Byłam z Pattolkiem wczoraj na This is it ;D. Bardzo pozytywne :). Łezka w oku zakręciła mi się tylko dwa razy, a tak poza tym to dużo śmiechu :D
Mam pytanie, czy planujecie gdzieś iść po seansie? Bo jakbym dała radę(mam nadzieje że Pati też znalazłaby czas) to bym się zjawiła żeby obgadać z wami to wspaniałe wydarzenie :D
Snuje się po mieszkaniu z całym wachlarzem emocji: od podekscytowania do złości i zdenerwowania... Czekam na tancerza a potem juz pojdzie "z górki" :D Mam nadzieje ze po seansie przekonam sie ze nie było się czego bac :)Bo sama nie wiem czego się boje.
Expect the Unexpected....
Do not look for the Obvious....
Look between the lines....
WAŻNA WIADOMOŚĆ DLA TYCH KTÓRZY WYBIERAJĄ SIĘ NA THIS IS IT. Nie wychodźcie odraz z kina jak skończy się seans. Poczekajcie do końca napisów, bo jest krótki filmik. Myśmy niestety nie widziały go całego, bo akurat wychodziłysmy z sali kiedy się zaczął, ale widziałyśmy kilka sekund końcowych.
Pisze na wszelki wypadek jakby ktoś nie wiedział :)
Chyba i tak już po fakcie, za późno napisałam, ale mam nadzieje, że zostaniecie do samego końca :D
Ostatnio zmieniony czw, 29 paź 2009, 21:45 przez Beti_90, łącznie zmieniany 2 razy.
.....ale się denerwuję , nie mogę się doczekać , Do zobaczenia w Heliosie ;)
Michael, świat będzie za Tobą tęsknił...;(...
" Był Królem serc, wokalistów i tancerzy,
królem wyobraźni, królem ojców, królem
przyjaciół...Był darem od Boga, który pokazał
nam jak żyć, jak kochać "
no to ja tez dziekuje wszystkim za wczoraj.
no i przy okazji bardzo zaluje ze nie moglam isc potem z wami..no ale problem z dojazdem przerabialam juz nie raz wiec nic na to nie poradze.
wiec blagam zrobmy kiedys jakis zlot;p jak nie 7.XI, to moze 14. XI?
Dziś rano poszedłem jeszcze raz .. cała sala pusta tylko ja I magia Michaela..... to było niesamowite...wczoraj i dziś... i myślę że w ciągu tych 2 tyg jeszcze kilka razy się wybiorę...... MICHAEL TO KRÓL WSZYSTKIEGO.....