Czego chcielibyście się dowiedzieć o Michaelu?
Moderatorzy: DaX, Sephiroth820, MJowitek, majkelzawszespoko, Mafia
A mnie bardzo interesują jego dłonie, które były piękne
Czy były delikatne czy szorstkie?
Tak samo ze skórą na twarzy - szorstka czy gładka.
Jaka była jego ulubiona guma do żucia (bo z tego co oglądałam na filmach/filmikach żuł ją dośc często)?
I czy naprawdę lubił czerwony kolor?
Takie przyziemne rzeczy...
Czy były delikatne czy szorstkie?
Tak samo ze skórą na twarzy - szorstka czy gładka.
Jaka była jego ulubiona guma do żucia (bo z tego co oglądałam na filmach/filmikach żuł ją dośc często)?
I czy naprawdę lubił czerwony kolor?
Takie przyziemne rzeczy...
-
- Emily & Mike
-
w Blood on the Dance Floor jest pokazane troche tanca towarzyskiego Mike'a, a także w Smooth CriminalGoya pisze:Ja jestem ciekawa tego jak Michael tanczyl z kobietami, taniec towarzyski itp. Bo wiadomo, ze byl swietnym tancerzem w swojej dziedzinie, widzialam tylko jak probowal tanczyc z niektorymi fankami na scenie, hehe, ale to troche inna historia :)
'Prince...BEST?...The Gold Experience...BETTER!...In concert...perfectly FREE...On record...SLAVE...Get Wild...Come...Peace...Thank u!'
Ja chciałabym wiedzieć jak się czuł na scenie z fankami "wprowadzanymi" w czasie gdy śpiewał.Co czuły fanki widać doskonale ale co czuł Michael w objęciach dziewczyny która ma to niezwykłe szczęście i możliwość poczuć blisko siebie Michaela.Zastanawiam się również czy dziewczyna była wybierana przed koncertem i czekała na ten moment czy ochrona wybierała przypadkowo dziewczynę z pierwszych rzędów i wprowadzała na scenę?
Widziałam również na youtube filmik o bardzo słabej jakości,zdarzenie miało miejsce w czasie koncertu w Argentynie.Wprowadzono na scenę bardzo ładną dziewczynę w blond długich włosach,dziewczyna w pewnym momencie pocałowała Michaela w usta i ...on wcale się nie bronił.
Jeśli chcecie zobaczyć wpiszcie w wyszukiwarce youtuba Michael Jackson - Argentina Kiss Footage 1 oraz Michael Jackson - Argentina Kiss Footage 2
Ale szczęściara!Myślę że większość już to pewnie widziała - ja kiedy go oglądam myślę że dziewczyna w jakiś sposób Michaelowi się spodobała.A co wy myślicie?
Widziałam również na youtube filmik o bardzo słabej jakości,zdarzenie miało miejsce w czasie koncertu w Argentynie.Wprowadzono na scenę bardzo ładną dziewczynę w blond długich włosach,dziewczyna w pewnym momencie pocałowała Michaela w usta i ...on wcale się nie bronił.
Jeśli chcecie zobaczyć wpiszcie w wyszukiwarce youtuba Michael Jackson - Argentina Kiss Footage 1 oraz Michael Jackson - Argentina Kiss Footage 2
Ale szczęściara!Myślę że większość już to pewnie widziała - ja kiedy go oglądam myślę że dziewczyna w jakiś sposób Michaelowi się spodobała.A co wy myślicie?
hehe, no cóż po takich akcjach świetnie widac, że MJ nie był gejem ani pedofilem ale normalnym facetem, ja oglądałam inną fankę co sie rzucała na MJ i też była ładną dziewczyną i w komentarzach wszyscy pisali, że MJ miał "boner" jeśli wiecie o czym mowa w każdym razie też to zauważyłam a jeszcze miał te spodnie swoje słynne złote
Dobre pytanie. Na pewno nie będziemy wiedzieć jak się czuł, można się tylko domyślaćB.Crow pisze:Ja chciałabym wiedzieć jak się czuł na scenie z fankami "wprowadzanymi" w czasie gdy śpiewał.Co czuły fanki widać doskonale ale co czuł Michael w objęciach dziewczyny która ma to niezwykłe szczęście i możliwość poczuć blisko siebie Michaela.Zastanawiam się również czy dziewczyna była wybierana przed koncertem i czekała na ten moment czy ochrona wybierała przypadkowo dziewczynę z pierwszych rzędów i wprowadzała na scenę?
ale ja myślę, że trochę tam się wstydził pocałunków, tego co dziewczyny szepczą mu do ucha ale też był pewnie
dumny i cieszył się z tego, że spełnia marzenie wielu kobiet:)
Ja to bym chciała wiedzieć o tym czy śpiewał dzieciom swoje piosenki.
Czy siedział sobie tak zwyczajnie z nimi, a one prosiły go żeby zaśpiewał np "Billie Jean", a on śpiewał.
xx
http://mjgraph.blogspot.com/ moje grafiki
http://mjgraph.blogspot.com/ moje grafiki
[quote="Marie"][quote="B.Crow"]Ja chciałabym wiedzieć jak się czuł na scenie z fankami "wprowadzanymi" w czasie gdy śpiewał.Co czuły fanki widać doskonale ale co czuł Michael w objęciach dziewczyny która ma to niezwykłe szczęście i możliwość poczuć blisko siebie Michaela.Zastanawiam się również czy dziewczyna była wybierana przed koncertem i czekała na ten moment czy ochrona wybierała przypadkowo dziewczynę z pierwszych rzędów i wprowadzała na scenę?
Ochrona wyciągała pierwszą z brzegu dziewczyną z za barierki i wciągała ją na scenę ( choć prasa pisała jak to prasa że dziewczyny idą z ochroniarzami przed koncertami do łóżka by zostać wybraną). Napewno był zadowolony inaczej powiedziałby: Stop, dosyć tego to jakaś masakra.
Ochrona wyciągała pierwszą z brzegu dziewczyną z za barierki i wciągała ją na scenę ( choć prasa pisała jak to prasa że dziewczyny idą z ochroniarzami przed koncertami do łóżka by zostać wybraną). Napewno był zadowolony inaczej powiedziałby: Stop, dosyć tego to jakaś masakra.
Urszula pisze:Ochrona wyciągała pierwszą z brzegu dziewczyną z za barierki i wciągała ją na scenę ( choć prasa pisała jak to prasa że dziewczyny idą z ochroniarzami przed koncertami do łóżka by zostać wybraną).
Karen F. gdzies pisała, że świta MJ miała absolutny zakaz sypiania z Jego Fankami i Fanami :) (to w teorii a w praktyce pewnie różnie bywało:)
Impossible is nothing when it comes down to Michael. I know what I'm saying..
Chciałabym się dowiedzieć, jak wpadł na pomysł tego swojego:
"hee hee!"
Albo tego... czkania (?) XD (patrz: piosenka Who is it)
Dlaczego rozstał się z Preslejówną?
Jakim szamponem mył włosy, jak je układał? ;p
O której chodził spać?
Czy stresował się przed występami?
Gdzieś oglądałam filmik, gdzie mówił: "I hate to tour" czy coś takiego. Oni kazali mu nie mówić o złych rzeczach, więc powiedział: "I love to tour".
Chciałabym się z nim spotkać (ta, tak jak każdy z nas) na jeden dzień z pogadać, potańczyć, pośpiewać, powygłupiać się... ;(
"hee hee!"
Albo tego... czkania (?) XD (patrz: piosenka Who is it)
Dlaczego rozstał się z Preslejówną?
Jakim szamponem mył włosy, jak je układał? ;p
O której chodził spać?
Czy stresował się przed występami?
Gdzieś oglądałam filmik, gdzie mówił: "I hate to tour" czy coś takiego. Oni kazali mu nie mówić o złych rzeczach, więc powiedział: "I love to tour".
Chciałabym się z nim spotkać (ta, tak jak każdy z nas) na jeden dzień z pogadać, potańczyć, pośpiewać, powygłupiać się... ;(
Sygnaturka i avek wykonane przez Pointrox. Dziękuję ;]
'But if Rooselvelt was livin' he wouldn't let this be, no, no!' (Michael Jackson; They don't care about us)