Johnny Depp

Miejsce na tematy zupełnie nie związane z Michaelem Jacksonem. Tutaj możesz luźno podyskutować o czym tylko masz ochotę. Jedynie rozmowy te muszą być oczywiście kulturalne :) Zapraszam MJówki do pogawędek.
Awatar użytkownika
JoannaTempest

Post autor: JoannaTempest »

Haha no tak Bon Bon byl swietny tylko ze miał wasik jak Freddie Mercury na I Want To Break Free :D
Tematyka i rola odważna. Podziwiam.
Awatar użytkownika
Shiny

Post autor: Shiny »

Kocham Dżonego. Pamiętam, jak w wakacje 2007 z przyjaciółką wysyłałyśmy jakieś maile gdzieś tam, żeby nam przysłali zdjęcia z autografem ;p I przysłali! XD Ale to nadruk, jak zapewne każdy się domyśla. Jego wieeelki plakat (8x A4) wisi sobie nad łóżeczkiem. Uwielbiam go. Ma ogromny talent i do tego jest przystojny *_*
Obrazek
Sygnaturka i avek wykonane przez Pointrox. Dziękuję ;]
'But if Rooselvelt was livin' he wouldn't let this be, no, no!' (Michael Jackson; They don't care about us)
Awatar użytkownika
madzia06

Post autor: madzia06 »

Shiny pisze:przysłali zdjęcia z autografem ;p I przysłali! XD Ale to nadruk, jak zapewne każdy się domyśla.
tez wyslalam jak bylam w 2 kl LO,czyli jakies 4 lata temu,ale nie wiem jak u Ciebie-u mnie to nie jest nadruk.jest wyrazne wgłębienie po cienkopisie a na odwrocie plamka od tuszu. oczywiscie wtedy sie baaardzo cieszylam ,choc wiadomo nigdy nie bede sie jarac tym tak jakbym to sama zdobyla,widzac sie z nim.co do tego drugiego szanse są minimalne,ale mam juz pewne plany aby je zrealizowac,czy sie uda-we'll see.takze mysle ze na 98% to jest real,ale bardziej mnie frapi,ze niekoniecznie j. mogl to podpisywac,moglabyc to tracey jacobs czy jakis inny agent/ka, nie orientuje sie w chwili obecnej czy nadal wspolpracuje z tracey.
"Człowiek, który nie ma pasji, w moim prywatnym rankingu, jest trochę jak inwalida drugiej grupy." Kuba Wojewódzki

Obrazek
Awatar użytkownika
Billie Jean M.J.

Post autor: Billie Jean M.J. »

świetny aktor, świetny człowiek, świetna gra... on jest po prostu ŚWIETNY!!!!!

mnie bardzo podobał się w filmach truposz arizona dream(gorąco polecam film) i Edward nozycoreki. bardzo dobrze odegral swoja role ostatnio w filmie parnassus( nie wiem jak sie pisze). jeden z najlepszych aktorow tej dekady
Becouse world with out you doesn't have for me any sense...
love you michael!
Awatar użytkownika
badsusie

Post autor: badsusie »

Mój ulubiony aktor,naprawde ma talent,przecudownie zagrał w Piratach z Karaibów,nieźle wczuł sie w role,te wszyskie ruchy itp... Filmy ,ktore z nim mi sie podobały to Don Juan DeMarco,. Ciekawe jest,że on wybiara troche nienormalne role. Trzeba przyznać,ze ten facet ma coś w sobie, niezły przystojniak z niego;).
ODPOWIEDZ