Prasa i Internet: artykuły o Michaelu

O Michaelu rozmowy luźne.

Moderatorzy: DaX, Sephiroth820, MJowitek, majkelzawszespoko, Mafia

Awatar użytkownika
babybemine

Post autor: babybemine »

tak i jest też w POPCORNIE artykuł o fundacj 'Heal the world' ;D
Obrazek
SunsetDriver83

Post autor: SunsetDriver83 »

Nie spodziewałem, się, że Popcorn, da plakat Michaela, od czasu jego śmierci, ukazał się w tym magazynie tylko 1 średniej jakości artykuł.....Fajnie, tym bardziej,że dali duży plakat Michaela,to duża gratka dla fanów,bo Bravo publikowało do tej pory tylko małe postery........jejku, kiedyś bravo czy popcorn to były gazety, na poziomie, teraz ten poziom widać tylko od święta........cieszmy się chociaż z tej małej namiastki szczęścia..........plakat oczywiście idzie na ścianę do mojego "gabinetu" :mj:

Ps.kolejny raz czułem, że płacę tylko za plakat hahahaha, ale 2.50 to żadna cena jeżeli chodzi o Michaela
Awatar użytkownika
Damianos60

Post autor: Damianos60 »

W gazecie "Świat kobiety" będą dodatki związane z Michaelem.Album "Król odchodzi"(Wcześniej był w gazecie "Mój Styl") i do wyboru film "Niezwykłe życie" lub "Historia króla popu".ZA JEDYNE 5.90 zł!
PS.Jeszcze jak się nie mylę w Bravo jest plakat MJ z albumu Thiller Michael z tym Tyrysem małym :wariat:

kaem-> temat wyczyszczony ze spamu
Awatar użytkownika
angelamw

Post autor: angelamw »

a czy ta gazeta "Świat kobiety" to jest jakieś specjalne wydanie, bo u mnie w sklepie jest już takowa gazeta ale jest z bajkami i już jest numer na listopad więc nie wiem, u innych można kupić w kiosku a u mnie nie ;/
Więc jak to jest???
Obrazek
Whatever Happens, Don't Let Go Of My Hand...
Awatar użytkownika
Damianos60

Post autor: Damianos60 »

Nie wiem to normalne wydanie z listopada
Awatar użytkownika
asiek

Post autor: asiek »

mam ten Świat Kobiety
normalne wydanie, nr 11/2009

do wyboru jest płyta z "Niezwykłe Życie" LUB "Historia Króla Popu"
ORAZ dodatkowo album Król Odchodzi (ładne zdjęcia, przychylne wypowiedzi M.Niedzwiedzkiego, K.Szewczyka i Prokopa. Kilka niewielkich błędów w podpisach zdjęć)

ogólnie polecam, tym bardziej za tę cenę - 5,90 zł
A żyć możesz tylko dzięki temu, za co mógłbyś umrzeć.

Obrazek
Awatar użytkownika
fanka_14

Post autor: fanka_14 »

Dzisiaj w gazecie BRAVO pojawi się kilka stron o filmie THIS IS IT oraz trzy plakaty. Gazeta kosztuję jedyne 1,99 zł.
''Another day has gone
I'm still all alone
How could this be
You're not here with me
You never said goodbye...''
Awatar użytkownika
Krzychu Redhedzio

Post autor: Krzychu Redhedzio »

Właśnie zakupiłem najnowszy numer BRAVO z kilkustronicową wkładką dotyczącą TII. Bardzo ciekawe wydanie, ładne zdjęcia (większość już znamy) i (moim zdaniem) świetne plakaty, które już zawisły na mojej MJ-owej tablicy korkowej :)
Awatar użytkownika
JoannaTempest

Post autor: JoannaTempest »

Bardzo podoba mi się plakat z Bravo z Moonwalkiem (3 pozy z plakatu znanego ze sklepów), polecam, kupilam w dwoch egzemplarzach bo ja zawsze panikuje ,ze cos mi sie zagniecie glupija
Szoda tylko ,ze polskie Bravo nie pofatygowalo sie i nie dalo MJ'a na okladce...
Bardzo poztywynie i polecam!!!! ( no i mam plakat This Is It , ktory mi sie zmiesci w malym pokoju, wielkosci dwoch kartek z gazety).
Justine1304

Post autor: Justine1304 »

W POPCORN'ie jest też trochę o TII i nawet zamieścili plakat ;)
Też myślałam na początku, że dadzą MJ'a na okładkę. Jednak nie ma co narzekać. Ważniejsze było to co znajdowało się w środku.
Obrazek
Awatar użytkownika
M.J.[*]

Post autor: M.J.[*] »

Kochani mam pytanie...znajoma mi powiedziała że w jakimś kobiecym czasopismie ukazało się DVD z Michaelem ale nie pamiętała w jakim dokładnie..czy ktoś wie może w jakiej gazecie ? coś kojarzyła sobie z świat kobiet / Pani domu itd ?

a jeśli chodzi o popcorn i plakat to przeglądałąm i nie widziałam tam plakatu Michaela...dzisiaj zmogła mnie choroba i musze zdać się na kogoś kto mi znajdzie i jeszcze jedno pytanie ...jak wygląda okładka popcornu względnie który numer wydania bo musze to mieć : )błagam
Obrazek
''CHCIAŁEŚ SAM ZBAWIĆ ŚWIAT.ŚMIALI SIĘ Z TWOICH RAD ale wiem,że spełni się Twój sen.Bo sen Twój to lepszy świat.''
Tylko kto powie mi jak żyć i dokąd iść ?
Awatar użytkownika
fanka_14

Post autor: fanka_14 »

M.J.[*] pisze:Kochani mam pytanie...znajoma mi powiedziała że w jakimś kobiecym czasopismie ukazało się DVD z Michaelem ale nie pamiętała w jakim dokładnie..czy ktoś wie może w jakiej gazecie ? coś kojarzyła sobie z świat kobiet / Pani domu itd ?

a jeśli chodzi o popcorn i plakat to przeglądałąm i nie widziałam tam plakatu Michaela...dzisiaj zmogła mnie choroba i musze zdać się na kogoś kto mi znajdzie i jeszcze jedno pytanie ...jak wygląda okładka popcornu względnie który numer wydania bo musze to mieć : )błagam
Popcorn jest to numer 11. Na okładce jest Kristen Stewart, Taylor Lautner i Robert Pattison. Jeśli chodzi o ten film DVD to nic mi o tym nie wiadomo.
''Another day has gone
I'm still all alone
How could this be
You're not here with me
You never said goodbye...''
Awatar użytkownika
Wercia

Post autor: Wercia »

M.J.[*] pisze:Kochani mam pytanie...znajoma mi powiedziała że w jakimś kobiecym czasopismie ukazało się DVD z Michaelem ale nie pamiętała w jakim dokładnie..czy ktoś wie może w jakiej gazecie ? coś kojarzyła sobie z świat kobiet / Pani domu itd ?
Chyba chodzi Tobie o Życie na gorąco czy coś w tym stylu były 2 filmy na DVD do wyboru: "Man in the mirror" i "Niezwykłe życie".
Nie wiem czy ta gazeta jest jeszcze dostępna bo widziałam już jakiś czas temu.
Obrazek
soulsation

Post autor: soulsation »

W gazecie Gwiazdy ,jest Michael na okładce i artykuł o jego pośmiertnych zarobkach
soulsation

Post autor: soulsation »

fanka_14 pisze:Czy moglibyście wrzucić skany tej gazety??? Długi jest ten artykuł???
nie długi 2 strony ,ale nie powstrzymali sie od komentarza typu ,dziwak...
zdjecie okładki jest z black or white live.,kosztuje chyba, 2,20
ODPOWIEDZ