Spotkania fanów w Szczecinie

Pomysły na spotkania fanów, imprezy MJówkowe, zloty, opisy przeżyć po nich, zaproszenia na imprezy itp.
Awatar użytkownika
poisonivy

Post autor: poisonivy »

Kochane MJówki,
potwierdzam jutrzejsze spotkanie (bardzo się cieszę, że Was zobaczę :dance: ) i chciałam oficjalnie, jeszcze raz, wielkimi literami napisać: ZAPRASZAMY WSZYSTKICH NA JUTRZEJSZE (i każde inne) SPOTKANIE!!!
BEZ WZGLĘDU NA WIEK, WYZNANIE, KOLOR SKÓRY ECT
.
(brzmię prawie ja MJ ;-) )

Bardzo się cieszę, że rośniemy w siłę…
Pozdrawiam i do jutra.
The world got even darker it was possible [*]
Awatar użytkownika
edyta_76

Post autor: edyta_76 »

No witam was wszystkich moi drodzy:)na wstepie zmiana mojego num.tel tylko chwilowo Kama ma wiec jak cos to wam poda:)mam nadzieje ze jutro bede na spotkaniu, a jak bede to z dziecmi:(no czas nieubłagalnie leci do przodu i zaraz 28.10!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!oj jutro porozmawiamy jak cos!!!buziaki dla was :mj:
Obrazek
Awatar użytkownika
_*Aga*_222

Post autor: _*Aga*_222 »

Przepraszam Was moi Kochani, ale mi się dni pomyliły i ja jednak jutro mam zajęcia do 17.30. :surrender: Na ostatnich nie byłam z racji naszego spotkania więc teraz już muszę iść :( A w związku z tym, że spotkanie jest ważne bo będzie omawiana sprawa This Is It, to wolałabym na nim być... dlatego nieśmiało zapytam czy jest możliwość przesunięcia go na godzinę 17.45? japrosic
Obrazek
Awatar użytkownika
Kama

Post autor: Kama »

głosujcie bo można raz na tydzień :) AMERICAN MUSIC AWARDS
http://abc.go.com/shows/american-music- ... e?vid=2967
Obrazek
"You are not alone I am here with you Though we're far apart You're always in my heart"
Zawsze będziesz w sercu mym...
Gambara

Post autor: Gambara »

Patrzcie na te stroje jakie miał mieć MJ koncertowe, strój do Billie Jean, a raczej spodnie, by wymiatały, nikt tego nie robił chyba wcześniej ;-)
http://www.youtube.com/watch?v=0lxarTRj ... r_embedded#
Awatar użytkownika
ROXIMJ

Post autor: ROXIMJ »

No, moje kochane robaczki, ostatecznie zarezerwowałam salę na piątek w godzinach 16:30- 19. Oczywiście obowiązkowe buty zmienne i jeśli chcecie to coś wygodnego do tańca- bo w końcu będzie to trwało 2,5 godziny :mj: Jeśli jeszcze ktoś nie wie, gdzie znajduje się "sala" to proszę pytać na pw lub telefonicznie ;-)

A co robimy z sobotą?? Idziemy do tego Free?? Bo ja już prawie przekabaciłam mojego Tomaszka, żebyśmy nie szli z jego znajomymi tylko z Wami nenene

Gambara Jaaa, faktycznie świetne ;-) No ale wiadomo, Mike wszystko miał fantastyczne i idealne nenene

Ściskam wszystkich MJowiczów i niecierpliwie czekam na piątkowe spotkanie, choć jeszcze bardziej niecierpliwie na środowe :nerwy:
Obrazek

L.O.V.E.*
Awatar użytkownika
Kama

słuchacie Multi potwierdzone na 10000000000000000%
dzisiaj dokładnie postaram się ustalić co i jak :happy:
ale wstępnie zaczynamy o 17,00 bo na 17,30 jest film więc się załapiemy
a potem przed naszym filmem przed 20 :dance: :dance: :dance: :happy:
Obrazek
"You are not alone I am here with you Though we're far apart You're always in my heart"
Gambara

Post autor: Gambara »

http://www.youtube.com/watch?v=oc41ydey2eA Jak zwykle niesamowite:), wstęp do koncertu robi wrażenie ;-)
Awatar użytkownika
Kama

Gambara pisze:http://www.youtube.com/watch?v=oc41ydey2eA Jak zwykle niesamowite:), wstęp do koncertu robi wrażenie ;-)

oooooo mamusiu niesamowite niewiarygodne
co to będzie za film :happy: :happy: :happy:

edit:

jesteście wspaniałe dajecie tyle siły i radości :dance:
ja dzisiaj byłam baaaaardzo zmęczona przepraszam za mojego nerwa
Iza są śliczne masz u mnie wielkie piwo :) :dance:
to co teraz jakie plany i jak robimy w środę??
Obrazek
Awatar użytkownika
_*Aga*_222

Kama pisze:to co teraz jakie plany i jak robimy w środę??
No własnie, musimy ustalić, czy wszyscy spotykamy się już na miejscu, czy gdzie i o której godzinie :)
Obrazek
Awatar użytkownika
MichaelsAngel

Post autor: MichaelsAngel »

Pozdrawiam fantastyczną grupę fanów ze Szczecina :D Szkoda ze mieszkam tak daleko, bo chetnie bym wpadła na jedno z Waszych spotkan :P

Ja to ta z 'wesołego pociągu' z rysunkiem :P ;**
Awatar użytkownika
_*Aga*_222

MichaelsAngel pisze:Ja to ta z 'wesołego pociągu' z rysunkiem :P ;**
No chyba nie myślisz, że Cię nie pamiętamy :) Ze mną się przecież swoją parasolką nawet dzieliłaś jak padało ;P
Gdyby Ci jednak było kedyś po drodze do Szczecina, to zapraszamy ;P Chociaż i tak pewnie się jeszcze kiedyś spotkamy, bo nie jeden zlot przed nami (mam nadzieję ;)) Pozdrawiam serdecznie :D
Obrazek
Awatar użytkownika
Kama

słuchajcie Kasia proponuje spotkanie organizacyjnie w poniedziałek u niej :) co Wy na to omówienie ustalenie itd itp
Obrazek
Awatar użytkownika
ROXIMJ

Post autor: ROXIMJ »

Zależy o której, bo ja mam trening :-/ Ale to zawsze możecie mi przekazać, co ustaliliście ;-) Co do ENIADZIUŁOKI :smiech: to nauczę się z liczeniem takt po takcie i wezmę Was w obroty na następnym treningu ;-) Gwarantuję, że takim sposobem nawet Edit się nauczy ;-) Aga Ty się skup teraz na TDCAU i TAKTO PO TAKCIE ucz się ruchów z LICZENIEM ÓSEMKAMI. Wtedy szybciutko się nauczymy, bo bez liczenia to będzie jak na ostatnim terningu ;-) Pozdrawiam :mj: i do środy ;-)
Obrazek

L.O.V.E.*
Awatar użytkownika
Kama

słuchajcie to jak idziemy do Free Blues na piwo ??
Kasia właśnie powiedziała, żebyśmy przyszli bo pogadamy o "papierach"

ktoś chętny??
Obrazek
ODPOWIEDZ