Kochane MJówki,
potwierdzam jutrzejsze spotkanie (bardzo się cieszę, że Was zobaczę ) i chciałam oficjalnie, jeszcze raz, wielkimi literami napisać:ZAPRASZAMY WSZYSTKICH NA JUTRZEJSZE (i każde inne) SPOTKANIE!!!
BEZ WZGLĘDU NA WIEK, WYZNANIE, KOLOR SKÓRY ECT. (brzmię prawie ja MJ )
Bardzo się cieszę, że rośniemy w siłę…
Pozdrawiam i do jutra.
No witam was wszystkich moi drodzy:)na wstepie zmiana mojego num.tel tylko chwilowo Kama ma wiec jak cos to wam poda:)mam nadzieje ze jutro bede na spotkaniu, a jak bede to z dziecmi:(no czas nieubłagalnie leci do przodu i zaraz 28.10!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!oj jutro porozmawiamy jak cos!!!buziaki dla was
Przepraszam Was moi Kochani, ale mi się dni pomyliły i ja jednak jutro mam zajęcia do 17.30. Na ostatnich nie byłam z racji naszego spotkania więc teraz już muszę iść :( A w związku z tym, że spotkanie jest ważne bo będzie omawiana sprawa This Is It, to wolałabym na nim być... dlatego nieśmiało zapytam czy jest możliwość przesunięcia go na godzinę 17.45?
No, moje kochane robaczki, ostatecznie zarezerwowałam salę na piątek w godzinach 16:30- 19. Oczywiście obowiązkowe buty zmienne i jeśli chcecie to coś wygodnego do tańca- bo w końcu będzie to trwało 2,5 godziny Jeśli jeszcze ktoś nie wie, gdzie znajduje się "sala" to proszę pytać na pw lub telefonicznie
A co robimy z sobotą?? Idziemy do tego Free?? Bo ja już prawie przekabaciłam mojego Tomaszka, żebyśmy nie szli z jego znajomymi tylko z Wami
Gambara Jaaa, faktycznie świetne No ale wiadomo, Mike wszystko miał fantastyczne i idealne
Ściskam wszystkich MJowiczów i niecierpliwie czekam na piątkowe spotkanie, choć jeszcze bardziej niecierpliwie na środowe
słuchacie Multi potwierdzone na 10000000000000000%
dzisiaj dokładnie postaram się ustalić co i jak
ale wstępnie zaczynamy o 17,00 bo na 17,30 jest film więc się załapiemy
a potem przed naszym filmem przed 20
"You are not alone I am here with you Though we're far apart You're always in my heart"
Zawsze będziesz w sercu mym...
oooooo mamusiu niesamowite niewiarygodne
co to będzie za film
edit:
jesteście wspaniałe dajecie tyle siły i radości
ja dzisiaj byłam baaaaardzo zmęczona przepraszam za mojego nerwa Iza są śliczne masz u mnie wielkie piwo :)
to co teraz jakie plany i jak robimy w środę??
"You are not alone I am here with you Though we're far apart You're always in my heart"
Zawsze będziesz w sercu mym...
MichaelsAngel pisze:Ja to ta z 'wesołego pociągu' z rysunkiem :P ;**
No chyba nie myślisz, że Cię nie pamiętamy :) Ze mną się przecież swoją parasolką nawet dzieliłaś jak padało ;P
Gdyby Ci jednak było kedyś po drodze do Szczecina, to zapraszamy ;P Chociaż i tak pewnie się jeszcze kiedyś spotkamy, bo nie jeden zlot przed nami (mam nadzieję ;)) Pozdrawiam serdecznie :D
Zależy o której, bo ja mam trening Ale to zawsze możecie mi przekazać, co ustaliliście Co do ENIADZIUŁOKI to nauczę się z liczeniem takt po takcie i wezmę Was w obroty na następnym treningu Gwarantuję, że takim sposobem nawet Edit się nauczy Aga Ty się skup teraz na TDCAU i TAKTO PO TAKCIE ucz się ruchów z LICZENIEM ÓSEMKAMI. Wtedy szybciutko się nauczymy, bo bez liczenia to będzie jak na ostatnim terningu Pozdrawiam i do środy