Przepraszam, że tak późno, ale po zlocie udałam się od razu na wakacje bez internetu...
To był mój pierwszy zlot i mam nadzieję, że nie ostatni.
Ludzie byli wspaniali:) :)
Dziękuję Wam za tamtą noc... w pewien sposób zmieniło się coś we mnie.
No to tak BYLO O NAS NA TVO LODZ ale oczywiście w jakimś innym programie typu "Magiel towarzyski" czy coś takiego nei nagralam bo po prostu nei mialam jak no cholerka jak tak mozna Kinga wiesz moze kiedy bedą powtarzać a moze uda Ci sie zalatwic kopie dla nas .... BTW fajnie wyszliście i Kinga jak ładnie mówiłaś !
Malwina27 pisze:No to tak BYLO O NAS NA TVO LODZ ale oczywiście w jakimś innym programie typu "Magiel towarzyski" czy coś takiego nei nagralam bo po prostu nei mialam jak no cholerka jak tak mozna Kinga wiesz moze kiedy bedą powtarzać a moze uda Ci sie zalatwic kopie dla nas .... BTW fajnie wyszliście i Kinga jak ładnie mówiłaś !
Już było!? A ja chciałam obejrzeć;( Koniecznie napiszcie czy będzie jeszcze jakaś powtórka albo niech ktoś wrzuci jak ma nagrane. Bardzo mi zależy żeby to zobaczyć jak pewnie wam wszystkim.
bylam na marszu bialych roz ! bylo swietnie poznalam duzo ciekawych ludzi !! a przed baltykiem plakalam!! na www.mmlodz.pl jest pare moich fotek !! to z plytami w rekach i jak klade roze w czarnej koszulce MJ bialej bluzie i torebce we flagi angielskie