REQ: JACKSONMANIA - wizyta w Polsce'96 - POLSAT - MPEG2/VOB
też mi sie tak wydaje. nie dam sobie ręki uciąć, ale z tego co pamiętam, to miałam ten koncert cały na vhs i nawet rozsyłałam kopie fanom z innych krajów... ale to było tak dawno, ja moją kolekcję rozdałam dobrych parę lat temu i nie mam jak tego teraz sprawdzić...Hmm, zdawało mi się, że w okolicach 1997-1999 r. Polskat puszczał ten konert w całości. Może się mylę, bo już dokładnie nie pamiętam.
Ojojoj... Tak, koncert z Polski był transmitowany w całości, ale jedynie przez radio. W telewizji na Polsacie, owszem, był duży program o Michaelu i jego pobycie w PL, ale z koncertu tylko wyemitowano The Way You Make Me Feel i Heal The World.
W całości emitowano koncert z Seulu, Helsinek, Goothenburga i Monachium. Ten ostatni nawet miał być wydany na DVD wraz z materiałami zza kulis- nawet poprawiono dźwięk, ale Michael w końcu się rozmyślił, bo nie był z siebie zadowolony. Koncert z Seulu wyszedł na VHS, ale tylko w Korei.
Wierzcie mi, gdyby polski koncert był w przeszłości w telewizji, ktoś z nas by go już umieścił. Jest tu wielu fanów z naprawdę długim stażem.
edit:
Tu:
http://en.wikipedia.org/wiki/HIStory_World_Tour
Macie info nt. koncertów z trasy, które zostały wyemitowane w całości lub prawie w całości.
W całości emitowano koncert z Seulu, Helsinek, Goothenburga i Monachium. Ten ostatni nawet miał być wydany na DVD wraz z materiałami zza kulis- nawet poprawiono dźwięk, ale Michael w końcu się rozmyślił, bo nie był z siebie zadowolony. Koncert z Seulu wyszedł na VHS, ale tylko w Korei.
Wierzcie mi, gdyby polski koncert był w przeszłości w telewizji, ktoś z nas by go już umieścił. Jest tu wielu fanów z naprawdę długim stażem.
edit:
Tu:
Macie info nt. koncertów z trasy, które zostały wyemitowane w całości lub prawie w całości.
Bitter you'll be if you don't change your ways
When you hate you, you hate everyone that day
Unleash this scared child that you've grown into
You cannot run for you can't hide from you
When you hate you, you hate everyone that day
Unleash this scared child that you've grown into
You cannot run for you can't hide from you
-
Zgadza sie! Poczytajcie inne posty np ten o Koncercie z Bemowa i wszystko jasne! Polsat nigdy nie wyemitowal koncertu w calosci bo nigdy nie zaplacil tyle kasy by to zrobic zreszta Michael by na to nie pozwolil skoro z Monachium nie byl zadowolony a przeciez to wspaniale show! On i nocturne production ma/mial wszelakie prawa do koncertow i jakis Polsat mial i ma g..do gadania w tej kwesti.Stac ich bylo wraz z Rfmfm na dwa kawalki i to wszystko! Cud ze w ogole koncert sie odbyl w Polsce bo to byla kwota cos ponad milion USD a na tamte czasy to byl kosmos! ale udalo sie tylko nie z zyskow z biletow tylko ogolnej promocji trasy i sprzedazy plyt itp.kaem pisze:Ojojoj... Tak, koncert z Polski był transmitowany w całości, ale jedynie przez radio. W telewizji na Polsacie, owszem, był duży program o Michaelu i jego pobycie w PL, ale z koncertu tylko wyemitowano The Way You Make Me Feel i Heal The World.
edit:
Tu:
- Weronika22
http://www.youtube.com/watch?v=hROGeUr_TQU prosze tam bedziesz miał do pobrania link do dłuższej wersji.
Annie Are You Ok
So, Annie Are You Ok
Are You Ok, Annie
So, Annie Are You Ok
Are You Ok, Annie