Szansa na Sukces do Piosenek Króla!

Tu zamieszczamy i prosimy o materiały graficzne, audio i wideo. Zakaz udostępniania plików wydanych oficjalnie - szczegóły w regulaminie.
Awatar użytkownika
MacJack50

Post autor: MacJack50 »

To byl naprawde najlepszy w tv hold oddany Michaelowi Jacksonowi.Stal na wysokim poziomie , swietne byly uwagi Hirka Wrony i Metza . Po prostu pelen profesjonalizm.Znakomici goscie i znakomita atmosfera.Wlasnie na to czekalem THIS WAS IT !!!To byl wlasnie pokazany Michael jakiego ludzie chca zapamietac :) PERFEKCJA W JEDNYM CALu
Obrazek
"Together we can heal the world and make it a better place."
"GO FOR YOUR DREAMS!"
Awatar użytkownika
vivi

Post autor: vivi »

Lampert-GENIALNIE,Cerekwicka-SUPER,Farna-nawet nieźle.Za to Steczkowska(mimo,że nie mam do niej uprzedzen i bardzo ja szanuję jako artystkę)nie dała rady.Ten koleś od ES,może nie masakra,ale wg mnei mniej niż przeciętnie.I Lampert wygrał(tzn w moim odczuciu) bo pozostał wierny oryginałowi,a to przede wszystkim wielka sztuka zaśpiewać Billie Jean odtwórczo.Aż szkoda,że to nie Cerekwicka towarzyszłyła mu w I just can't stop...
Justine1304

Post autor: Justine1304 »

Mnie się strasznie podobały wypowiedzi tych trzech panów. I prowadzący wiedział o co zapytać i ci dwaj wiedzieli jak na te pytania odpowiedzieć. Byli bardzo dobrze przygotowani. Właśnie! Jeszcze Lambert z Billie Jean był bardzo dobry. Zaskoczył mnie. To trudna piosenka a on dał radę. Jednak' jak dla mnie, nikt nie pobije Justyny Steczkowskiej. Pięknie wykonała Human Nature i końcową piosenkę.
Jak dla mnie to najodpowiedniejszy hołd jaki złożyli polscy wokaliści MJ'owi.
Obrazek
Awatar użytkownika
Mike

Post autor: Mike »

Wszystko super, także tak sądzę, jednak nie potrzebnie wchodzi w różne brudy o dzieciństwie, katalogu itp. lepiej żeby było bardzo dobrze jak za dobrze, i tutaj troszkę przedobrzyli:]
"LIES RUN SPRINTS, BUT THE TRUTH RUNS MARATHONS"- Michael Jackson
Obrazek
http://www.youtube.com/user/ktossomeone
Awatar użytkownika
DirtyDiana1983

Post autor: DirtyDiana1983 »

Widzę,że są porównania do TzG :) Wg mnie Szansa była o niebo lepsza , TzG nie dali rady Jestem miło zaskoczona wykonaniem Kasi Cerekwickiej o czym zapomniałam dodać wcześniej:P
Obrazek

Dziecko może nauczyć dorosłych trzech rzeczy: cieszyć się bez powodu, być ciągle czymś zajętym i domagać się ze wszystkich sił, tego czego się pragnie...
Awatar użytkownika
Wiśnia

Post autor: Wiśnia »

Fajny odcinek , super że nie ruszali życia prywatnego itd. zresztą sam prowadzacy to na koniec podkreślił.
A i chyba Hirek Wrona trochę skłamał mówiąc że MJ nie wybudował parku rozrywki w Wawei bo nie pozwalał mu na to stan finansowy jego konta
Obrazek
http://www.youtube.com/watch?v=-GMyqvkCmgk mój występ z okazji dnia nauczyciela :)
Król popu nie odszedł, zmienił tylko scenę
Awatar użytkownika
DirtyDiana1983

Nie wybudował,bo podobno nie wyrażono na to zgody:/ Ja tak czytałam A jaka prawda, Michael wie najlepiej...
Obrazek

Dziecko może nauczyć dorosłych trzech rzeczy: cieszyć się bez powodu, być ciągle czymś zajętym i domagać się ze wszystkich sił, tego czego się pragnie...
Awatar użytkownika
niespodzianka

Post autor: niespodzianka »

Ja jestem pod wrażeniem występów Andrzeja Lamperta. Zarówno Billie Jean (chociaż w tekście, który mu wyświetlano napisane było "Billy Jean" ;D), jak i I Just Can't Stop Loving You. Drugi utwór popsuła tylko Justyna, strasznie przedłużając każdy dźwięk i wyszło jej z tego wycie.

Kasia Cerekwicka zaczęła świetnie. Podobałoby mi się ogromnie, gdyby tak bardzo nie pozmieniała utworu w drugiej części.

Zawiodła mnie Ewa Farna, bo przekombinowała. Dziewczyna ma świetny głos, ale do Black Or White nie pasujący raczej. Pomyślałam sobie, że z tak mocnym, rockowym głosem świetnie by się sprawdziła wykonując Dirty Dianę lub Give In To Me.

Nie pamiętam, jak się nazywał facet wykonujący Earth Song, ale zmasakrował tę piosenkę. Widać było, że się wczuwa w utwór i wkłada w niego serce, ale nie podobało mi się.

Tak czy siak, jestem bardzo mile zaskoczona, że jednak coś pozytywnego zrobiono w tym programie. W przeciwieństwie do TzG, po Szansie pozostanie mi miłe wspomnienie ;)
Obrazek
Awatar użytkownika
JoannaTempest

Post autor: JoannaTempest »

Steczkowska z góry powiedziala ze daleko jej do Jacksona, i to było piekne z jej strony. Bardzo ladnie powiedziała, trafila w sedno. Ogolnie program o dziwo mi sie podobał choc zazwyczaj nie znosze jak ktoś śpiewa piosenki Michaela . Jak zobaczylam Metza to pomyslałam "oho...zaraz sie zacznie" , ale sie mile pomyliłam. Nie znam kolesia od Billie Jean ale dal radę, świetnie...Farna (oprocz tego ze nie umie sie wysłowic) troche przekombinowala ;/ Earth Song zmasakrowany.....profanacja :wariat:
Awatar użytkownika
m_ary_jane

Post autor: m_ary_jane »

Bardzo mi się podobało. Dobrze wykonane piosenki, mówili na prawdę sensownie i od serca.
Rozśmieszyła mnie tylko Farna tańcząca w łazience i Dangerous z 1992 roku :smiech:
Ogólnie oceniam program bardzo dobrze, na prawdę na wysokim poziomie i też podobnie jak niektórzy uważam że to najlepszy hołd oddany M. jaki widziałam w tv. Przynajmniej nie ma co go porównywać do TZG.
I do tego zanim każdy wykonawca śpiewał piosenkę puszczali fragment oryginału.
Za karzdym razem miałam łzy w oczach. Jakoś, to na mnie tak zadziałało. Szczególnie, że emocje z minionej nocy były wciąż żywe. Bardzo dobrze mi się oglądało.

Jeden minus: Steczkowska. Przedobrzyła.
Obrazek
Awatar użytkownika
Weronika22

Post autor: Weronika22 »

Ja oglądałam tylko will you be there, earth song, black or white bo śnieżyło przez uszkodzoną antene :surrender: Czekam na upload ;-)
Awatar użytkownika
m_ary_jane

Post autor: m_ary_jane »

Weronika22 pisze:will you be there
Aaa! Musiałam coś przegapić! Kto śpiewał? Jak wykonał?

Co prawda włączyłam telewizor trochę po czasie, ale wydawało mi się że zdążyłam prawie na sam początek...Oglądałam od Steczkowskiej.
Obrazek
Awatar użytkownika
Weronika22

Post autor: Weronika22 »

dokładnie nie wiem czy to była will you be there bo okrooopnie śnieżyło o mało co było słychać. Ale chyba Cerekwicka...
Awatar użytkownika
DirtyDiana1983

Steczkowska zaczęła Szanse:)
Obrazek

Justine1304

Post autor: Justine1304 »

m_ary_jane pisze:
Weronika22 pisze:will you be there
Aaa! Musiałam coś przegapić! Kto śpiewał? Jak wykonał?

Co prawda włączyłam telewizor trochę po czasie, ale wydawało mi się że zdążyłam prawie na sam początek...Oglądałam od Steczkowskiej.
Żadnego Will You Be There nie było!
Obrazek
ODPOWIEDZ