Potwierdził jedno,kto jest Królem

Pośpieszyłam się z tą rezerwacją - zapomniałam, że 06.11 ukulturalniam się muzycznie gdzie indziej (Chorzowskie Centrum Kultury, Breakout Tour - Nie-bo z Piotrkiem Nalepą - polecam). Zatem z przyjemnością wybiorę się z wami 07.11, a jak znam siebie, to pewnie jeszcze w tygodniu odwiedzę kino :)Larsi pisze:Czy ktoś wybiera się 06.11 do katowickiego Heliosa? Ja już zarezerwowałam.
Michael żyjeLarsi pisze:Pamiętajcie, że nadchodzące Święto Zmarłych będzie pierwszym bez Michael'a ...
ejj przestańcie bo mnie to zaczyna stresować. ;pptancerz pisze:Michael żyje
1.Końcówka po napisach.. Trochę ich jeszcze przytrzymię muszę mieć czas a potem bum!!!Natka pisze:gdyby był chociaż jeden maleńki, maciupeńki dowód na to,
W stawce SC Michael magicznie występuje w filmie Gilda: w którym główny bohater sfingował swoją śmierć... czyż to nie daje do myślenia? I ten uśmiech do kamery jak do niego celują :D?magmik pisze:tancerz napisz koniecznie pkt 8
Masz rację, też o tej wstawce z "Gildą" w SC myślałam. Przez to poszłam jeszcze raz na "TII" i obejrzałam "Gildę". Dlaczego wybór filmu padł akurat na "Gildę", a nie na jakiś inny film np. "pół żartem , pół serio"?tancerz pisze:W stawce SC Michael magicznie występuje w filmie Gilda: w którym główny bohater sfingował swoją śmierć... czyż to nie daje do myślenia? I ten uśmiech do kamery jak do niego celują :D?magmik pisze:tancerz napisz koniecznie pkt 8
więc w sumie zastanawiąjące jest tylko i wyłacznie to :tancerz pisze: 1.Końcówka po napisach.. Trochę ich jeszcze przytrzymię muszę mieć czas a potem bum!!!
2. Maczanie palców w filmie przez Franka Dileo
5.Starzec na pożegnaniu MJ wśród rodziny mający 2 kolory skóry..
7.Larry King : "MJ ciągle martwy czy już nie?" z uśmieszkiem na twarzy
- W stawce SC Michael magicznie występuje w filmie Gilda: w którym główny bohater sfingował swoją śmierć... czyż to nie daje do myślenia? I ten uśmiech do kamery jak do niego celują
:D?
tancerz pisze:3. DAVE DAVE
4. Człowiek widmo MURRAY