??Weronika22 pisze:will you be there
Szansa na Sukces do Piosenek Króla!
- Weronika22
- m_ary_jane
- Weronika22
- DirtyDiana1983
Steczkowska śpiewała Human Nature , ehh Will You be There to by się nikt nie odważył zaśpiewać! A tak nawiasem mówiąc to szacun dla Pani Justyny,że tak ładnie mówiła o MJ-u 

Dziecko może nauczyć dorosłych trzech rzeczy: cieszyć się bez powodu, być ciągle czymś zajętym i domagać się ze wszystkich sił, tego czego się pragnie...
Human Nature - Steczkowska
Billie Jean - Andrzej Lampert
I'll be there - Cerekwicka
Earth Song - Kuźnik
Black or white - Ewa Farna
I just can't stop loving you - Steczkowska i Lampert
Program naprawdę dobry, mimo tego że niektórzy trochę przekombinowali..ale i tak miło się słuchało i tym bardziej doceniało kunszt Michaela
Billie Jean - Andrzej Lampert
I'll be there - Cerekwicka
Earth Song - Kuźnik
Black or white - Ewa Farna
I just can't stop loving you - Steczkowska i Lampert
Program naprawdę dobry, mimo tego że niektórzy trochę przekombinowali..ale i tak miło się słuchało i tym bardziej doceniało kunszt Michaela

1958 - forever...
- Emily & Mike
Ja się dołączam do prośby, niestety nie mogłam obejrzeć... Pluję sobie w brodę przez to i cały dzień o niczym innym nie myślałam ... Ciekawość mnie zżera po takich pozytywnych wypowiedziach tym bardziej.Magican Lipton pisze:Tak więc czekamy na wrzute:P
But they told me
A man should be faithful
And walk when not able
And fight to the end
But I'm only human
A man should be faithful
And walk when not able
And fight to the end
But I'm only human
- DirtyDiana1983
- DirtyDiana1983
Dziekowac Willy :*
JUSTICE 4 MICHAEL!!
Janet Translate -> http://janettranslate.tnb.pl
JJPT -> www.jjpolishteam.fora.pl
Janet Translate -> http://janettranslate.tnb.pl
JJPT -> www.jjpolishteam.fora.pl
Pewnie bede niepopularna, ale jesli od wykonania Steczkowskiej mialoby zalezec czy wyjde dzis w te noc, w to miasto... z pewnoscia zostalabym na kanapie
Lubie kiedy artysta daje cos jeszcze z siebie oprocz techniki. HN wykonane bylo dobrze pod wzgledem wokalnym, ale upelnie bez... jaja.
Cerekwicka chyba powinna wybrac inna piosenke. I'll be there nie pasuje do jej glosu i jakos nie przemawia do mnie zaswpiewane w tej tonacji.
Natomiast Lampertowi zdecydowanie uwierzylabym, ze Billie Jean nie byla jego kochanka

Cerekwicka chyba powinna wybrac inna piosenke. I'll be there nie pasuje do jej glosu i jakos nie przemawia do mnie zaswpiewane w tej tonacji.
Natomiast Lampertowi zdecydowanie uwierzylabym, ze Billie Jean nie byla jego kochanka

"Would you hold my hand,
If I saw You in heaven..."
If I saw You in heaven..."