Spotkania fanów w Poznaniu

Pomysły na spotkania fanów, imprezy MJówkowe, zloty, opisy przeżyć po nich, zaproszenia na imprezy itp.
Awatar użytkownika
Jeanny100

Post autor: Jeanny100 »

Ja powiem krótko:nie mam zamiaru zniechęcać nowych osób do spotkań z Wami-czasami po prostu człowieka krew zalewa kiedy chce się dowiedzieć istotnej rzeczy a musi się przedzierać przez gąszcz wypowiedzi odbiegających od tematu-i temu służyła moja wypowiedz która tak bardzo zabolała MJ_Angel.Dla mnie będzie to ostatnie spotkanie z Wami.
Dziewczyny mam wasze bilety jak chcecie ja będę o godzinie 19,30 pod kinem i sobie je odbierzecie.Pozdrawiam
Obrazek

Post autor: hawana40 »

Ja jestem chętna na spotkanie przed seansem :) Mam akurat środę wolną więc się dostosuje tak jak Wam będzie pasować. Po seansie postaram się też gdzieś wyjść ale nie obiecuję bo w czwartek już do pracy na rano.
Jeanny mam nadzieję, że mój bilet także masz :P
Just Open The Door And You Will See
This Passion Burns Inside Of Me
Don't Say To Me You'll Never Tell
Touch Me There! Make The Move! Cast The Spell!
weronika_poznan

Post autor: weronika_poznan »

MJ_Angel pisze:weronika_poznan spoko nikt (chyba) jeszcze nie strzela xPP
ja sie kłócić nie miałam zamiaru.. po prostu uważam że niektóre rzeczy należy wyrażać w bardziej subtelny sposób. Przepraszam wszystkich za zaistniałą sytuację... Pisać więcej tutaj nie będę bo przeszkadzam jak widać.
o to fajnie :) jakby co - to po prostu dajcie znać :) ciągle się uczę.
fakt, trzeba zastanowić się nad formą. słowo pisane ma tę wadę, że funkcjonuje autonomicznie, bez kontekstu miejsca, nastroju, sytuacji, warunków psycho-fizjologicznych, charakterologicznych. jeśli znasz autora słów, które sa odbierane jako hmmm... kontrowersyjne i wiesz, że nie ma złych intencji - uśmiechniesz się do takiej małej prowokacji. jeśli czyta to osoba nowa w naszym gronie (trochę jak ja) to następnym razem się zastanowi, bo odbierze wszystko bardzo serio. myślę jednak (i nie jestem w tym sama), że ludzie nie mają złej woli, każdy w danej chwili wyraża się najlepiej jak umie. to jest zwykły instynkt i wola przetrwania. a odbiór tego przekazu jest inną kwestią.

racje mają wszyscy - to jest forum, każdy ma prawo coś wpisać bez stresu, ale za to z dbałością o sens omawianego wątku. człowiek to pojętna małpa i szybko się uczy (dlatego lubię być małpą:) ). warto zwracać uwagę i oczywiście ważny jest sposób jej wyrażenia. ja osobiście wolę łagodność niż wrzaski (ktoś tez tak ma? ;)) i bardziej motywuje mnie rada niż zjebka. ALE wyraz wpisu często jest rozumiany inaczej niż wg życzeń autora i stąd nieporozumienia. nie sposób odgadnąć cudzych myśli, warto je sobie wzajemnie tłumaczyć. i spytać zamiast pozostawać w domysłach. to jest cholernie trudne, ale mega warto. ... kiedy nie znamy osoby piszącej - myślę, że chyba trzeba być ostrożnym. bo jest uraza i niechęć i właśnie to "to ja już lepiej nic nie mówię". każdy tu jest potrzebny, po to jest to forum! to jest sens mjpt. polish team. trzeba tez pamiętać, ze tu tez obowiązuje pewien regulamin i trzeba go przestrzegać. co by było gdyby dziennie pojawiało się 50 dodatkowych stron i tylko na co 10 byłaby wzmianka na właściwy temat. całe szczęście tyle się tu nie produkujemy... 50 stron dziennie....

oprócz wszystkiego - nie nadinterpretujmy! nie czytajmy w myślach innym, nie próbujmy zgadywać! ludzie rożnych temperamentów - próbujcie się zrozumieć :) (napięcie w zenicie! a teraz robimy falę meksykańską)

ps. i sorry za elaborat ale ostatnio uznałam, ze lata skracania swoich myśli do 160 znaków lub emotikona na gadu zrobiło ze mnie wtórnego analfabetę. zaczęło mi brakować pisania bo kiedyś sprawiało mi dużo radości. jestem fanem precyzji i jakości - dlatego sms wydawał mi się idealną forma do studiowania. trzeba jednak rozwijać w sobie rożne umiejętności - dlatego pozwoliłam sobie na to wypracowanko. wszystkich obecnych polonistów proszę o wybaczenie :)[/b]
Primum non nocere.
Awatar użytkownika
MichaelsAngel

Post autor: MichaelsAngel »

Nie widze nic konkretnego, wiec ja stawiam sie pare minut przed seansem w multikinie.
Bede po koncercie z moją orkiestrą wiec nie zdziwcie sie jak przyjde w koncertowych ciuchach i butach :P

Do zobaczenia jutro :)
Basia

Post autor: Basia »

Jeanny100 pisze: Dla mnie będzie to ostatnie spotkanie z Wami.
A dlaczego?
Awatar użytkownika
MJ_Angel

Post autor: MJ_Angel »

Jeanny100 może i się źle zrozumiałyśmy... ja nie miałam zamiaru się kłócić... podaję rękę i zdecyduj czy chcesz ją uścisnąć.

ja nie mogę się spotkać ani przed ani po ponieważ dzisiaj obudziłam się z gorączką i nie wiem jak przetrwam jutro w łóżku :( na seansie oczywiście będę :)

EDIT:
ozdrowiałam xP jakiś wirus widocznie :P
Ostatnio zmieniony śr, 28 paź 2009, 10:53 przez MJ_Angel, łącznie zmieniany 1 raz.
Obrazek
Awatar użytkownika
martynafan

Post autor: martynafan »

No to jak się spotykamy? kiedy, gdzie i o której? Jak już mówiłam mogę się spotkać przed seansem. A jeżeli nikt nie jest chętny to mam nadzieję że znajdę Was jakoś. Pozdrawiam ;))
'W świecie pełnym nienawiści ciągle musimy mieć nadzieję. W świecie pełnym zła, wciąż musimy być pełni otuchy. W świecie pełnym rozpaczy, nadal musimy mieć odwagę, by marzyć. W świecie zanurzonym w nieufności, my ciągle musimy mieć siłę, by wierzyć.'
Awatar użytkownika
janet.em

Post autor: janet.em »

Na ostatnie spotkanie nie udalo mi sie przyjsc, więc teraz chetnie sie spotkam przed seansem, po kinie to jeszcze nie wiem.. wezme ze sobą jeszcze kumpele-też fajke MJa ;)
Tylko nie ma żadnych konkretnych informacji, o miejscu, godzinie... Więc może jakoś godzine przed seansem, w jakimś charakterystycznym miejscu, niekoniecznie pod kinem? ;-)
Obrazek
Awatar użytkownika
hawana40

Post autor: hawana40 »

Hmm... a tu cisza...
W takim razie ja będę o 19:30 pod kinem, do zobaczenia :)
Just Open The Door And You Will See
This Passion Burns Inside Of Me
Don't Say To Me You'll Never Tell
Touch Me There! Make The Move! Cast The Spell!
Awatar użytkownika
MJ_Angel

ja mogę przyjść jakoś o 18:00 nie wiem, np pod koziołka i tam możemy przejść sie na kawke a potem do kina :) co wy na to?
Obrazek
weronika_poznan

Post autor: weronika_poznan »

hej
ja chętnie PO kinie :) :piwo:
i wypowiadam się tez w imieniu Basi :) :piwo:
Primum non nocere.
Awatar użytkownika
Annie_17

Post autor: Annie_17 »

18 pod koziolkami pasuje ;)
To ustalone?
"When you're down and out
There seems no hope at all
But if you just believe
There's no way we can fall.."
Awatar użytkownika
MJ_Angel

ja będę czekać :) jak cuś to na PW pisać po numer tel :)
Obrazek
Awatar użytkownika
janet.em

Post autor: janet.em »

ok, to ja też zjawie sie o 18 pod koziołkami;)
Obrazek
Awatar użytkownika
Jeanny100

Post autor: Jeanny100 »

Basiu widzę że jeszcze fotki nie wkleiłaś w takim razie reklama imprezy którą szykuje Poznań: POD MINOGĄ THRILLER MICHAEL JACKSON TRIBUTE 30/31.10.09
Klub mieści się przy ulicy Nowowiejskiego 8.

nenene

P.S.Miałaś wczoraj rację:ten rok należy do MJa ;-)
Obrazek