Noemi.best pisze:z tym ze, bez obrazy, ale to mial byc babski weekend
hehe od razu was wyczułem koleżanki . trochę tych dziewczyn poznałem w życiu i mówie wam dziewczyny naprawdę czsami potrzebują takich spotkań tylko w damskim gronie wtedy czują się totalnie wyluzowane
MICHAEL -na zawsze pozostaniesz w moim sercu - Przyjacielu
Bad Team to juz z zalozenia same baby... no, mamy jednego czlonka, ale to czlonek honorowy tak wiec zapraszamy kobity, faceci musza sie na inny weekend z nami umowic
(\__/)
(O.o )
(> < ) This is Bunny. Copy Bunny into your signature to help him on his way to world domination!
Panowie, na razie przetestowałyśmy jednego osobnika płci męskiej,który to wytrzymał w miarę ( mam nadzieję,że się tu odezwie ) /btw. kochamy Cię! Przyjedź! , ale nie wiem jak reszta. Myślę,że zabronić, nie zabronimy,ale dobrze się zastanówcie! Michael to poważna konkurencja, poza tym mogą pojawić się pytania różne i liczbowe, więc.... Think twice, man!
ja genralnie jak już napisałem wcześniej życzę udanej integracji ,zwiedzania naszej stolicy a przede wszystkim mega wypasionej imprezki ale z taką ekipą to jest pewne
Noemi.best tylko pamiętajcie o jakiejś relacji z tego wydarzenia, ja chętnie poczytam i pooglądam
- Dodałam połączenia do i z Katowic /poprzedni post kolejowy /
- Czy jeszcze jakieś miasta są potrzebne?
- Majkelzawszespoko - coś wymyślimy, przyjedziesz?
- I dlaczego nasz członek męski się nie odzywa? Postanowił pozostać anonimowy??
powrót
warszawa 10:13 - 16:14 gdansk tlk
warszawa 13:00 - 18:35 gdańsk, express
Jeśli chodzi o Warszawa-Gdańsk, Gdańsk- Warszawa to TLK najlepiej się opłaca. Normalny bilet 56 zł w jedną stronę, ze zniżką studencką wychodzi ok. 37 zł. Inne kursy to cena przynajmniej x2.
przesadzasz kolego a ja tam dziewczyny rozumiem , niech się nagadają potem zaczną tęsknić za męskim towarzystwem i na następnym afterze zobaczysz same z nami pogadają
dobra ale tak na poważnie to spoko ja tam koleżanki jak najbardziej rozumiem
tylko martwi mnie że na imprezce mogą poznać jakiś kolesi z poza forum i wtedy może być lipa
pozdrawiam koleżanki
oo prawie post o tym, że z Anią mnie na weekendzie nie będzie się usunął ;)
Prawidłowo.
Bo zgłaszam naszą obecność :)
Także, WHO'S BAD? od piątku ;D
Dozobaczenia seksy
Piątek: 18:40 Metro Centrum (pasaż, przy bankomacie)
= Marie, Anialim, Estrella, Noemi.best, Eve_861, ja, MEDeah.
Premierowa integracja u MEDeah.
Sobota: +/- 13:15/13:20 - wspólny lunch na mieście
po lunchu zapewne pójdziemy w jakieś ciekawe miejsce, bliżej jeszcze nieokreślone. (kino, planetarium, jakaś wystawa...?)
Saturday Night Fever:
Prawdopodobnie pojawimy się ok. 21:00 w Rock n Rollu przy DS Riviera.
--- OGÓLNIE --- Te z Was, które chcą się na pewno umówić i spotkać, prosimy o pw/email i pozostawienie swojego numeru telefonu.W sobotę po południu/ JAKOŚ PO LUNCHU/ damy znać smsem, gdzie się znajdujemy i gdzie się spotykamy wieczorem.
Pozdrawiam i do zobaczenia!
Ostatnio zmieniony czw, 05 lis 2009, 21:17 przez akaagnes, łącznie zmieniany 1 raz.
IMHO oprócz tradycyjnie wymienianych Łazienek czy starówki warto zobaczyć:
*Muzeum Powstania Warszawskiego
*Cytadele
*Oceanarium w CH Blue City
*Pałac i park w Wilanowie
*Muzeum Ewolucji w PKiN
*Ogród botaniczny PAN w Powsinie - co prawda najbardziej efektowny jest późną wiosną, ale o tej porze roku też jest fajnie. Zwłaszcza w szklarniach :)
Oceanarium brzmi nieźle, ale chyba tam nie trzymają jakichś biednych rekinów i orek, nie? ;/
W Wilanowie mogę się natknąć na moją byłą szefową, więc odpada ;-P
A Powsin jest dobry w lecie na randki i bzykanie w krzakach,bo mało tam ludzi łazi zwykle heheheh
Ale coś wymyślimy
Podaj nr kom, to napiszemy esa po południu, może do RnR przyjdziesz wieczorem?
No w oceanarium trzymają rekiny... i piranie ;) Minusem tego miejsca są ceny.
Właściwie Wilanów i Powsin to raczej plenerowe atrakcje, ale pozostałe miejsca niezależnie od pogody są moim zdaniem warte zobaczenia. W sumie zależy co kto lubi.
Zachwalasz bzykanie w krzakach w lato w Powsinie? heheh W lato właśnie jest tam sporo ludzi :P
W muzeum karykatury do 22.11 jest wystawa Satyrykon 2009 (rysunki satyryczne). Pewnie można się pośmiać :) Trochę przypadkiem znalazłem o tym info.
Ja byłem tylko na strzelnicy w Warce, ale już ładnych pare lat temu. Ogólnie nie orientuje się za bardzo w tym temacie, ale google mi podpowiada, że raczej nie znajdzie się nic tańszego. Znalazłem jakąś inną strzelnice gdzie cena jest taka sama - 75zł/30 min, 85zł/40min, 100zł/60min. Także wydaje mi się, że nawet jeśli znalazłabyś coś tańszego, to różnica będzie minimalna.
A tak na marginesie - sporo teraz różnych wystaw i wernisaży w Wawie. Ja to bym poszedł na taką jedną wystawę, ale pewnie pomysł jej zobaczenia nie znalazłby uznania u damskiego grona;)
W sumie jak będę mógł to można się gdzieś złapać na mieście.