) mnie tez babka obudzila, prosto ze snu mnie wyrwala nie wiedzialam w ogole przez chwile o co chodzi co to za kobieta jest :p dopiero po chwili mi sie wszystko w glowie ulozylo:p nenene

madisson - super,ze bedziesz w pt :)

to,ze ja bede chyba nie musze dodawac:p glupija
"Człowiek, który nie ma pasji, w moim prywatnym rankingu, jest trochę jak inwalida drugiej grupy." Kuba Wojewódzki

Obrazek
Awatar użytkownika
Beti_90

Post autor: Beti_90 »

Na ile czasu macie wynajętą sale w sobotę? Bo ja i Pattolek jesteśmy z Katowic i nie damy rady dojechać i jeszcze tam trafić wcześniej niż 13.00, 14.00 :(. Więc jeżeli nie ma możliwości zrobienia próby później to my byśmy najwyżej doszły do was koło 13.00, tylko właśnie to zależy od tej sali. Bo jeżeli macie ją do dyspozycji tylko jakieś 2 czy 3 godziny no to nie ma sensu żebyśmy przychodziły później i wtedy jakoś będziemy musiały kombinować jakby tu przyjechać wcześniej.
Awatar użytkownika
Piotrusia Pani

Ja ćwiczę teraz że aż mi się w głowie kręci, ale i tak czuję że to jeszcze nie to co bym chciała, a uczę się od Mistrza, tak bardzo chciałabym to dopracować, ale w dzień czasu nie mam i tylko nocami mogę tańczyć, ale kiedyś też trzeba spać, dlaczego doba jest taka krótka?!!!!!!! A może za dużo od siebie wymagam? Przecież i tak Mu nie dorównam, chciałabym przynajmniej przyzwoicie to zatańczyć. Kostium też chciałabym dopracować w szczegóły, więc pytam dlaczego doba jest taka krótka?!!!!!! Chcę to zrobić jak najlepiej, dać z siebie wszystko, dla siebie, dla Niego..., nie po to żeby mnie ludzie podziwiali, ale gdyby udało nam się wzbudzić w ludziach choć w małym stopniu takie emocje jakie On wzbudzał, to będzie największy sukces. A jak idzie Wam? ;-)
Love lives forever
Awatar użytkownika
MadziaLenka

Post autor: MadziaLenka »

Piotrusia Pani pisze:Ja ćwiczę teraz że aż mi się w głowie kręci, ale i tak czuję że to jeszcze nie to co bym chciała, a uczę się od Mistrza, tak bardzo chciałabym to dopracować, ale w dzień czasu nie mam i tylko nocami mogę tańczyć, ale kiedyś też trzeba spać, dlaczego doba jest taka krótka?!!!!!!! A jak idzie Wam?
u mnie jest podobnie:( z tym wyjątkiem, że nawet wieczorami nie mam czaus:/(tak to jest jak cżłowiek sie rzuca z motyką na Słońce i bierze sobie dwa kierunki:()
dzis rano sie uczyłam z tych filmików i aktualnie przerobiłam wszystkie do 39, który teraz męcze. Jak na razie jak oglądam i tańcze z ta babka to jest ok natomiast martwi mnie to ze nie pamietam sama z siebie po kolei jak to idzie:( no i tez jak na razie nie widze sowjego tańczenia bez liczenia w sensie z sama muzyka:( dlatego tez wracam do roboty...:(
HE'S not coming back
Because he's SLEEPING WITH ME !!!!!
kasiahp

Post autor: kasiahp »

po drugie krotsza wersja rozni sie znacznie od dluzszej,nie tylko sekwencja krokow ale tez jest pare ruchow ktorych nie ma w dluzszej wersji,nie wiem kiedy chcialabys sie tego nauczyc- i nauczyc innych:)
Nie wiem czy się dobrze zrozumiałyśmy, bo ja miałam na myśli 3-minutową wersję Thrillera, taką, do jakiej uczą do TTW. A ta wersja nie różni się niczym z tą 5-minutową. My tańcząc tą drugą po prostu zamiast po pierwszej sekwencji STOMP(ok. 3 min.) robić Scare kontunujujemy ponownie robiąc SHUFFLE HA SLIDE.
Ale nie o to chodziło, jeżeli nie chcecie to przecież nikt nikogo nie zmusza ;-) to była tylko propozycja, i do tego nie moja :surrender:
Przede wszystkim mamy się dobrze bawić ;-) :dance:
Awatar użytkownika
Mental

Post autor: Mental »

Właśnie o Was słyszałem w wiadomościach radia Eska w Warszawie. Wychodzi więc na to, że informacja leci nie tylko w krakowskim oddziale, ale w całej Polsce :) Była informacja, że fani Michaela Jacksona zamierzają w Krakowie zatańczyć w nocy Thrillera w przebraniu zombie. Powiedzieli też, że to jest ogólnoświatowa 'akcja', że podobne wydarzenie odbędzie się w wielu miastach w tym m.in. w Los Angeles.
W newsie był także krótki wywiad z jedną z Was - pucować się, która MJówka ma taki fajny radiowy głos ;-) Ta osoba mówiła m.in. o przygotowaniach, że wymaga to trochę ćwiczeń. :)
Powodzenia w tym Thrillu i przede wszystkim dobrej zabawy :)
Jeszcze nic się nie wydarzyło a już jesteście sławne hehe ;-)
Awatar użytkownika
moni

Post autor: moni »

MadziaLenka pisze:
Piotrusia Pani pisze:Ja ćwiczę teraz że aż mi się w głowie kręci, ale i tak czuję że to jeszcze nie to co bym chciała, a uczę się od Mistrza, tak bardzo chciałabym to dopracować, ale w dzień czasu nie mam i tylko nocami mogę tańczyć, ale kiedyś też trzeba spać, dlaczego doba jest taka krótka?!!!!!!! A jak idzie Wam?
i tańcze z ta babka to jest ok natomiast martwi mnie to ze nie pamietam sama z siebie po kolei jak to idzie:( no i tez jak na razie nie widze sowjego tańczenia bez liczenia w sensie z sama muzyka:( dlatego tez wracam do roboty...:(
Ja miałam ten sam problem - myslę sobie KURCZĘ z filmikiem to bułka z maslem - babka policzy i od razu wiadomo co dalej w razie czego człowiek kątem oka widzi jak to leci :) a tak samemu na czysto to oj boleśnie :) ale dziś jak jechałam do pracy puściłam sobie Thrillera tą wersję do której my tańczymy bez liczenia oczywiście i w głowie miałam juz kroki. Powtarzałam sobie w myślach skupiajać sie na muzyce i nie było tak źle. koncówka mi sie jeszcze tylko trochę myli :) Ale chyba tyle razy oglądałam ten filmik że nawet jak leci teraz sam Thriller to w głowie mi się ciągle powtarza - szołder step szołder step nenene DAMY RADĘ :) pilnujcie tylko zebym za duzo nie wypiła do połnocy bo potem mi sie bedą kroki myliły :)
acha mam pytanie..zaczynamy tanczyć tak jak na filmiku - to znaczy leżac na ziemi i powoli wychodzimy z grobów ? znaczy podnosimy sie ociężale i zaczynamy sztywno tanćzyć ? :knuje:
Being crazy is a lonely road, but I've got only one life to live.
Awatar użytkownika
anialim

Post autor: anialim »

Mental o Boże... Miałam nadzieję, że nikt mnie nie usłyszy... glupija
Pojawia się coraz więcej pytań - wszystko ustalimy dziś na próbie, ok?
A jeszcze trochę czasu jest, sama załadowałam liczoną wersję do ipoda, tak się mi wżarła, że wczoraj oglądając Bukareszt Michaelowi liczyłam ;p Ale ofkorz On tam nie do końca tańczył tak, jak my <nonono> :) Więc jak się z nią dobrze osłucha, nie jest tak źle.
Awatar użytkownika
moni

anialim pisze:Mental o Boże... Miałam nadzieję, że nikt mnie nie usłyszy...
napisałam już do P. Agnieszki z radia Eska która mnie kiedyś wyrwala ze snu dzwoniąc do mnie i pytając o numer do Ciebie. Mam nadzieję że dzis dostaniemy ten materiał bo ja też chcę USŁYSZEĆ ! :happy:

heh płakać mi sie chce jak sobie pomysle ze mnie nie będzie dzis znow na probie (praca)ale oczywiście na jutrzejszej bedę już skakać z Wami :)))
Awatar użytkownika
moni

tadam :happy: :happy: fanfary nenene Mowicie i macie:

Repotraż o naszym Thrillerze z Radio Eska nenene
http://www.sendspace.com/file/f9pzkd
Awatar użytkownika
Marie

Post autor: Marie »

Ania ;O
Tak słucham tego reportażu i po prostu jesteś genialna! Profesjonalnie opowiedziałaś o całej zabawie, zero tremy, pokusiłaś pewnie nie jedną osobę ;) Także szacun niesamowity bo ja to bym mówiła "yy..dzień dobry.. yy..to znaczy..":D

Dozobaczenia dzisiaj na próbie :) Pominę fakt, że mam kontuzje kolana :D
Awatar użytkownika
Piotrusia Pani

Moni: tak, zaczynamy leżąc na ziemi jak prawdziwe trupy (!!!), a potem ożywamy i podnosimy się :-) .
Musimy sobie pomóc nawzajem z tą kolejnością kroków, bo ja też mam z tym jeszcze problem :smutek:
Love lives forever
ODPOWIEDZ