Praca socjologiczna o forumowiczach

O Michaelu rozmowy luźne.

Moderators: DaX, Sephiroth820, MJowitek, majkelzawszespoko, Mafia

argo

Praca socjologiczna o forumowiczach

Post by argo »

Witam wszystkich serdecznie.
Jestem tutaj nowa, choś fanką Michaela od dłuższego czsu. Mam do Was ogromną prośbę. Jestem studentką IV roku socjologii na Uniwersytecie Łódzkim i chciałabym napisać pracę magisterską o wspólnocie stworzonej przez fanów Michaela zorganizowanej wokół MJPT. Miałabym więc do Was ogromna prośbę- czy zechcielibyście się ze mną spotkać (każdy indywidualnie) i porozmawiać o Michaelu i waszym uczestnictwie w MJPT. Byłabym bardzo wdzięczna. Proszę piszcie jak się na tą sprawę zapatrujecie. Oczywiście dostosuję się do terminu i miejsca spotkania jakie będzie każdemu z Was odpowiadało.
viva201

Post by viva201 »

argo wrote:czy zechcielibyście się ze mną spotkać (każdy indywidualnie)
jasne zapraszam do Zebrzydowic

to tylko 381.8 km od Twojej miejscowości, co daje ok. 6h 50 min. jazdy samochodem, oczywiście jeśli za każdym razem masz zielone światło i zero korków po drodze.... :wariat:
Image
argo

Post by argo »

Sedeczne dzięki . Odległości nie są ważne- jeśli powstanie fajna praca to warto.
Freddy

Post by Freddy »

Zapraszam serdecznie do Lublina, miasta przepełnionym majkelowwym rytmem ;-) ;-)
"I will never, ever sell Neverland. Neverland is me,(...)" 29.08.1958-25.06.2009-05.04.2010- 2013 BaM !!!

Image
viva201

Post by viva201 »

argo nie no sorki, ale...rozbawił mnie ten post bo pomyślałam,że chyba nie jesteś świadoma tych odległości, ale jeśli poważnie mówisz to zapraszam ;)
Image
Mental

Post by Mental »

wpadnij na jakiś lokalny zlot, tak chyba najprościej pogadać z ludźmi ;)
argo

Post by argo »

Zależy mi na dłuzszej rozmowie, to ma być poważna praca badawcza a nie 5-minutowe rozmowy. A co do odległości to jestem świadoma, że nie wszyscy mieszkaja w Łodzi i okolicach. Mam nadzieję, że parę osób jednak z tych stron tez da znać.
Urszula

Post by Urszula »

Jeśli odległości nie są dla Ciebie przeszkodą to zapraszam.
Weronika22

Post by Weronika22 »

Ja też zapraszam do Wroclawia, myśle że razem z innymi fanami byśmy się mogili spotkać w umuwionym miejscu, bo bez sensu tak kawał jechać żeby pogadać z 3 osobami. Ja bardzo chętnie ;-)
Damianos60

Post by Damianos60 »

no to może pogadać przez skaypa czy gagu gadu?Bo tak jeździć po całej Polsce to nie za bardzo.I jeszcze mojim zdaniem chodzi tu o fanów z jakimś stażem a nie fani po śmierci MJ.
JoannaTempest

Post by JoannaTempest »

Dokładnie, tak by było wygodniej dla nas wszystkich....co Ty argo na taka propozycję?
Damianos60

Post by Damianos60 »

A o czym ty chcesz z nami rozmawiać argo ?
argo

Post by argo »

Serdeczne dzięki za wszystkie propozycje. Rozmawiac chcę z wami o waszym uczestnictwie w MJPT oraz o tym jak rozpoczęło się i jak rozwijało wasze "fanowanie" Michaelowi. Na początku myślę, że spotkam się z fanami, którzy są nieco bliżej Łodzi i Plocka. Później stopniowo chcialabym się spotkać także z tymi, którzy mieszkaja nieco dalej. Mam na to trochę czasu, więc wszystkie rozmowy nie musza się odbyć od razu. :)
ulaeska

Post by ulaeska »

Argo a nie prościej byłoby abyś najpierw poświęciła czas aby przejrzeć forum i tematy na nim poruszone.? Z tej lektury całkiem zasobnej dowiesz się bardzo dużo o fanach, a również o samym Michaelu. Na spotkania zawsze znajdzie się czas.
Odchodząc zabrałeś moje serce.
insomniaof

Post by insomniaof »

jeśli mogłabym służyć pomocą zapraszam serdecznie do mnie ;-)
Image
last.fm
"Cause Billie Jean is waiting there for you"
Post Reply