Impreza / after party 28.10 po TII w Multikinie w Złotych T.

Pomysły na spotkania fanów, imprezy MJówkowe, zloty, opisy przeżyć po nich, zaproszenia na imprezy itp.

Ankieta na ten temat (więcej info w poście poniżej).

Idę do kina a potem na imprezę.
9
28%
Nie idę do kina, za to idę na imprezę.
6
19%
Idę do kina ale na imprezę - wątpliwa sprawa.
14
44%
Nie idę do kina ani na imprezę.
3
9%

Liczba głosów: 32

Awatar użytkownika
SZEŚĆSETBANIEK

Post autor: SZEŚĆSETBANIEK »

777 pisze:Co do utworu to ciężko powiedzieć, ponieważ nie mam tej nowej składanki TII.
Jak ją sprezentujecie mi lub pożyczycie to mogę pościć. Ważne aby był oryginał. No i jak wiadomo oryginalne CD lepiej laser czyta.
O.K. mogę pożyczyć. Bez problemu kupiłam w empiku. Tylko mam nadzieję, że wróci do mnie w doskonałym stanie. Nie znam jeszcze Twoich zdolności DJowych, więc PLEASE Ostrożnie.

A co do ilości osób, które piszą się na imprezę... mam nadzieję, że wszyscy deklarujący się przyjdą. Bo właśnie wróciłam z Bollywood Lounge, gdzie odbyło się bicie rekordu Thrillera i chyba byłam tam jako jedyna z forum, tzw. jednoosobowa grupa reprezentacyjna... Chociaż była informacja o imprezie na forum, w lokalnych zlotach.
Ale spoko, było, minęło... może nie ta godzina...
W każdym razie DJ Erwin moja obecność jest 200 procentowa. Nawet jak się rozchoruję, to przyjdę z łóżkiem, lub odwiedzę Was jako Zombie. :D
Obrazek Obrazek Obrazek
Awatar użytkownika
777

Post autor: 777 »

SZEŚĆSETBANIEK pisze:Nie znam jeszcze Twoich zdolności DJowych, więc PLEASE Ostrożnie.
Kochana, przede wszystkim to ja jestem kolekcjonerem, więc płyty - CD a tym bardziej vinyle to jak oczka w głowie. Zresztą na MJowiska nigdy nie brałem arcy-rarytasów tak na wszelki wypadek.
SZEŚĆSETBANIEK pisze:Bollywood Lounge, gdzie odbyło się bicie rekordu Thrillera i chyba byłam tam jako jedyna z forum, tzw. jednoosobowa grupa reprezentacyjna... Chociaż była informacja o imprezie na forum, w lokalnych zlotach.
Ale spoko, było, minęło... może nie ta godzina...
No faktycznie pisaliście coś o tym.
Coś czuję, że fani zaczynają się powoli przejadać od tych imprez.
No więc tylko ta w środę i do grudnia.
SZEŚĆSETBANIEK pisze:W każdym razie DJ Erwin moja obecność jest 200 procentowa. Nawet jak się rozchoruję, to przyjdę z łóżkiem, lub odwiedzę Was jako Zombie.
Hehe, no tak. Ale jak się rozchorujesz to tego, no … bo nas pozarażasz.
A jeśli wszystko będzie cacy to mam nadzieje, że zarazisz salę swoim „IIIIIIIIIIIIIHIIIIIIIIIIIII”
Bo generalnie liczę na 3 rzeczy: na Was, na cykliczny charakter imprezy MJ Music Night organizowanej przeze mnie oraz na nieodzowny element imprezy: Twoje IIIIIIIIIIIIIHIIIIIIIIIIIII na całą salę.
Obrazek
Awatar użytkownika
Mike

Post autor: Mike »

Ja także sie pojawiam:D DJ Erwin może na moją osobę liczyć i zabawę także przy jego DJowaniu:D i może ten Bonusik zrobimy jak bedzie troszke ludu...:) Wiesz o co kaman:D
"LIES RUN SPRINTS, BUT THE TRUTH RUNS MARATHONS"- Michael Jackson
Obrazek
http://www.youtube.com/user/ktossomeone
Awatar użytkownika
777

Post autor: 777 »

Mike pisze:Ja także sie pojawiam:D DJ Erwin może na moją osobę liczyć i zabawę także przy jego DJowaniu:D
No to super. I jakbyś mógł zapodaj info na swojej stronie (w mailu masz treść) oraz na gronie.
Z góry dzięki
Mike pisze:i może ten Bonusik zrobimy jak bedzie troszke ludu...:) Wiesz o co kaman
O stary, no ja liczę na to / znaczy się na Ciebie. Bo w końcu na MJowisku tego nie było.
Obrazek
Awatar użytkownika
crescendo

Post autor: crescendo »

Jak Sześćsetbaniek będzie i IIIHIII to ja w takim razie też :D
soulsation

Post autor: soulsation »

Hej,jestem nowy w Warszawie ,od jutra tam mieszkam ,pracuje w Złotych tarasach ,z checią poznalbym nowych fanów MJa.od jutra do połowy miesiaca nie będe miał neta,więc podaje nr tel.660 968 297.Na This is it ide 28ego i 29ego:)DZwoncie ,i piszcie:)
roberto

Post autor: roberto »

Mike pisze:Ja także sie pojawiam:D DJ Erwin może na moją osobę liczyć i zabawę także przy jego DJowaniu:D i może ten Bonusik zrobimy jak bedzie troszke ludu...:) Wiesz o co kaman:D
o witam pana panie Marku . Mike miło że będziesz na afterku czym więcej nas tym lepiej. i niewiem o jaki bonusik chodzi ,ale chętnie popatrze :-o

PS. czy ktoś z was mógłby wziąć aparat ,fajnie by było mieć zdjęcia z wami wszystkimi :mj:
MICHAEL -na zawsze pozostaniesz w moim sercu - Przyjacielu
Awatar użytkownika
SylwuniA

Post autor: SylwuniA »

Ja na imprezie bede napewno i zabieram siostre z kolezanka :) nie moge sie doczekac :-)
a na film ide w sobote hehe :)
ObrazekObrazekObrazek
Awatar użytkownika
tancerz

Post autor: tancerz »

Mike pisze:może ten Bonusik zrobimy jak bedzie troszke ludu...:) Wiesz o co kaman:D
Twój Tribute dla MJ w postaci tańca?
http://michalkrawiec.iportfolio.pl/
NASZ PIERWSZY TANIEC NA WESELU :)
http://www.youtube.com/watch?v=cEQN4965I4A
It's all for love L.O.V.E
Awatar użytkownika
Jeanny100

Post autor: Jeanny100 »

Robercie TY nie wiesz o co kaman?A ja wiem o jaki bonus Mikowi chodzi-zapewne o coś w stylu efektownego występu który kolega miał zademonstrować na Mjowisku ale nie wiedzieć czemu zrezygnował.Mike mam do Ciebie prośbę zresztą pewnie więcej osób by się dołoączyło a mianowicie chodzi o fakt archiwacji twoich występów w postaci fotek tudzież video.Wiesz oprócz warszawiaków nam tyż się coś należy czyż nie??? ;-) No to czekam na jakiś filmik na youtubie z twoim występem Mike ;-)
Obrazek

Post autor: Mental »

widzę, że gruba impreza się szykuje. :]
roberto

Post autor: roberto »

też tak sądzę :party: to do jutra ludzie :dance:
MICHAEL -na zawsze pozostaniesz w moim sercu - Przyjacielu
E2

Post autor: E2 »

hura udało mi się wszystko tak zorganizować, że będę mogła się pojawić na imprezie-na krótko niestety, ale już się cieszę, że w końcu Was poznam. Zabieram koleżanki spoza forum Liczymy na świetną zabawę Do zobaczenia
Awatar użytkownika
Nekro

Post autor: Nekro »

Było zaaaaaaaaaaajefajnie:) Erwinku, świetnie dobierałeś kawałki a Mike hehe ten występ no świetnie Ci to wyszło ;-) W 100% zadowolony:)
Awatar użytkownika
SylwuniA

Post autor: SylwuniA »

bylo super :dance: wytanczylysmy sie za wczasy :-) Dj swietnie grales.Bardzo mi sie podobało. DZIEKUJEMY za wspaniala impreze :*
pozdrawiam wszystkich :-) :-) :mj:
ObrazekObrazekObrazek
ODPOWIEDZ