Poznam chłopaka
Poznam chłopaka
poznam chłopaka, mam 22 lata, woj zachodniopomorskie,
cel (może) matrymonialny
oferty ze zdjeciem na mail (z profilu) ;-)
cel (może) matrymonialny
oferty ze zdjeciem na mail (z profilu) ;-)
Widze że koleżanka chce mieć chłopaka (fana Michaela Jacksona)-tak wywnioskowałam!!
Powiem Ci że ja tak samo, mam nadzieje ze mi sie to marzenie spełni i że kiedyś z moim chłopakiem zrobimy sobie przy świecach kolacje a w tle będzie leciała muzyka naszego Króla, popołudniu bedziemy np szukać newsów, wiadomości o Michaelu i bedziemy razem powiększać wiedzę o MJ, bardzo bym chciała tego, ale boje się że to nie możliwe...
Powiem Ci że ja tak samo, mam nadzieje ze mi sie to marzenie spełni i że kiedyś z moim chłopakiem zrobimy sobie przy świecach kolacje a w tle będzie leciała muzyka naszego Króla, popołudniu bedziemy np szukać newsów, wiadomości o Michaelu i bedziemy razem powiększać wiedzę o MJ, bardzo bym chciała tego, ale boje się że to nie możliwe...

To gratujuje Cie naprawde, zazdroszczęęęMJowitek pisze:E tam niemożliwe!
Moim chłopakiem jest Buszmen, fan jak malowany
Jak więc widać wszystko jest możliwe na tym wspaniałym świecie.
Życzę powodzenia, pozdrawiam

Mam nadzieje ze mi się też tak poszczęści jak Tobie!!
Muszę w to bardzo wierzyć...!!!

Masz odpowiedz na górze, koleżanka ma chłopaka dzieki temu forum, Dużo znam właśnie osób co poznały się na zlotach i na różnych forach Michaela i są właśnie razem...Maro18 pisze:No ja to jak miałem laske to nie słuchała MJ'a ale polubiła jego wolne kawałki,Ja też bym chciał mieć laske słuchającą Jacksona.Ale gdzie takich szukać??
Szukasz-znajdziesz!!! Trzeba być cierpliwym i wierzyć !!

Właśnie nie ma dużo fanów z naszych okolic i w tym jest największy problem
, dlatego nasz Król ukochany mógłby wydac cioś fajnego żeby pojawiło się wiecej fanów i znajdziemy naszą drógą wymarzoną połówke.. MICHAEL STARAJ SIĘ
teraz to chyba możemy się spotkać na jakimś zlocie i przez pare godzin zbliżyć się do siebie i kochać się wszyscy
hehe

teraz to chyba możemy się spotkać na jakimś zlocie i przez pare godzin zbliżyć się do siebie i kochać się wszyscy

Re: Poznam chłopaka
To może zacznij od swojego zdjęcia :]estra pisze:poznam chłopaka, mam 22 lata, woj zachodniopomorskie,
cel (może) matrymonialny
oferty ze zdjeciem na mail (z profilu)
P.S.
Ja się mogę z każdą ożenić, która jest właścicielką Porsche 911 (993) z 1995 r. Mogę się nawet zdeklarować że będę sprawiał pozory iż to ją bardziej kocham od samochodu.
Co ty na to? Masz Porsche? :)
- billie_jean
Re: Poznam chłopaka
a ktoś kiedyś mówił że ja materialistka jestem...THRILLER pisze:Co ty na to? Masz Porsche? :)

#b_j#
"- I have stones to sell, fat to chew, and many different men to see about many different ducks, so if I am not rushing you...
- Slow down, Franky, my son. When in Rome...
- I am not in Rome, Doug. I am in a rush. "
- Slow down, Franky, my son. When in Rome...
- I am not in Rome, Doug. I am in a rush. "