Spotkania fanów w Poznaniu

Pomysły na spotkania fanów, imprezy MJówkowe, zloty, opisy przeżyć po nich, zaproszenia na imprezy itp.
weronika_poznan

Post autor: weronika_poznan »

jenny100
spieszyc się z płytą nie będę. ale zgadzam się - sony robi siano w nieładny sposób. majkel się wścieka tam na górze, biedak. tak bardzo nie cierpiał półproduktów.... no nic. nie oceniam chętnych lub już posiadających, cholernie rozumiem. ale pazerność ludzka granic nie zna... nie fair.

dlatego chętnie posłucham zgranych piosenek. :) odwdzięczyć się mogę tylko płytą cd z The Wiz. Zgrywaną z winyla :). Uwielbiam jej słuchać, lubie te klimaty.

pozdrooo
Primum non nocere.
Awatar użytkownika
Jeanny100

Post autor: Jeanny100 »

Agni z tego co wiem to kilka osób chciało się spotkać już o godzinie 18.00.Ja jestem wolna od 17.30 więc możemy się spotkac też kilka minut przed seansem jeśli ktos wyraźi chęci.
Weroniko możesz się odwdzięczyć np.tak: :piwo:

Moje plany trochę się zmieniły i jestem wolna od 15.30
Zajebiaszczo gdyby nie fakt że This Is It jest już pojutrze a tu nadal zero konkretów.Rozumiem że czekacie aż ja ustalę jakis plan he? nenene
Obrazek

Post autor: Agni »

Ja, jeśli wszystko pójdzie po mojej myśli, będę ok. 18.30 na Dębcu :P
Last

Minun sydämeni kuuluu Suomelle.
Obrazek
weronika_poznan

jenny!
nie ma demokracji! trzeba huknąc w stół ! o tak: :mlotek:

anita baker "you're my everything" piosenką dnia :)
Primum non nocere.
Awatar użytkownika
Jeanny100

Agni pisze:Ja, jeśli wszystko pójdzie po mojej myśli, będę ok. 18.30 na Dębcu :P
Agni w takim razie możesz wpaść do mnie ponieważ ja mieszkam na Dębcu a i tak nie wiadomo ile osób się zdecyduje na spotkanie przed kinem.Raczej większość chce się spotkać po kinie.Masz chyba numer mojego koma więc daj znać jakby co. ;-)
Obrazek

Post autor: insomniaof »

hmm... wybaczcie, że nie czytam tematu, ale około 18 będę w piątek w poznaniu i chciałam zapytać czy nie szykujecie czasem jakiegoś spotkania? ;-) mogłabym W KOŃCU wpaść
Obrazek
last.fm
"Cause Billie Jean is waiting there for you"
Awatar użytkownika
Jeanny100

Mogłabyś przeczytać temat i nie śmietniczyć w wątku nenene
My tu gadu gadu o środowym spotkaniu a ty ni z gruchy ni z pietruchy wyskakujesz że nie czytasz tematu i jeszcze mamy Ci wybaczyć :zly:
Kochani kontynuujmy wątek spotkania środowego ;-)
Obrazek

Post autor: insomniaof »

w takim razie nie przeszkadzam w tej poważnej rozmowie i nie odzywam się ...
Obrazek
last.fm
"Cause Billie Jean is waiting there for you"
weronika_poznan

yyy...
wszyscy my tu nadajemy się na zbiorowy kurs asertywności... :-)
ale i tak nas wszystkich kocham nenene
może właśnie zaśmieciłam, ale nie mogłam się powstrzymać... glupija
Primum non nocere.
Awatar użytkownika
Agni

Post autor: Agni »

Jeanny100, mam, mam :P
No zobaczę jeszcze ;)
Last

Minun sydämeni kuuluu Suomelle.
Obrazek
Awatar użytkownika
MJ_Angel

Post autor: MJ_Angel »

Jeanny100 mogłabyś nie odstraszać nowych ludzi próbujących wkręcić się do grupy? Ej weź w końcu wrzuć na luuz bo ostatnio przesadzasz ze swoimi wypowiedziami :-/
insomniaof przeczytaj ostatnie 2 str tematu i będziesz wszystko wiedzieć ;-) ja nietety nie wiem czy będę na spotkaniu przed ani po. cholerna chemiaa w czwartek..;/
Obrazek
Awatar użytkownika
Jeanny100

Ja odstraszam nowych ludzi?Ja nikogo nie odstraszam-wręcz przeciwnie jak były organizowane spotkania to bardzo często ja przekopywałam te kilka stron w poszukiwaniu i dotarciu do fanów żeby informować ich o spotkaniach.Robiłam to w celu większej integracji często też telefonicznie więc lepiej zejdź ze mnie.A jak kogoś bardzo integracja interesuje to chyba wie jak trafić na mjpolishteam do działu spotkania fanów.

P.S. I mam nadzieję że doczekam się moich trzech filmów DVD na najbliższym naszym spotkaniu 28 października.A zresztą jak widzę powieliłaś koleżance insomniaof to samo co ja napisasałam a sama mnie atakujesz.Ja Ciebie nie zmuszam do swojej osoby więc zastanów się nad tym co piszesz. :ziew:
Obrazek

oł noł. tu jest jak w prawdziwej rodzinie ... :)
każdy chce dobrze tylko za cholerę nie wychodzi...
nie kućcie się dziuby. życie za krótkie...
a majkel patrzy i płacze...

ps. coś czuję, że nadziejecie mnie na pal za to wtrącanie się ... ;-) będzie plutonik.... :snajper: :snajper: :snajper:
pps. basia! a może po seansie zbiorowy relaks a'la majkel? Ty wiesz co... twoja najczęściej cytowana, spleśniała...
Primum non nocere.
Awatar użytkownika
MJ_Angel

Post autor: MJ_Angel »

weronika_poznan spoko nikt (chyba) jeszcze nie strzela xPP
ja sie kłócić nie miałam zamiaru.. po prostu uważam że niektóre rzeczy należy wyrażać w bardziej subtelny sposób. Przepraszam wszystkich za zaistniałą sytuację... Pisać więcej tutaj nie będę bo przeszkadzam jak widać.
Obrazek
Awatar użytkownika
martynafan

Post autor: martynafan »

Ja również w środę byłabym chętna do spotkania przed seansem ;-) ok 17-18 :)
'W świecie pełnym nienawiści ciągle musimy mieć nadzieję. W świecie pełnym zła, wciąż musimy być pełni otuchy. W świecie pełnym rozpaczy, nadal musimy mieć odwagę, by marzyć. W świecie zanurzonym w nieufności, my ciągle musimy mieć siłę, by wierzyć.'
ODPOWIEDZ