MJ Tribute London 2010 - kto jedzie?
MJ Tribute London 2010 - kto jedzie?
"Would you hold my hand,
If I saw You in heaven..."
-
No ja też się wybieram mam nadzieję ze bileciki uda się zdobyć ale nawet jeśli nie to i tak jadę do Londynu w czerwcu będzie miasto MJ zapewne bo fani zjada . Byłam tam jak nadeszła wiadomość o śmierci i muszę Wam napisać iż atmosfera była niezidmska taki hołd Londyn oddał MJjowi ze klekac narody !

Twitter @Malwi27
Eve_861 Napewno w tanich liniach lotniczych panuje zasada im wczesniej kupisz tym taniej. Jeśli chodzi o najtańsze linie do Londynu to myślę że jest to Ryanair. Wiem napewno że latają z Poznania.
Możesz też sprobować z Berlina (Easy Jet lub inne), chciaż jeśli jesteś z Warszawy to już się chyba za bardzo nie opłaca.
Jeśli chodzi o koncert to sama nie wiem czy jechać? Z jednej strony tribute a z drugiej mam mieszane uczucia. Wydaje mi się że to ma być łatwy pieniądz dla tej całej "rodzinki" której nie znosze bo zmarnowała mu życie. Całe życie żerowała na Michaelu i nawet po śmierci to robią :/
Możesz też sprobować z Berlina (Easy Jet lub inne), chciaż jeśli jesteś z Warszawy to już się chyba za bardzo nie opłaca.
Jeśli chodzi o koncert to sama nie wiem czy jechać? Z jednej strony tribute a z drugiej mam mieszane uczucia. Wydaje mi się że to ma być łatwy pieniądz dla tej całej "rodzinki" której nie znosze bo zmarnowała mu życie. Całe życie żerowała na Michaelu i nawet po śmierci to robią :/
W 1992 roku takze na Wembley w Londynie odbylo sie Tribute Freddiego Mercurego, ktory zgromadzilo ponad 70 tys widzow. Koncert zebral swietne recenzje, byl naprawde wielkim wydarzeniem, a dochod przeznaczono na walke z AIDS. Choc nie bylam, pamietam pozniejsze komentarze i szczegolnie wielki zachwyt gdy zaspiewal George Michael prawie jak sam Freddie...Wercia pisze:Z jednej strony tribute a z drugiej mam mieszane uczucia. Wydaje mi się że to ma być łatwy pieniądz dla tej całej "rodzinki" której nie znosze bo zmarnowała mu życie. Całe życie żerowała na Michaelu i nawet po śmierci to robią :/
Moze byc wiec pieknie i magicznie.
A moze nie.
Co ciekawe bilety na tribute Freddiego wyprzedano w ciagu kilku godzin choc nikt jeszcze nie wiedzial kto na koncercie wystapi

Byloby milo gdyby dochod z Tribute Michaela zostal przekazany na cele charytatywne :)
"Would you hold my hand,
- lancome_HH
Tribute
Ja tez bardzo sie cisze ze ten koncert dojdzie do skutku, zrobie wszystko zeby takie wydarzenie mnie nie ominelo:) 

Dlugo by mówic.....
Bardzo bym chciała w czymś takim uczestniczyć ale na dzień dzisiejszy jest to raczej niemożliwe. Mam tylko nadzieję, że na tym koncercie wystąpią prawdziwe gwiazdy muzyki [najlepiej te z lat '80 tych. Może Madonna? :) ]. fajnie by było gdyby wystąpili Ci którzy mieli z nim okazję współpracować/ grać np. Paul Mccartney, Santana, Slash, Bruce Springsteen, Cyndi Lauper itp. a nie jakieś US5 na przykład. ( jeśli uraziłam fanów US5 to naprawdę przepraszam. Sądze tylko, że nie są oni gwiazdą rangi wyżej wymienionych)
"Zaczynam od człowieka w lustrze
Proszę go, by zmienił swoje poczynania
I żadne inne przesłanie nie mogło być jaśniejsze
Jeśli chcesz uczynić świat lepszym miejscem
Spójrz na siebie i wtedy dokonaj zmiany" - MJ (Man In The Mirror - 1987)
Proszę go, by zmienił swoje poczynania
I żadne inne przesłanie nie mogło być jaśniejsze
Jeśli chcesz uczynić świat lepszym miejscem
Spójrz na siebie i wtedy dokonaj zmiany" - MJ (Man In The Mirror - 1987)
- billiejean89
mj tribute 2010 london
hej. słuchajcie gdzie można kupić te bilety? pytalam w empiku i oni nie sprzedaja.
a jezeli chodzi o samolot, to tanie jest ryanair. lecialam tymi liniami do londynu miesiac temu i to calkiem przyjemna linnia. bilet w ta i z powrotem kosztuje 612 zł. z wawy do london getwick. ja wpadlam na taki pomysl ze moze zogranizowac taki wyjazd w parenascie osob, zamowic razem hotel i bilety lotnicze. co wy na to? wg mnie to dobry plan :)
a jezeli chodzi o samolot, to tanie jest ryanair. lecialam tymi liniami do londynu miesiac temu i to calkiem przyjemna linnia. bilet w ta i z powrotem kosztuje 612 zł. z wawy do london getwick. ja wpadlam na taki pomysl ze moze zogranizowac taki wyjazd w parenascie osob, zamowic razem hotel i bilety lotnicze. co wy na to? wg mnie to dobry plan :)
Ostatnio zmieniony czw, 07 sty 2010, 12:35 przez billiejean89, łącznie zmieniany 1 raz.

- Damianos60
- billiejean89
mj tribute 2010 london
Jeanny100 mozemy to jakos zorganizowac. przewodnikiem moge byc :) fajnie by było wybrac sie tak grupą :) potrzeba wiecej osob, mysle 10 to minimum :) zreszta zobaczy sie, ja jestem za :) kto jest chętny :) piszcie:)
Damianos60 paszport nie jest potrzeby, tylko dokument ze zdjeciem :) np dowod albo legitymacja szkolna:) zacznij zbierac od dzis moze sie uda uzbierac :) ja juz odkladam powoli :D
KTO JEST JESCZE CHETNY DO TAKIEGO WYJAZDU.?? PISZCIE :)
POZDRAWIAM WAS SERDECZNIE :)
Damianos60 paszport nie jest potrzeby, tylko dokument ze zdjeciem :) np dowod albo legitymacja szkolna:) zacznij zbierac od dzis moze sie uda uzbierac :) ja juz odkladam powoli :D
KTO JEST JESCZE CHETNY DO TAKIEGO WYJAZDU.?? PISZCIE :)
POZDRAWIAM WAS SERDECZNIE :)

nie zakładam nowego tematu, bo nie wiem, czy jest po co...
u niejakiego JermaineLaJaune, zwanego czasem Jermaine Jackson, na twitterze, znalazłam takie coś:
http://twitter.com/MJJCONCERT , jest też strona tego: http://www.mjjconcert.com/
Wychodzi na to, że ktoś (DżejDżej?) szykuje koncert - tribute, w marcu 2010 w Kolonii, w Niemczech... Ktoś coś o tym wie??
u niejakiego JermaineLaJaune, zwanego czasem Jermaine Jackson, na twitterze, znalazłam takie coś:
http://twitter.com/MJJCONCERT , jest też strona tego: http://www.mjjconcert.com/
Wychodzi na to, że ktoś (DżejDżej?) szykuje koncert - tribute, w marcu 2010 w Kolonii, w Niemczech... Ktoś coś o tym wie??