Najlepsze momenty z "This Is It"
Moderatorzy: DaX, Sephiroth820, MJowitek, majkelzawszespoko, Mafia
-
Wiele momentów było "najlepszych". Ale na gorąco, bo dopiero wróciłam z kina:
Pająk, Michael na wysięgniku, Michael z lizakiem, z gumą do żucia spowolniony chwyt za krocze w "Billie Jean, sprawa ze słuchawkami , gonitwa płomieni, uśmiechy Michaela...
Wykonania "SC", "Thriller", "Beat it", "I just...", "I'll be there", "HN"...
W sumie, musiałabym podać cały film, jako "najlepsze momenty"
Pająk, Michael na wysięgniku, Michael z lizakiem, z gumą do żucia spowolniony chwyt za krocze w "Billie Jean, sprawa ze słuchawkami , gonitwa płomieni, uśmiechy Michaela...
Wykonania "SC", "Thriller", "Beat it", "I just...", "I'll be there", "HN"...
W sumie, musiałabym podać cały film, jako "najlepsze momenty"
1958 - forever...
no więc właśnie wróciłam z kina ii szał jestem zauroczona
Najlepsze momenty hmm to z latarka heh,smooth cryminal billie jean.
Atmosfera w kinie też super,ludzie śpiewali a ja oczywiście razem z nimi :)
Sam film udowodnił mi że Michael był w pełni sił i napewno nie chciał nas opuścic...
Nie płakałam cały czas towarzyszył mi uśmiech :)
Michael Jackson-King of POP
Najlepsze momenty hmm to z latarka heh,smooth cryminal billie jean.
Atmosfera w kinie też super,ludzie śpiewali a ja oczywiście razem z nimi :)
Sam film udowodnił mi że Michael był w pełni sił i napewno nie chciał nas opuścic...
Nie płakałam cały czas towarzyszył mi uśmiech :)
Michael Jackson-King of POP
...na zawsze w moim sercu...[*]
...I need you...:'(
1958-2009.....gone too soon...
...I need you...:'(
1958-2009.....gone too soon...
Jak jednym słowem opisać This is it?
MAGIA
Koncerty, gdyby doszły do skutku, powaliłyby na kolana każdego, a poziom koncertu wywindowały do niesamowitego poziomu. Poziomu niedoścignionego dla innych wykonawców. Te wszystkie efekty komputerowe - Drill, SC, Thriller, Earth song, coś cudownego. Strasznie podobało mi się wykonanie Thrillera z wplecioną kompozycją z Ghosts i piosenki Threatend. Ten pająk, który wjeżdża na scenę, a z niego wychodzi MJ - świetne. Potem strachy wchodzce pod element sceny i Michael ginący w mroku - latarka dla MJa :D
Ogromne wrażenie zrobił na mnie ten taniec ognia wokół sceny. Rozbawił mnie też pomysł MJa, żeby spalić kurtkę :D Ile on musiałby mieć tych kurtek, żeby na każdym koncercie takie coś robić. :D
Były zabawne momenty, jak wspomniana latarka, kurtka, ale też MJ na podnośniku i to: "to połowa wysokości", "dlaczego mi to mówisz?" :D
Niesamowite było zaangażowanie Michaela. Dać fanom rozrywkę, o jakiej im się nie śniło. Włożyć w występ całe serce, by usatysfakcjonować widownię. Dopracowywanie utworów do każdej nutki... Myślałam, że będę płakać, ale smutno mi było tylko na początku, kiedy tancerze mówili o tym, jak ich marzenie się spełnia. A potem to był tylko podziw i jedno wielkie: WOW! :D
Założyłam dzisiaj kapelusz a'la Michael. Jak szłam po schodach do mojego miejsca na sali, jakiś chłopak krzyknął na widok kapelusza "Michael żyje" :D
Tak, Michael żyje. Legendy nie umierają nigdy.
Love lives forever...
MAGIA
Koncerty, gdyby doszły do skutku, powaliłyby na kolana każdego, a poziom koncertu wywindowały do niesamowitego poziomu. Poziomu niedoścignionego dla innych wykonawców. Te wszystkie efekty komputerowe - Drill, SC, Thriller, Earth song, coś cudownego. Strasznie podobało mi się wykonanie Thrillera z wplecioną kompozycją z Ghosts i piosenki Threatend. Ten pająk, który wjeżdża na scenę, a z niego wychodzi MJ - świetne. Potem strachy wchodzce pod element sceny i Michael ginący w mroku - latarka dla MJa :D
Ogromne wrażenie zrobił na mnie ten taniec ognia wokół sceny. Rozbawił mnie też pomysł MJa, żeby spalić kurtkę :D Ile on musiałby mieć tych kurtek, żeby na każdym koncercie takie coś robić. :D
Były zabawne momenty, jak wspomniana latarka, kurtka, ale też MJ na podnośniku i to: "to połowa wysokości", "dlaczego mi to mówisz?" :D
Niesamowite było zaangażowanie Michaela. Dać fanom rozrywkę, o jakiej im się nie śniło. Włożyć w występ całe serce, by usatysfakcjonować widownię. Dopracowywanie utworów do każdej nutki... Myślałam, że będę płakać, ale smutno mi było tylko na początku, kiedy tancerze mówili o tym, jak ich marzenie się spełnia. A potem to był tylko podziw i jedno wielkie: WOW! :D
Założyłam dzisiaj kapelusz a'la Michael. Jak szłam po schodach do mojego miejsca na sali, jakiś chłopak krzyknął na widok kapelusza "Michael żyje" :D
Tak, Michael żyje. Legendy nie umierają nigdy.
Love lives forever...
-
Powiem tak. Ja również nie potrafię wskazac najpiękniejszego momentu.
Jednakże największe ciarki przechodziły mnie w tych momentach:
- Całe They Don't Care About Us
- Podczas Thrillera, gdy te wszystkie upiory spadały z nieba na ziemię.
- Love lives forever
- No i oczywiście Heal the world...
Jednakże największe ciarki przechodziły mnie w tych momentach:
- Całe They Don't Care About Us
- Podczas Thrillera, gdy te wszystkie upiory spadały z nieba na ziemię.
- Love lives forever
- No i oczywiście Heal the world...
When we meet again, I'll ask you how you're doing
And you'll say fine and ask me how I'm doing
And then I'll lie and I'll say ordinary, It's just an ordinary day.
And you'll say fine and ask me how I'm doing
And then I'll lie and I'll say ordinary, It's just an ordinary day.
Napiszę to, co mi utkwiło w pamieci, bo cały film jest genialny i po prostu
brak mi słów aby to opisać, jak się czułam , oglądając go. Momenty, przy
ktorych naprawdę się uśmiałam i ściskałam za ramię moją przyjaciółkę to:
-Michael-pająk
-Palenie kurtki
-Końcówka IJCSLY - magiczna
-"woda, woda, woda"
-lizak
Układ w Billie Jean, a później jego westchnienie "I know"...
i wiele innych rzeczy, które niesamowicie mnie zaskoczyły.
No i oczywiście to, że usłyszałam Speechless na żywo, i że wszystko
było śpiewane na żywo. To było niesamowite. Takie...ach.
Koniec.
brak mi słów aby to opisać, jak się czułam , oglądając go. Momenty, przy
ktorych naprawdę się uśmiałam i ściskałam za ramię moją przyjaciółkę to:
-Michael-pająk
-Palenie kurtki
-Końcówka IJCSLY - magiczna
-"woda, woda, woda"
-lizak
Układ w Billie Jean, a później jego westchnienie "I know"...
i wiele innych rzeczy, które niesamowicie mnie zaskoczyły.
No i oczywiście to, że usłyszałam Speechless na żywo, i że wszystko
było śpiewane na żywo. To było niesamowite. Takie...ach.
Koniec.
Witam Wszystkich
Wczoraj bylem na filmie z checia bym poszedl jeszcze raz!!
Jak Patrzylem Na Tych ludzi co przyszli na film to wydawalo mi sie ze sa tam z przypadku...
co do filmu Najlepszy Moment to Jak Michael powiedzial rzuce Kurtke i ja spalimy:)
Podobal Mi sie thriller animacja Pajak Smooth Criminal I Earth Song!!
wszystko Bylo super szkoda ze po filmie jedna osoba Tylko zaczela Klaskac i to Krotko no i ludzie wychodzili juz na napisach jedne tylko babki jak uslyszaly schodzac heal the world usiadly nizej :) I Pare Dziewczyn Plakalo po wyjsciu z sali
Mi tez bylo bardzo smutno gdy pomyslalem kogo stracilismy
Podszedlem do filmu z dystansem...
Jak Patrzylem Na Tych ludzi co przyszli na film to wydawalo mi sie ze sa tam z przypadku...
co do filmu Najlepszy Moment to Jak Michael powiedzial rzuce Kurtke i ja spalimy:)
Podobal Mi sie thriller animacja Pajak Smooth Criminal I Earth Song!!
wszystko Bylo super szkoda ze po filmie jedna osoba Tylko zaczela Klaskac i to Krotko no i ludzie wychodzili juz na napisach jedne tylko babki jak uslyszaly schodzac heal the world usiadly nizej :) I Pare Dziewczyn Plakalo po wyjsciu z sali
Mi tez bylo bardzo smutno gdy pomyslalem kogo stracilismy
Podszedlem do filmu z dystansem...
...I Swear There's Something
About You Baby
That Makes Me Want
To Give It To You...
To Give It To You...
Dla mnie cały film był majstersztykiem.Dlatego też nie potrafię wybrać naj.. momentów . Michael się cieszył na powrót i to jest najlepsze w tym wszystkim.Nie robił nic wbrew sobie , nie zmuszali go do śpiewu , tańca.Był po prostu Bogiem na scenie .
"Together we can heal the world and make it a better place."
"GO FOR YOUR DREAMS!"
- Jacksomanka
tak pokrótce co mi się najbardziej podobało:
-The way you make me feel - "nie graj tej nuty" faceci na rusztowaniach, no i na końcu jak tańczył swój układ z tancerzami, co za kondycja, pełen podziw
-Smooth Criminal - teledysk mega!!!!
-Beat it - jak wszedł na podnośnik, podnośnik ruszył, a Michael zrobił "łiiiiiiiiii" i na końcu jak się kładł na ziemi i machał nogami - boskie :) no i pomysł ze spaleniem kurtki
-Billie Jean - na końcu "I know"
-pająk i buldożer na scenie - I'm speechless...
-na końcu jak powiedział "zapnę marynarkę czy co tam będę miał, pstryknę palcami i bę" - coś w ten deseń :)
i wiele innych...
to miało być coś naprawdę wielkiego, niezwykłego... szkoda że nie doszło do skutku, ale cieszę się że udostępniono nam te materiały, mogliśmy poczuć choć namiastkę tego geniuszu i tej magii ...
-The way you make me feel - "nie graj tej nuty" faceci na rusztowaniach, no i na końcu jak tańczył swój układ z tancerzami, co za kondycja, pełen podziw
-Smooth Criminal - teledysk mega!!!!
-Beat it - jak wszedł na podnośnik, podnośnik ruszył, a Michael zrobił "łiiiiiiiiii" i na końcu jak się kładł na ziemi i machał nogami - boskie :) no i pomysł ze spaleniem kurtki
-Billie Jean - na końcu "I know"
-pająk i buldożer na scenie - I'm speechless...
-na końcu jak powiedział "zapnę marynarkę czy co tam będę miał, pstryknę palcami i bę" - coś w ten deseń :)
i wiele innych...
to miało być coś naprawdę wielkiego, niezwykłego... szkoda że nie doszło do skutku, ale cieszę się że udostępniono nam te materiały, mogliśmy poczuć choć namiastkę tego geniuszu i tej magii ...
Było tego wiele..
Spechless acapella GENIUSZ!
* Smooth Criminal Michael jak gdyby był w filmie..
*Cmentarzysko z Thrillera było NIESAMOWITE!
*Taniec w Billy Jean (MJ jak się zapędził )
* Duet Judith w I Just Can't Stop Lovin You przepięknie było czuć po prostu chemie .
* Inscenizacja do Earth Song zapierała dech w piersiach...
*Oczywiście jakbym mogła zapomnieć próbę, gdy Michael ćwiczył z żołnierzami do Drill..jak równo i energicznie.
Haha zapomniałam próby z tym klawiszowcem do TWYMMF
Spechless acapella GENIUSZ!
* Smooth Criminal Michael jak gdyby był w filmie..
*Cmentarzysko z Thrillera było NIESAMOWITE!
*Taniec w Billy Jean (MJ jak się zapędził )
* Duet Judith w I Just Can't Stop Lovin You przepięknie było czuć po prostu chemie .
* Inscenizacja do Earth Song zapierała dech w piersiach...
*Oczywiście jakbym mogła zapomnieć próbę, gdy Michael ćwiczył z żołnierzami do Drill..jak równo i energicznie.
Haha zapomniałam próby z tym klawiszowcem do TWYMMF
Cały film ogromnie mi się podobał i nie mogę przeboleć że już nigdy nie zobaczymy naszego kochanego Miśka na żywo. Bardzo podobał mi się fragment jak Michael mówi o naprawie naszej planety i że musimy wziąśc sprawę w swoje ręce.Nie rozumiem tylko czemu mamy na to tylko 4 lata a potem będzie za póżno czy ktoś mi to wyjaśni?????????? Rozbroił mnie natomiast fragment jak Michael nie mógł się opanować przed nadwyrężaniem swojego głosu śpiewając w I just can't stop loving you:-))))
www.savetheworld.org
www.savetheworld.org
- little_susie
Uśmiech Michaela po They Don't Care About Us i nie tylko... w zasadzie dużo było takich momentów...
Tekst z "przygrzmoceniem" i reakcja Michaela, jego śmiech...
Michael na podnosiku (MJ śmiałek! Michael, trzymaj się proszę!)
Earth song - coś pięknego...(Jak ta dziewczynka na końcu uratowała tę jedyną roślinkę) Wypowiedź Michaela... musimy dokonać zmian zaczynając od siebie, a nie zwalając wszystko na innych, na rząd... (Jak słyszałam jego głos to łzy mi ciekły)
Ach! sam koniec, gdy obraz przedstawiający Michaela się zatrzymał - to było takie przygnebiające i doszło do mnie że to już koniec
Na samym końcu, tekst Michaela, że zapnie marynarkę, czy co tam będzie miał na sobie i potrzyma nas trochę w napięciu..., może pstryknie palcami...
No i napis I love you
Piękne
Ps. no i "water water"
Tekst z "przygrzmoceniem" i reakcja Michaela, jego śmiech...
Michael na podnosiku (MJ śmiałek! Michael, trzymaj się proszę!)
Earth song - coś pięknego...(Jak ta dziewczynka na końcu uratowała tę jedyną roślinkę) Wypowiedź Michaela... musimy dokonać zmian zaczynając od siebie, a nie zwalając wszystko na innych, na rząd... (Jak słyszałam jego głos to łzy mi ciekły)
Ach! sam koniec, gdy obraz przedstawiający Michaela się zatrzymał - to było takie przygnebiające i doszło do mnie że to już koniec
Na samym końcu, tekst Michaela, że zapnie marynarkę, czy co tam będzie miał na sobie i potrzyma nas trochę w napięciu..., może pstryknie palcami...
No i napis I love you
Piękne
Ps. no i "water water"
Ostatnio zmieniony sob, 07 lis 2009, 12:56 przez little_susie, łącznie zmieniany 1 raz.
"Marzenie nie jest jedynie marzeniem - jest celem. Jest czymś co ludzka świadomość i podświadomość mogą zamienić w rzeczywistość" Michael Jackson
- DirtyDiana13