Dyskusje na temat działalności muzycznej i filmowej Michaela Jacksona, bez wnikania w życie osobiste. Od najważniejszych albumów po muzyczne nagrody i ciekawostki fonograficzne.
This is it! Bardzo mi się podoba :D I wcale nie jest nudna! ( dla mnie ) Oczywiste jest że nie każdemu musi się podobać ale to pisanie że jest kiepska itd. Dla mnie nie ma kiepskich piosenek albo mi się podobają albo nie. Przecież Michael nie może mieć samych hitów.
Można też oddać głos na liście Marka Niedzwieckiego w radiu Złote Przeboje. W ostatnim notowaniu This is it było na miejscu 9-tym (Fall again na 3-cim). Emisja w każdy piątek 19.00-22.00.
"Zbierz księżyc wiadrem z powierzchni wody. Zbieraj, aż nie będzie widać księżyca na powierzchni." Yoko Ono www.forumgim6.cba.pl
Urszula wrote:Na This is it można głosować w popliście w radio RMFFM.
Poplista będzie dzisiaj w rmffm o 18:00
Widzę, że fani Michaela dają radę.
Wczoraj TII na POPliście, było na miejscu 14, a dziś już na 9
Oby tak dalej...by Michael grał nam i w duszach i na listach przebojów
wiecie co jak czytam Wasze komentare to mi serducho bije mocniej po prostu kocham Was ... ja jak pierwsy raz usłyszłam tą piosenkę {to była noc} zalałam sie łzami płakałam i płakałam miałam wrażenie że Michael stoi obok i śpiewa wlaśie dla mnie świetna piosenka bo wiadomo naszego Michaela to nie mogła by byc inna
ten typ piosenki ,który sprawia ze anioły płaczą i love Michael Jackson
Po X krotnym przesłuchaniu mogę napisać że dla mnie jest poprostu wzruszająca. Kiedy słyszę pierwsze takty napływają łzy do oczu a po plecach przechodzi dreszcz. Odbieram ją jakoś strasznie osobiście, jakby MJ śpiewał do mnie z zaświatów ( nie zanałem twojej twarzy, nie wiedziałem że istniejesz - teraz wiem, znam cię ). Melodia, churki pewnie Michael zrobiłby to inaczej ale jest taki moment kiedy głosy w połączeniu z orkiestrą dają wrażenie mruczenia i wtedy moje odczucie to tak jkby Mike stał za mną i mruczał mi do ucha - piękne.
Urszula wrote:... jkby Mike stał za mną i mruczał mi do ucha - piękne.
No to jak masz takie wyobrażenia, to nie dziwię się że TII wzbudza w Tobie takie emocje ...
Mruczenie Michaela do ucha...to pewniie coś, czego każda z nas chciałaby doświadczyć
Ta piosenka bardzo poprawia mi humor w pracy. Leci codziennie mniej więcej w tych samych godzinach. Moment, gdy ją usłyszałam po raz pierwszy był naprawdę magiczny. Przyjemna i szybko wpadająca w ucho -ma swój urok