Fani z woj. świętokrzyskiego:)
niestety nie udało mi się rozpoznać nikogo:( a numeru tel nie zdarzyłam spisać .. może innym razem się umówimy na spotkanie.. Bo przecież zawsze jest okazja żeby spotkać się i powspominać MJ.. bo zawsze o NIM będziemy pamiętali i chociaż tym możemy się MU odwdzięczyć za to co dla nas zrobił..za miłość, oddanie i przepiękną muzykę.. Zawsze był jest i będzie KRÓLEM.. Film przynajmniej u mnie wywołał wiele emocji.. teraz jest mi smutno bo chociaż minęło trochę czasu od JEGO śmierci to nadal czuję pustkę w sercu.. 

I'll never let you part .. for you're always in my heart ..
hej też jestem z CK no i myślałem nad stworzeniem w CK jakis warsztatów tanecznych MJ/ Fajnie było by razem sobie potańczyć, przećwiczyć różnorakie układy...Sami od siebie nauczylibyśmy sie wiecej kroków/ Starałem się załatwić takie warsztaty w SDF kielce ale nic z tego/ Sale owszem można wynająć/ Gdyby bylo nas chętnych dużo osób/ warto pomyśleć nad takim czymś/ Odezwijcie się tutaj na forum/ pozdrawiam ;)
-
-
jeszcze nie mam zamiar isc w czwartek;) 19:00 - 20:00 koszt 15 zl za godzinke
Ostatnio zmieniony ndz, 17 sty 2010, 15:48 przez Morderlord, łącznie zmieniany 1 raz.
Ja prawdopodobnie w czwartek nie będę mógł ale już za tydzen napewno bym się wybrał. Prośba ;) Napisz jak to wygląda skoro sie tam wybierasz/ czy są jakieś perspektywy stworzenia naprawde dobrej grupy MJ ;) wiekowo widzę że jesteś tak jak ja ale nie wiadomo jakie osoby uczęszczają do tej grupy. Czekam na relacje lub...jeżeli się uda do zoabczenia na zajęciach.
fajny pomysł by stwrzyć coś MJowego i poćwiczyć razem :D
sama uczęszczam do SDF i przez pierwszy tydzień ferii są tam zajęcia aż do wieczora (nawet do 21) więc nie wiem czy to też by nie przeszkodziło.
i też proszę o więcej info dot. tej grupy
___
edit
ok, już mam
a czy trzeba się jakoś wcześniej zapisać, czy po prostu przychodzę sobie ? bo widzę, że w ciągu tygodnia tylko jedna taka lekcja się odbędzie.
sama uczęszczam do SDF i przez pierwszy tydzień ferii są tam zajęcia aż do wieczora (nawet do 21) więc nie wiem czy to też by nie przeszkodziło.
i też proszę o więcej info dot. tej grupy

___
edit
ok, już mam

-