magmik się przedstawia (:

W tym dziale 'Michael Jackson Polish Team Forum' możesz się przedstawić pozostałym MJówkom (czyli fanom z MJPT). Dział przeznaczony przede wszystkim dla nowoprzybyłych osób. Swoją przygodę z forum zacznij od tego działu, napisz o sobie, swoim fanowaniu... co uznasz za odpowiednie.
magmik

magmik się przedstawia (:

Post autor: magmik »

Witam wszystkich!
Jestem Magda, mam 28 lat.
Dołączam do was dośc późno, choc w przeszłości często tu zaglądałam, aby zobaczyc co nowego słychac u Michaela (zawsze jakieś świeże newsy u was się pojawiają), do tej pory jakoś nie czułam potrzeby rejestrowania się na jakimkolwiek forum, teraz jednak chciałabym czasem dodac coś od siebie. ;-)
Moje fanowanie Michaelowi zaczęło się jak miałam jakieś 5 lat (to był 1986 rok)-wtedy moja cioteczka ze stanów przywiozła mi "Thrillera". No i zaczęło się... miłośc do jego muzyki i do ogólnego fenomenu Michaela trwa nieprzerwanie od tamtego dnia do dziś :mj:
Ostatnio zmieniony sob, 21 lis 2009, 10:49 przez magmik, łącznie zmieniany 1 raz.
Awatar użytkownika
Susie.

Post autor: Susie. »

Haha, też tak mam ; ) Zawsze mi nóżka z boku chodzi jak w radiu usłyszę Michaela.
Witam ;-)
Obrazek
Awatar użytkownika
Jeanny100

Post autor: Jeanny100 »

Witamy na forum ;-)
Obrazek