Witam wszystkich serdecznie.
Jestem tutaj nowa, choś fanką Michaela od dłuższego czsu. Mam do Was ogromną prośbę. Jestem studentką IV roku socjologii na Uniwersytecie Łódzkim i chciałabym napisać pracę magisterską o wspólnocie stworzonej przez fanów Michaela zorganizowanej wokół MJPT. Miałabym więc do Was ogromna prośbę- czy zechcielibyście się ze mną spotkać (każdy indywidualnie) i porozmawiać o Michaelu i waszym uczestnictwie w MJPT. Byłabym bardzo wdzięczna. Proszę piszcie jak się na tą sprawę zapatrujecie. Oczywiście dostosuję się do terminu i miejsca spotkania jakie będzie każdemu z Was odpowiadało.
argo wrote:czy zechcielibyście się ze mną spotkać (każdy indywidualnie)
jasne zapraszam do Zebrzydowic
to tylko 381.8 km od Twojej miejscowości, co daje ok. 6h 50 min. jazdy samochodem, oczywiście jeśli za każdym razem masz zielone światło i zero korków po drodze....
Zależy mi na dłuzszej rozmowie, to ma być poważna praca badawcza a nie 5-minutowe rozmowy. A co do odległości to jestem świadoma, że nie wszyscy mieszkaja w Łodzi i okolicach. Mam nadzieję, że parę osób jednak z tych stron tez da znać.
Ja też zapraszam do Wroclawia, myśle że razem z innymi fanami byśmy się mogili spotkać w umuwionym miejscu, bo bez sensu tak kawał jechać żeby pogadać z 3 osobami. Ja bardzo chętnie
no to może pogadać przez skaypa czy gagu gadu?Bo tak jeździć po całej Polsce to nie za bardzo.I jeszcze mojim zdaniem chodzi tu o fanów z jakimś stażem a nie fani po śmierci MJ.
Serdeczne dzięki za wszystkie propozycje. Rozmawiac chcę z wami o waszym uczestnictwie w MJPT oraz o tym jak rozpoczęło się i jak rozwijało wasze "fanowanie" Michaelowi. Na początku myślę, że spotkam się z fanami, którzy są nieco bliżej Łodzi i Plocka. Później stopniowo chcialabym się spotkać także z tymi, którzy mieszkaja nieco dalej. Mam na to trochę czasu, więc wszystkie rozmowy nie musza się odbyć od razu. :)
Argo a nie prościej byłoby abyś najpierw poświęciła czas aby przejrzeć forum i tematy na nim poruszone.? Z tej lektury całkiem zasobnej dowiesz się bardzo dużo o fanach, a również o samym Michaelu. Na spotkania zawsze znajdzie się czas.