Thrill the world 2010

Pomysły na spotkania fanów, imprezy MJówkowe, zloty, opisy przeżyć po nich, zaproszenia na imprezy itp.

"Thrill the world 2009" w Krakowie?

Czas głosowania minął pt, 25 wrz 2009, 17:10

Głupi pomysł, kolejny FM, na pewno nie wezmę w tym udziału
1
3%
Pomysł ok, jeśli mi się uda - będę
28
70%
I'm in!
11
28%

Liczba głosów: 40

Awatar użytkownika
anialim

Post autor: anialim »

powoli tworzy się album ze zdjęciami Dziękuję MadziaLence i Magdzie za wysłane zdjęcia.
Co do Oprah, w najbliższą środę w jej programie ma być o TTW, dlatego centrali zależało, żeby jak najszybciej jakiekolwiek zdjęcia/wideo już przesłać. Co oczywiście nie oznacza, że akurat nas pokażą, ale... :)
a, w końcu uaktualniłam bloga --> http://ttw09krakow.blogspot.com/
Awatar użytkownika
MJ1958

Post autor: MJ1958 »

Wyglądaliście świetnie, taniec super...tylko ta ciemność, która nie pozwoliła na filmowanie na odpowiednim poziomie

MadziaLenka pisze:teraz mnie właśnie naszedł taki pomysł:D
co myslicie o tym by "nasz" układ zatańczyc w weekend na rynku:>??
w konu hallowen jest:D:P
Rewelacyjny pomysł :happy: ja już szykuję sprzęt. Nawet jak nie będzie można tańczyć, to przecież można się SPOTKAĆ!!!

A tu jest coś nowego z TTW http://www.youtube.com/watch?v=OyFTCqz3Jfk
Somewhere Ower the Rainbow...
Awatar użytkownika
Beti_90

Post autor: Beti_90 »

A mógłby ktoś wrzucić filmik z próby, bo wiem że była nagrywana, a wyszło nam fajnie i było jasno, więc wszystko będzie widać, jak ktoś ma to niech wrzuci, proooosze, prosze, prosze :)
Awatar użytkownika
bamka89

Post autor: bamka89 »

Hej wszystkim, jak obiecałam zapisałam sie na forum. Chciałam wam dziewczyny podziękować nie wymieniam po nikach bo jescze was dobrze nie znam ale ogólnie podziękować za próby, nauczenie mnie układu, za świetny make up i wszystkim bez wyjątku czyli tobie też Rodzyn za ekstra zabawę i niesamowitą atmosferę na Thrill the world w Carpe zabawa byla przednia, tańczyło mi się z wami super i mam nadzieje na więcej takich imprez w równie doborowym toważystwie.
Jest też druga sprawa wpadłam na pomysł razem z madisson, żeby umówić się na juwenalia i też poprzebierać się za zombiaki a i przy okazji może byśmy sobie potańczyli.Napiszcie co o tym pomyśle sądzicie.

Pozdrawiam Asia B.
Awatar użytkownika
anialim

Post autor: anialim »

film z prób wrzucę przy najbliższej okazji.
Zdaję się, że Gocha mimo wszystko była jedyną, która imprezę opuściła w pełnym umundurowaniu :D Dlatego - sorry Gocha - musiałam:
Obrazek
Awatar użytkownika
MadziaLenka

Post autor: MadziaLenka »

a ja mam takie pytanie: nie znalazł ktos dwóch albo chociaż jednego pędzla do make up i sypkiego bardzo jasnego pudru?? dzis zbierajac sie na uczelnie chcialam wziac ze soba rzeczy ktore pozyczalam od znajomych na wystep i im oddac no i zauwazyłam ze nie mam tych rzexzy o ktorych przed chilka wspominałam:( jakby ktos znalaz to bardzo prosze o kontakt:)
HE'S not coming back
Because he's SLEEPING WITH ME !!!!!
Awatar użytkownika
gosieq

Post autor: gosieq »

Eh, znowu z opóźnieniem sporym, ale kij tam xP że-niby miałam trochę roboty.

Moja przydługa lista ^^
Otóż, za to, co miało miejsce w weekend baaaardzo dziękuję:

1. Anialim - Aniu, planuję w najbliższym czasie w Naszym Pięknym Mieście wznieść pomnik na Twoją cześć, więc się nie zdziw, jak gdzieś kiedyś się na niego natkniesz. Będziesz wiedziała, czyja to sprawka :>
Z resztą widzisz, że wszyscy tutaj by Cię na rękach nosili za to, co zrobiłaś, Maj Dir ;) ogromny szacun i buziol ode mnie za to :*

Aha! No i dziękuję, że zaczekałaś ze mną na panów od telefonu. Wprawdzie nie okazali się groźnymi gwałcicielami, ale nie chciałam się z nimi sama spotykać :P
I jeszcze dziękuję za wspólne powroty ^^

2. Aokins - ogromny pokłon w Twoją stronę japrosic za cierpliwość, wytrwałość i za to, że potrafiłaś tak szybko nauczyć ludzi układu - wow! :D
No i w ogóle za bycie takim pozytywem. Przynajmniej dla mnie. Zawsze jak Cię widziałam, miałam banana na ryjku. Tak po prostu :)

3. Madzia06 - za zwrócenie mojej uwagi na szczegóły, których ja pod uwagę nie wzięłam, a to one robią największe wrażenie :)
Aha, no i za umilanie czasu w przerwach ćwiczeniem majkelowych ruchów. Fajnie się na Ciebie patrzyło, super Ci idzie!

4. Marie - Marie...Marie, Złotko, co ja mam Ci napisać? xD Cieszę się, że zapewniłam Ci rozrywkę w McDonald's xD
Mam nadzieję, że dojechałaś do domciu bez problemów.
Nie miej mi za złe, że "nie wierzę" ;D obiecuję sms'a, jak się zdziwię! xP

No i SI JU SUN, mam nadzieję. A narazie buziol do Ciebie leci :*

5. madisson, Iza...i kilka innych osób - za wszystkie miłe słowa na próbach i w Carpiu, bo dały mi masakrycznego kopa, motywację i wiarę w to, że jednak nie schrzanię tego układu ^^'
No i w ogóle dzięki Wam miałam banana na twarzy xD :*

6. MadziaLenka & Madzia06 - za salki japrosic i to jakie!

7. Wszyscy, którzy tańczyli - za to, że tam byliście :D a szczególnie Naszemu Rodzynkowi! xD jedynemu Facetowi, który zdecydował się dołączyć! Respect, memek ;)
UWIELBIAM WAS! :D

8. Dziewczęciu, którego nicka nie znam, ale pewnie będzie wiedziała, że o nią chodzi - za użyczenie kosmetyków i pomalowanie mi piknie oczków :*

Dobra, to chyba +/- tyle. Dziękuję jeszcze raz, jesteście wielcy ;D

anialim pisze:Zdaję się, że Gocha mimo wszystko była jedyną, która imprezę opuściła w pełnym umundurowaniu :D Dlatego - sorry Gocha - musiałam:
Obrazek
AAAAAHAHAHA!! xD Nie ma sprawy, Aniu xD Dzięki za to foto. A co ja się będę obcinać?! Byłam zombie i się wczułam w rolę. Straszyłam...ok, bez ściemy - rozweselałam ludzi (mam wrażenie, że na czele z Marie xD) swoim imidżem jeszcze jakiś czas po całej akcji. A co! :P Choć przyznam, że reakcje ludzi były miejscami dość dziwne.. Otóż, jak się okazuje, pierwsze, co robią niektórzy widząc zombie na Floriańskiej, to... tadam: pytają, czy przypadkiem nie ma do sprzedania chleba? 0.0 przyznam, że nie rozkminiłam tego kolesia.. ^^
Obrazek
Obrazek
Awatar użytkownika
Piotrusia Pani

Post autor: Piotrusia Pani »

MadziaLenka pisze:teraz mnie właśnie naszedł taki pomysł:D
co myslicie o tym by "nasz" układ zatańczyc w weekend na rynku:>??
w konu hallowen jest:D:P

Jestem za! A co z ewentualną powtórką w Carpe Diem w Halloween, o czym kiedyś wspominała Anialim?
Awatar użytkownika
madzia06

Post autor: madzia06 »

anialim pisze:film z prób wrzucę przy najbliższej okazji.
Zdaję się, że Gocha mimo wszystko była jedyną, która imprezę opuściła w pełnym umundurowaniu :D Dlatego - sorry Gocha - musiałam:
- nenene haha ja z moni wracalysmy nocnym na bieżanów w pelnym make up'ie ,monia zalozyla gacie tylko a ja tak jak tanczylam tak weszlam do autobusu:p dziwnie i niedowierzanie patrzyli sie jednak tylko ci trzeźwi,których bylo dość mało jak na cały autoobus:p reszta pewnie pomyslala,ze im sie cos przyśniło:p
"Człowiek, który nie ma pasji, w moim prywatnym rankingu, jest trochę jak inwalida drugiej grupy." Kuba Wojewódzki

Obrazek
Awatar użytkownika
madzia06

Jestem za! A co z ewentualną powtórką w Carpe Diem w Halloween, o czym kiedyś wspominała Anialim?
Madzialence chodzilo nie konkretnie o weekend tylko wlasnie o te impreze piatkowa- zebysmy sie przebraly w stroje doth na pt i zatanczyly znow w Carpe,ew.na rynku przed lub po imprezie :) :knuje:

nie wiem co z tzn 'oficjalna' powtórka thrillera w Carpe,jednak jak wspomnialam i do czego nawołuje- przebierzmy sie w stroje z thrillera na piatkowa impreze- mysle,ze jak sie juz tam zjawimy (nawet bez zapowiedzi-mozna sie przebrac nawet w kiblu na miejscu,nikt nam nie zabroni przecie) ) to nie bedzie problemu z 'zalatwieniem' u dj'a tego kawalka:) halloween jest,wiec warto wykorzystac stroje do sytuacji i tanca:p :jachce:
bamka89 pisze:Jest też druga sprawa wpadłam na pomysł razem z madisson, żeby umówić się na juwenalia i też poprzebierać się za zombiaki a i przy okazji może byśmy sobie potańczyli.Napiszcie co o tym pomyśle sądzicie.
-super pomysl,jestem za!:D

a ja mam takie pytanie: nie znalazł ktos dwóch albo chociaż jednego pędzla do make up i sypkiego bardzo jasnego pudru?? dzis zbierajac sie na uczelnie chcialam wziac ze soba rzeczy ktore pozyczalam od znajomych na wystep i im oddac no i zauwazyłam ze nie mam tych rzexzy o ktorych przed chilka wspominałam:( jakby ktos znalaz to bardzo prosze o kontakt:)
oj niestety nie widzialam:(

gosieq pisze:Choć przyznam, że reakcje ludzi były miejscami dość dziwne.. Otóż, jak się okazuje, pierwsze, co robią niektórzy widząc zombie na Floriańskiej, to... tadam: pytają, czy przypadkiem nie ma do sprzedania chleba? 0.0 przyznam, że nie rozkminiłam tego kolesia.. ^^[/quote HAHAHAHA umarłam ze smiechu glupija :smiech:

gosieq- a ja ci dzieuje za zwrocenie mi uwagi,ze zapomnialam o glowie przy refrenie:p
"Człowiek, który nie ma pasji, w moim prywatnym rankingu, jest trochę jak inwalida drugiej grupy." Kuba Wojewódzki

Obrazek
Awatar użytkownika
moni

Post autor: moni »

słuchajcie kochani - kto z was ma w aparacie to zdjecie które robiła chyba Oluśka - kiedy ja i madzia przegladamy sie w lusterku ? ktoś to potrzebował na jakąs wystawę czy coś :))
Being crazy is a lonely road, but I've got only one life to live.
Awatar użytkownika
Piotrusia Pani

moni pisze:słuchajcie kochani - kto z was ma w aparacie to zdjecie które robiła chyba Oluśka - kiedy ja i madzia przegladamy sie w lusterku ? ktoś to potrzebował na jakąs wystawę czy coś :))

To niestety nie ja. Nie wiem o co chodzi, ale chętnie zobaczę to zdjęcie :)

A moje pytanie: bierzemy jutro ze sobą kostiumy do Carpe i tańczymy Thriller? :-) Jeśli tak i jeśli będzie to miało miejsce po 22-ej ( bo o tej porze mam ostatni transport do domu), to czy ktoś może przechować mnie u siebie w domu do rana po imprezie? Bo jeśli nie, to nie mam wyjścia i muszę uciekać z imprezy już o 22 :( i nici z mojego tańczenia :(
Awatar użytkownika
Piotrusia Pani

Nie wiem, może powinnam była zapytać w temacie This is it Kraków, ale już nie wiem gdzie pytać. Może jednak tu też ktoś odpowie :)
Awatar użytkownika
madzia06

moni pisze:słuchajcie kochani - kto z was ma w aparacie to zdjecie które robiła chyba Oluśka - kiedy ja i madzia przegladamy sie w lusterku ? ktoś to potrzebował na jakąs wystawę czy coś :))
hehe ja tez wlasnie chce to zdjecie... :) nenene

co do jutrzejszej imprezy- napisalam o tym w temacie This is it w krakowie" - ten kto moze i chce niech wezmie stroj do thrillera(przeciez zmiesci sie do malej siateczki) i zadecydujemy co robimy juz na miejscu:)

wstepnie: ja,moni,madzialenka bierzemy stroje na przebiórke:)

piotrusia pani- jak cos czekamy tylko na moni z tancem i zatanczymy tak zebys zdazyla na ten autobus-moze juz okolo 21:00 ,ja bym Cie chetnie przygarnela ale rano tj ok 11 czy cos juz musze jechac z rodzina na groby do katowic,wiec sama jeszcze nie wiem o ktorej wroce i jak sie jutro obudze w ogole i co sie rano bedzie dziac w domu.pewnie ranow domu bedzie neizle zamieszanie przed wyjazdme wiec cienko widze jakbym miala jeszcze jakiegos goscia do tego chaosu wprowadzac;/

takze jak cos -wez stroj i zdecydujemy co robimy juz na miejscu :)

Obrazek
kasiahp

Post autor: kasiahp »

Mam prośbę do MadziLenki :nerwy: mogłabyś jeszcze raz wrzucić swoje pliki na serwer? bo jak chcę pobrać to wyświetla się:
This file is neither allocated to a Premium Account, or a Collector's Account, and can therefore only be downloaded 10 times.
This limit is reached.
To download this file, the uploader either needs to transfer this file into his/her Collector's Account, or upload the file again. The file can later be moved to a Collector's Account. The uploader just needs to click the delete link of the file to get further information.
ODPOWIEDZ